- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #1.701
Yok canım yapmadım gününde yapicam vazgeçtimCanım test yaptın mı
Ne zaman günü canımYok canım yapmadım gününde yapicam vazgeçtim
Sağlık ocağında ver canımKızlar günaydın, hayırlı sonuclarınız olsun, bende agrı felan kalmadı sadece su gibi bıkac kez akıntı geldı oda jel yapabilir, hafif bel agrısı minicikoda zorla belirti ararsam bugun 6.gün bıseyede dıkkat etmiyorum ilk 3 cok cok agrım oldu test fln yapmadım
Yakın dıe özele gidip kan vereyim dedim 100tl, devlet hastanesi vardı ordada kötü anılarım var gitmek istemedim, işten izin alamam artık acile gitsem bakarlar mı napayım
PazartesiNe zaman günü canım
Ben pozitif hissediyorum canım. Ben asla bekleyemem yarın transfer olur 6.gün kan veririm kuzum ne yapim versem de vermesem de sonuç değişmez ki öğrenim en azından belirti arayıp paronaya olmam diyorumPazartesiama adet ağrım yok bel ağrısı var kasık ağrısı akşam oldu bilmiyorum artık ne oluyor
Canım ben ilk öğrendiğimde benim değerim daha düşüktü 4tü düşün doktor bişey olmasa sonucun 4 çıkmaz hala tutunmaya çalışıyor olabilir demişti. Kendinizi kötüye hazırlayın güzel çıkarsa zaten seviniriz dedi. Gerçektende dediği şekilde oldu. Sende güzelce dinlen yarına kadar arkana yaslan uzan sevdiğin filmleri izle oyun oyna dua et inşallah yarın ikimizde güzel haberle geliriz yineTatlım inan ki sen benim için umutsun burada. Benim de değerim çok yüksek çıkmadı. Ama seni gördükçe içimde bir umut yeşeriyor...
İnşallah güzel neticelerle gelmek istiyorum yarın size.
Senin de yarınki değerin çok güzel olsun
Canım erken verdiğin kana güvenme derim. Benim 10.gün çıkmadı 12.gün çıktıİdrar testi yapmam ama kan veririm direk diyorum haftaya cuma inşallah. İdrar testinde silik çizgi aramaktan şaşı oluyorum çünkü dakikalarca bakıyorum hatta bir iki gün saklıyorum yine bakıyorum :) bi de idrarda çıkmayınca üzülüyorum sonra kendimi teselli edip kanda çıkabilir diye tekrar umut ediyorum bu süreçte beni yoruyor en iyi ver kanı varsa var yoksa yok diyorum :)
5.gün embiryosu kuzum az çok bir değer çıkıyor 3.gün embiryosu daha geç çıkıyor ama 6.gün veririm diyorum yani 3 _5neyse çıkar sanırımCanım erken verdiğin kana güvenme derim. Benim 10.gün çıkmadı 12.gün çıktı
Sen bilirsin canım ama düşük çıkınca insanın modu düşüyor5.gün embiryosu kuzum az çok bir değer çıkıyor 3.gün embiryosu daha geç çıkıyor ama 6.gün veririm diyorum yani 3 _5neyse çıkar sanırım
O kesin zaten kuzum illaki mod düşüyor ama beklemekte çok yorucu rabbim bu yolda bizleri çok bekletmesinSen bilirsin canım ama düşük çıkınca insanın modu düşüyor
Canım bişey sorucam aile hekimine ilk kez yazdırmayı denicem de ilaç yazdırmak için randevu alıyo musun? Nasıl oluyo o işleyiş?karşilamiyor bende kullaniyorum daha dogrusu bende şöyle benim tedavi oldugum hastanenin sgk anlasmasi yok benim hic bi recetem odenmiyor ben tekrar aile hekimime yazdiriyorum ama progestan dexi yazamiyor kadin dogum dr u yazinca ödüyor diye biliyorum onada gitmedim parayla aldık teste kadar oyle idare edecegiz sonra yazdiririz eger pozitif olursa
Canım ben ilk öğrendiğimde benim değerim daha düşüktü 4tü düşün doktor bişey olmasa sonucun 4 çıkmaz hala tutunmaya çalışıyor olabilir demişti. Kendinizi kötüye hazırlayın güzel çıkarsa zaten seviniriz dedi. Gerçektende dediği şekilde oldu. Sende güzelce dinlen yarına kadar arkana yaslan uzan sevdiğin filmleri izle oyun oyna dua et inşallah yarın ikimizde güzel haberle geliriz yine
Aynen benimde 6.gunum sanırım kist yüzünden oluyor. Sürekli girip bakıyorum hemen bizimle paylaş merakta birakma:)
Amin canınO kesin zaten kuzum illaki mod düşüyor ama beklemekte çok yorucu rabbim bu yolda bizleri çok bekletmesin
ben randevu almadan gidiyorum genelde bos oluyor yada bi kac kisi oluyor bekliyorum siram gelince iceri girip dr a durumu anlatiyorum o da yaziyor benim dr um artk taniyor beni durumumu biliyor o yuzden sıkıntı olmuyor sağolsun yaziyor yazabildikleriniCanım bişey sorucam aile hekimine ilk kez yazdırmayı denicem de ilaç yazdırmak için randevu alıyo musun? Nasıl oluyo o işleyiş?
Sabredicez artık:) bende bekleyemezdim ama mecburenBen pozitif hissediyorum canım. Ben asla bekleyemem yarın transfer olur 6.gün kan veririm kuzum ne yapim versem de vermesem de sonuç değişmez ki öğrenim en azından belirti arayıp paronaya olmam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?