bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler

cikolatakistim benim tarihim dün netleşti. 22 sinde olacak transferim : ) günü günceller misin?

Hastane transferden sonra 9. gün test yapabilirsin dedi. arka arkaya kan verilmesi mi gerekiyor? yazılanlardan tam o kısmı anlayamadım...

Aynı gün transferimiz cnm test için kan 2 günde bir veriliyor genellikle çıkan değer 2 katı artınca sağlıklı gebelik olarak yorumlanıyor

Bu oksapar çok fena yakiyor bende dün başladım bacaktan ve koldanda vurabiliyormusun öle dediler ama acaba gobekteki kadar yakıyor mu sen nereden vuruyorsun?

Bu oksapar çok fena yakiyor bende dün başladım bacaktan ve koldanda vurabiliyormusun öle dediler ama acaba gobekteki kadar yakıyor mu sen nereden vuruyorsun?
Canım ben göbekten kendim vuruyorum daha yeni başladım. Beni çok yakmadı oksapar ama progesteron vurdurdum bugün o beni benden aldı. Şuan oturamıyorum rahat, çok acıyo

Canim göbekten yapıyorum bn yapmadan önce yapacagin yere biraz buz koy dursun iğne yapıldıktan sonra biraz daha buzu köy üzerine ağrısı olmuyor öyle

Tamam canım güncelleyen hayırlı olsun
Arka arkaya değil Mesela pazartesi verdiyseniz Çarşamba tekrarlıyorsn ikiye katlanmış mi diye bakılıyor

Kizlar aranizda prolutex kullanan var mi cok pahali saglik ocagi yaziyor mu bunu maddi olarak zaten sarsildik bide bu cok masrafli oldu bana ya

İyi akşamlar kızlar sonucum negatif. Miniklerim tutunamamış bana çok üzgünüm çok..
cnm zamanı değilmiş demekki ki , üzüldüm ben de. Burda sevinçler de üzüntüler de bir oluyor. Güzel şeyler zaman alır derler. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama bir yere kadar. Bir dahaki sefere inşallah

İyi akşamlar herkese! Bugün transferin 8. Günü. Bel ağrısından ölüyorum...
İyi akşamlar bende transferin 8 günü 3.günü embriyosu bugün test yaptırdım 9.9 çıktı sonuç iyimi bilemiyorum 12 günü bekliyorum yükselirmi acaba bana bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…