- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #1.481
Canım benimki de naturel transfer ben de de jel ve kan sulandırıcı var. İlk duyunca naturel yapacaklarını çok şaşırmıştım. Ama hala neden doktor ben de bu yöntemi tercih etti anlamadım. Bu ara yayılmaya başlamış galiba bu yöntemİlaçsız transfer sadece jel ve folik asit kullanılıyor transferden sonra
Banada doktor tarafından crione jel, folik asit ve coraspin verildi. Sadece transferin ikinci günü gonopeptly denen iğneden sabah saatlerinde iki tane vuruldu oda tutunması için dediler. İlaç kısmı kolaydı sanırım benimkide naturel transfer.Canım benimki de naturel transfer ben de de jel ve kan sulandırıcı var. İlk duyunca naturel yapacaklarını çok şaşırmıştım. Ama hala neden doktor ben de bu yöntemi tercih etti anlamadım. Bu ara yayılmaya başlamış galiba bu yöntem
Canım öncesinde estroferm kullandın mı? Estrofermsiz rahmi hazırlayınca naturel diyorlarmış. Ben de vitamin hariç hiç ilaç kullandırmadılar. Yumurtamın kendi büyümesini beklediler. Hatta stres yaptım yumurta geç büyüdü, adetin 26. Günü transfer oldum. Şimdi de tek progestan takviyesi ile kan sulandırıcı var. Jeli normalde günde iki veriyorlarmış bana günde bir verdiler. İşe yarar mı bilmem ama ilaç kullanımında çok rahat ettim.Banada doktor tarafından crione jel, folik asit ve coraspin verildi. Sadece transferin ikinci günü gonopeptly denen iğneden sabah saatlerinde iki tane vuruldu oda tutunması için dediler. İlaç kısmı kolaydı sanırım benimkide naturel transfer.
Canım çok üzüldüm , ne desek boş .Rabbim en Kısa zamanda nasip etsin inşallah , gün gelecek bu günleri unutacaksın inşallahherkese günaydın selam kızlar
ne yazakki bebeğim tutunmadı testim negatif çok üzgünüm canım yanıyo burda destek veren herkese canı gönülden teşekkür ederim sonuç bekleyen kadeşlerim inşallah sizler sevinir sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Öncelikle geçmiş olsun, bende çıkolata kisti olduğu için direk tüp Bebek denildi öyle geçtik tüp Bebeğe. Fiyatlarıda kişiye göre değişiyor eş faktörlü olunca başka doktora gidiyorsun, kadın infertilitesi olunca başa doktor ikisi takip ediyor benim iki üç arkadaş öyle oldu.herkese mehabalar. benim transfer vs olmadı ancak hormon ve spermiyogram sonuçlarımız tüp bebeğe işaret etmeye başladı. bu süreç ile ilgili bir takım korkularım ve acabalarım var bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
benim troid ve prolaktin çok yüksek çıktı AMH DEĞERİM 0.350 çıktı eşimin spermiyogram testinde sayı 18 milyon hareketli sayısı % 10 çıktı
sizler hangi sebeplerden dolayı tüp bebeğe yöneldiniz
istanbulda olan arkadaşlarım hangi merkezileri öneriyor bir de ayıptır söylemesi ne kadar ücrete maaal oluyor . sizler bu konuda tecrübelisiniz yardımcı olursanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler
Ciddi misin canım çok çok sevindim rabbim yardımcın olsunKızlar kızlar kızlar size haber getirdim. Biliyorsunuz salı günü değerim 4.3 çıkmıştı bugün idrar testinde 2.çizgiyi yakaladımbebeğim bırakmamış beni benimle şimdi kahvaltı yapıp kan vermeye gideceğiz eşimle
Hayirli olsun cnm ayni gun transfer olmusuz kacinci gun kan testi yaotirdin kac cikgi ben 11. Gun yaptirdim 52,6 cikti
Amin canım benim dua edin bana kan testinde sevineyim inşallah herşey gönlümüzden geçtiği gibi olurCiddi misin canım çok çok sevindim rabbim yardımcın olsun
Çok sevindimsağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize dualarında eksik etme bizleri de
tüp bebek olursa yani beni başka doktor eşimi başka doktor mu takip edecek siz istanbulda mısınızÖncelikle geçmiş olsun, bende çıkolata kisti olduğu için direk tüp Bebek denildi öyle geçtik tüp Bebeğe. Fiyatlarıda kişiye göre değişiyor eş faktörlü olunca başka doktora gidiyorsun, kadın infertilitesi olunca başa doktor ikisi takip ediyor benim iki üç arkadaş öyle oldu.
Mucize diye boşuna demiyorlarKızlar kızlar kızlar size haber getirdim. Biliyorsunuz salı günü değerim 4.3 çıkmıştı bugün idrar testinde 2.çizgiyi yakaladımbebeğim bırakmamış beni benimle şimdi kahvaltı yapıp kan vermeye gideceğiz eşimle
Sonuca bir girdim ki, hatalı test kabı yazıyor.Hayyal hadi yüreğim ağzım da bekliyorum..
Allahım güzel sonuçlanır inşallah.. foruma gire gire bi hal oldum dualarım seninle rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Inşallah
Sonuca bir girdim ki, hatalı test kabı yazıyor.
Bir daha gittim test için kan verdim.
Stres de yapmamaya çalışıyorum ama biraz içim dalgalandı.
seninki dondurulmuş sanırım benim taze transferdiCanım öncesinde estroferm kullandın mı? Estrofermsiz rahmi hazırlayınca naturel diyorlarmış. Ben de vitamin hariç hiç ilaç kullandırmadılar. Yumurtamın kendi büyümesini beklediler. Hatta stres yaptım yumurta geç büyüdü, adetin 26. Günü transfer oldum. Şimdi de tek progestan takviyesi ile kan sulandırıcı var. Jeli normalde günde iki veriyorlarmış bana günde bir verdiler. İşe yarar mı bilmem ama ilaç kullanımında çok rahat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?