- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #1.861
Tamam canım guncelliyorm hayırlı olsuncikolatakistim transfer tarihim belli oldu haftaya perşembe, ayın 23’ü. Listeyi güncelleyebilir misin? :)
Senin hemen çıktı maşallahGelmelisn artık gaza bence bn beşinci gün öğrendim kaset testte ❣
Canım istanbuldayım, ulun uluğ’nun hastasıyım. Sen hangi il ve hastahanedesin?: ) hayırlısı olsun. tam sonuç süreci bayrama denk geliyor umarım bayram sevinci olur.
hangi ilde / hastanedesiniz?
Çok teşekkür ederim. şimdi anladım mevzuyu : )
Bende İstanbul - Memorial dayım. Hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin.Canım istanbuldayım, ulun uluğ’nun hastasıyım. Sen hangi il ve hastahanedesin?
Yaptığın kaset test miydiKızlar, günaydın bugebelik testinde kac damla damlatılıyır ilk defa yaptım iki damla yeterlimi valla c haricinde gram cızgı bile yok 2adet 5.gundu bugun 7. günüm. Cıkardı bence. Ikı damla yeterlimi
Allah yardımcınız olsun kızlar
Evet kaset test. 5tl lik olandan ıkı damla dan yaptm, yalnız c hemen cıktı t kısmı Hıc yoktuYaptığın kaset test miydi
Kızlar inşallah güzel sonuclar alırsınız dualarımız sizinle
D Duaherderdedeva
Bende hemoroid sebebiyle duphalac kullandım iyi geliyor ,ben bu sefer gün kurusu aldım... ilk üç gün kabız oldum sonra düzeldi kayısıda iyi geldiKızlar günaydın. Bu transfer de lavabolu paylaşımlar benim misyonum gibi oldu ama özellikle transfer bekleyen veya çok yeni transfer olan arkadaşlara bi tavsiyede bulunmak istedim. Normalde hiç kabızlık yaşadığımı bilmem. Ama özellikle transfer sonrası aldığımız progesteron ve hareketsizlik kabızlığa sebep olabiliyor. Doktorum duphalac şurup yazmıştı, tedbir amaçlı hergün iç demişti. Bu transferde günde bir ölçek duphalac içtiğim, yeme düzenimi az veya çok hiç değiştirmediğim, akşamları meyve yiyip üstüne su içtiğim ve hiç hareketsiz kalmayıp, sürekli yatmadığım halde bu sabah kabız değil ama sertlik ve hafif bir iki ıkınma yaşadım. Doktorlar hafif ıkınmalara sorun olmaz diyorlar o yüzden içim rahat ama 3. Transferini yaşayan biri olarak tavsiyede bulunmak istedim. İlk transferimde de aynı şekilde 4. Gün az sertlik yaşamıştım. Kızlar bol meyve, çorba, lifli gıda tüketmenin yanında evde mutlaka duphalac bulundurun hatta önlem amaçlı hergün için derim. Ben yaşıyorsam bu sorunu herkes yaşayabilir çünkü, ileri derece kabızlık ve ıkınma iyi değil diyorlar.
Hayırlısı olsun canım , sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Bizlere de umut olsunlarKıyafetlerimi giydim transfer için bekliyorum kızlar dualara talibim
bana doktorum duphalac en son çare olarak iç dedi kesinlikle günlük önermedi kuru kayısı ve bol meyve önerdiKızlar günaydın. Bu transfer de lavabolu paylaşımlar benim misyonum gibi oldu ama özellikle transfer bekleyen veya çok yeni transfer olan arkadaşlara bi tavsiyede bulunmak istedim. Normalde hiç kabızlık yaşadığımı bilmem. Ama özellikle transfer sonrası aldığımız progesteron ve hareketsizlik kabızlığa sebep olabiliyor. Doktorum duphalac şurup yazmıştı, tedbir amaçlı hergün iç demişti. Bu transferde günde bir ölçek duphalac içtiğim, yeme düzenimi az veya çok hiç değiştirmediğim, akşamları meyve yiyip üstüne su içtiğim ve hiç hareketsiz kalmayıp, sürekli yatmadığım halde bu sabah kabız değil ama sertlik ve hafif bir iki ıkınma yaşadım. Doktorlar hafif ıkınmalara sorun olmaz diyorlar o yüzden içim rahat ama 3. Transferini yaşayan biri olarak tavsiyede bulunmak istedim. İlk transferimde de aynı şekilde 4. Gün az sertlik yaşamıştım. Kızlar bol meyve, çorba, lifli gıda tüketmenin yanında evde mutlaka duphalac bulundurun hatta önlem amaçlı hergün için derim. Ben yaşıyorsam bu sorunu herkes yaşayabilir çünkü, ileri derece kabızlık ve ıkınma iyi değil diyorlar.
Teşekkür ederimTamam canım guncelliyorm hayırlı olsun
Hayirli ugurlu olsunn canim...guzel haberlerini alicazz insallah..siki siki tutunsunlar ...bebislerinKıyafetlerimi giydim transfer için bekliyorum kızlar dualara talibim
İnşAllah kuzum sağolasın bekliyorum henüzHayirli ugurlu olsunn canim...guzel haberlerini alicazz insallah..siki siki tutunsunlar ...bebislerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?