Bende bugün işbaşı yaptım mecburen evrak dosya kaldırdım indirdim, kimselere söylemedim şu an 5. günüm.
Ne yerdeyim ne gökte bir değişik ruh halindeyim. Ağrım ilk 3 gün regl mi, bacakmı ne ağrısı anlayamadım ama 4. gün kesildi hepsi. Hayatımdan şu 2-3 gün çok yıprattı beni oldumu olmadımı uyku tutmadı neyse işe geldim kafam dağılsın

herkese mehabalar. benim transfer vs olmadı ancak hormon ve spermiyogram sonuçlarımız tüp bebeğe işaret etmeye başladı. bu süreç ile ilgili bir takım korkularım ve acabalarım var bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
benim troid ve prolaktin çok yüksek çıktı AMH DEĞERİM 0.350 çıktı eşimin spermiyogram testinde sayı 18 milyon hareketli sayısı % 10 çıktı
sizler hangi sebeplerden dolayı tüp bebeğe yöneldiniz
istanbulda olan arkadaşlarım hangi merkezileri öneriyor bir de ayıptır söylemesi ne kadar ücrete maaal oluyor . sizler bu konuda tecrübelisiniz yardımcı olursanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler

İlaçsız transfer sadece jel ve folik asit kullanılıyor transferden sonra
Canım benimki de naturel transfer ben de de jel ve kan sulandırıcı var. İlk duyunca naturel yapacaklarını çok şaşırmıştım. Ama hala neden doktor ben de bu yöntemi tercih etti anlamadım. Bu ara yayılmaya başlamış galiba bu yöntem

Banada doktor tarafından crione jel, folik asit ve coraspin verildi. Sadece transferin ikinci günü gonopeptly denen iğneden sabah saatlerinde iki tane vuruldu oda tutunması için dediler. İlaç kısmı kolaydı sanırım benimkide naturel transfer.

Canım öncesinde estroferm kullandın mı? Estrofermsiz rahmi hazırlayınca naturel diyorlarmış. Ben de vitamin hariç hiç ilaç kullandırmadılar. Yumurtamın kendi büyümesini beklediler. Hatta stres yaptım yumurta geç büyüdü, adetin 26. Günü transfer oldum. Şimdi de tek progestan takviyesi ile kan sulandırıcı var. Jeli normalde günde iki veriyorlarmış bana günde bir verdiler. İşe yarar mı bilmem ama ilaç kullanımında çok rahat ettim.

Canım çok üzüldüm , ne desek boş .Rabbim en Kısa zamanda nasip etsin inşallah , gün gelecek bu günleri unutacaksın inşallah

Öncelikle geçmiş olsun, bende çıkolata kisti olduğu için direk tüp Bebek denildi öyle geçtik tüp Bebeğe. Fiyatlarıda kişiye göre değişiyor eş faktörlü olunca başka doktora gidiyorsun, kadın infertilitesi olunca başa doktor ikisi takip ediyor benim iki üç arkadaş öyle oldu.

Ciddi misin canım çok çok sevindim rabbim yardımcın olsun

tüp bebek olursa yani beni başka doktor eşimi başka doktor mu takip edecek siz istanbulda mısınız

Hayyal hadi yüreğim ağzım da bekliyorum..
Allahım güzel sonuçlanır inşallah.. foruma gire gire bi hal oldum dualarım seninle rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Inşallah

Mucize diye boşuna demiyorlar
Çok sevindim arkadaşım

Hayyal hadi yüreğim ağzım da bekliyorum..
Allahım güzel sonuçlanır inşallah.. foruma gire gire bi hal oldum dualarım seninle rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Inşallah
Sonuca bir girdim ki, hatalı test kabı yazıyor.
Bir daha gittim test için kan verdim.
Stres de yapmamaya çalışıyorum ama biraz içim dalgalandı.

Kızlar ben ağrınız nasıldı onu merak ediyorum ağrısı olanda var belirtisi olmayıp hamilelik haberi alanlar var
ilk 3 gün baya ağrım vardı hissedilir derecede ama iki gündür yok

seni
seninki dondurulmuş sanırım benim taze transferdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…