• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım öyle birşey söylemedi bize doktor .Zaten benimki dondurulmuş embriyo transferi .Ki yumurta toplamadan bir kaç gün önce doktor kendisi söyledi ilişki olsun diye , sperm verileceği için
Hiç duymamıştım böyle birşey ama doktorunuz öyle dediyse bilemiyorum elbette. Bir de dondurulmuş embriyo dediniz, OPU öncesi ilişki dediniz. Orayı çok anlamadım ama doktorunuzu dinleyin elbette.
Ben tedaviye başladığımdan beri doktor ilişkiyi yasakladı zaten, şu an transfer oldum hala yasak devam ediyor.

evet canım yükseldi. benim de 5. gün embriyosuydu.
9. Gün 11
11. Gün 40
15. gün 194 çıktı.
Doktorum bile şaşkın ama oluyor böyle durumlar embriyo geç çıkıyor kabuğundan geç tutunuyor haliyle dedi. o yüzden güzel düşün güzel olsun. dualarım seninle :dua:
Güzel düşünüyorum güzel şeyler oluyor. Mottom bu hafta kesinlikle bu. Teşekkür ederim :KK200:

Hiç duymamıştım böyle birşey ama doktorunuz öyle dediyse bilemiyorum elbette. Bir de dondurulmuş embriyo dediniz, OPU öncesi ilişki dediniz. Orayı çok anlamadım ama doktorunuzu dinleyin elbette.
Ben tedaviye başladığımdan beri doktor ilişkiyi yasakladı zaten, şu an transfer oldum hala yasak devam ediyor.
Transferden sonrayı biliyorum canım .Opuda sperm testi vereceği için O gün 2-3 gün öncesi ilişki olsun dedi .Hiç Yasaklamadı ilişkiyi , şimdide aramaya çekiniyorum bunun için 🤦‍♀️

Günaydın herkese! Bugün dayanamadım kan verdim. Transferden sonra 7. Gün sonucum 3.49 bu değer yükselir mi sizce? 3 gün sonra asıl testim. Biraz moralim bozuldu inkar etmeyeyim. Ama şu an sakin olmaya ve asıl test gününe kanalize olmaya çalışıyorum.

Canım çok erken yapmışsın testi.. 8. Günden sonra çıkmaya başlıyor değer.. hem negatif olunca 1. 'den yukarı çıkmıyor.. seni uzun zamandır takip ediyorum dualarım seninle lütfen yüreğini ferah tut allah büyük arkadaşım...

evet canım yükseldi. benim de 5. gün embriyosuydu.
9. Gün 11
11. Gün 40
15. gün 194 çıktı.
Doktorum bile şaşkın ama oluyor böyle durumlar embriyo geç çıkıyor kabuğundan geç tutunuyor haliyle dedi. o yüzden güzel düşün güzel olsun. dualarım seninle :dua:
İdrar testi yapmış mıydın peki öncesinden. Direk kan testi mi versin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bana da tedaviye başladığımdan beri her gittiğimde ilişki yasak diyor . Yumurta toplandıktan sonra da yasaklandı transferden sonra da yasak olacakmış ... Zaten mantıken transferden sonra tehlikeli . Ama opudan sonra da o kadar işlem görüyoruz ben duşa girsem bile yine kanama başlıyordu ..bu nedenle yasaktı , o yüzden riske atmayın . Yoksa transfer iptal olur Allah korusun ...🙏

Back