• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suan daha cok erken en azindan10. gunu bekleyin. moralinizi bozmayin sakin zaten 5 üstü gebelik var demek. siz cok erken bakmissiniz.
Ya biliyorum aslında, gerçekten çok gaza geldim duramadım yaptırdım ama önce bir moralim bozulsa da kendimi iyi şartladım. 10. gün en erken ihtimalle bakmam gerekirdi.
10. günü bekleyeceğim. Tek kafamdaki acaba 2 nin üzerinde olması değerimin. Bu yüzden çok umursamamaya çalışıyorum.
Beklemek gerçekten çok yorucu...

Günaydın herkese! Bugün dayanamadım kan verdim. Transferden sonra 7. Gün sonucum 3.49 bu değer yükselir mi sizce? 3 gün sonra asıl testim. Biraz moralim bozuldu inkar etmeyeyim. Ama şu an sakin olmaya ve asıl test gününe kanalize olmaya çalışıyorum.
Kaçıncı gün embriyosuydu peki canım

Günaydın herkese! Bugün dayanamadım kan verdim. Transferden sonra 7. Gün sonucum 3.49 bu değer yükselir mi sizce? 3 gün sonra asıl testim. Biraz moralim bozuldu inkar etmeyeyim. Ama şu an sakin olmaya ve asıl test gününe kanalize olmaya çalışıyorum.
Merhaba, mesajınızı görünce üzülmüştüm ama şu mesajı görünce de içim rahatladı belki siz görmemişsinizdir.

9.gün 11
11. Gün 40
15. Gün 194 şeklinde yükseldi. Em son dün verdim doktorum daha vermene gerek yok dedi

Nameless Warrior Nameless Warrior nickli arkadaşın da düşğk çıkmış ama yükselmiş. İçinizi ferah tutun. Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah. 🤲🏻

Kızlar şimdi transfere kadar olan zaman içinde cinsel ilişki için bir kısıtlama yok dimi ?Doktor bu konuda birşey söylemedi .Bizde sormayı unuttuk

Hayyal Hayyal canım ilk sonucumu aldığımda o kadar üzüldüm ağladım ki anlatamam. ama bak allahtan umut kesilmez. çok erken daha üzülmen için normal test gününü bekle bir üzme bebişi de :KK200:
Çok teşekkür ederim canım. Senin değerin yükseldi mi?
Bebişin hayırlı olsun Allah hayırlı güzel bir hamilelik nasip etsin :nazar: :anne:

Merhaba, mesajınızı görünce üzülmüştüm ama şu mesajı görünce de içim rahatladı belki siz görmemişsinizdir.

Nameless Warrior Nameless Warrior nickli arkadaşın da düşğk çıkmış ama yükselmiş. İçinizi ferah tutun. Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah. 🤲🏻

Bazı şeyleri es geçiyorum görmüyorum kusura bakmayın.
Ya çok teşekkür ederim desteğiniz için :KK200:
Daha asıl testime 3 gün var. Saat 13.00 gibi transfer olmuştum ben.
Aslında an itibariyle 7. günü yeni doldurmuş oldum.
İnşallah benim değerim de yükselir neden acele ettim bilemiyorum insan duramıyor cidden. Birşey dürtüyor.
Annem dahil herkes erken test yapma dedi ama dayanamadım ne bileyim.
Artık yaptım şimdi perşembe gününe endekslendim bekliyorum böyle kuzu gibi :)

Ya biliyorum aslında, gerçekten çok gaza geldim duramadım yaptırdım ama önce bir moralim bozulsa da kendimi iyi şartladım. 10. gün en erken ihtimalle bakmam gerekirdi.
10. günü bekleyeceğim. Tek kafamdaki acaba 2 nin üzerinde olması değerimin. Bu yüzden çok umursamamaya çalışıyorum.
Beklemek gerçekten çok yorucu...
evet beklemek zor ve yorucu ama napalim bu da bizim sinavimiz ve yalniz degiliz😊 insallah guzel haberler alirsiniz

evet beklemek zor ve yorucu ama napalim bu da bizim sinavimiz ve yalniz degiliz😊 insallah guzel haberler alirsiniz
İyi ki sizler varsınız, Allah hepinizden razı olsun. Yalnız olmamak güzel birşey.
Eşime de diyorum KK da o kadar kişiyiz ki temmuzda transfer olan, beraber beklemek çok güzel geliyor...

Çok teşekkür ederim canım. Senin değerin yükseldi mi?
Bebişin hayırlı olsun Allah hayırlı güzel bir hamilelik nasip etsin :nazar: :anne:
evet canım yükseldi. benim de 5. gün embriyosuydu.
9. Gün 11
11. Gün 40
15. gün 194 çıktı.
Doktorum bile şaşkın ama oluyor böyle durumlar embriyo geç çıkıyor kabuğundan geç tutunuyor haliyle dedi. o yüzden güzel düşün güzel olsun. dualarım seninle :dua:

Kesinlikle ilişki yasak. Tedavi boyunca ilişki kesinlikle olmaması gerekiyor.
Canım öyle birşey söylemedi bize doktor .Zaten benimki dondurulmuş embriyo transferi .Ki yumurta toplamadan bir kaç gün önce doktor kendisi söyledi ilişki olsun diye , sperm verileceği için

Back