• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de öyle bi tehlike geçirdim canım. İki hafta gittim geldim hormonlar artmadı, rahim kalınlaşmadı bi türlü. 4-5 kere kan verdim. Sonra düzeldi şükür ama resmen bi sonraki ayın adet tarihinde transfer oldum. Hatta transferden önceki gün jel tahriş yapmış, hafif bi kanama gördüm, adetim başladı sandım yüreğime iniyordu, merkezi aradım sakinleştirdiler. Canım senin bebişin zamanı bu ay değilmiş demek ki, ben inanıyorum artık bu ufaklıklar kendi doğacakları zamanı kendileri belirliyor resmen. Hayırlı transferler canım
Çok teşekkür ederim. Bu ikinci denemem işallah bu kez olur. Çok heyecanlıyım

Merhaba kızlar ben de bu ay bayram öncesi transfer olacağım günü netleşmedi. 3 yaşında bir oglum var. Embriyolarim da onun yaşında.Gecen yaz negatif oldu. Insallah hayirlisiya bu kez olur. Embriyolarin 4 yıllık olmasi sonucu etkiler mi endişeliyim.
Dondurdukları için sorun olacağını düşünmüyorum ben içiniz rahat olsun 5 yıla kadar saklıyorlar sonuçta sorun olsa saklamazlar

cok sukur arkadasim cok korktum ama cok sukur problem olmadi artik hakkimizda hayirlisi senin basladi mi tedavi
Senin adına çok sevindim canım benim..
Ben hala adetimi bekliyorum..
Normalde dün gelmeliydi gelmedi bugün de henüz yok ama her ay olan sivilcem var yani gelecek adetim yakında bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...

Back