- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.161
İnşAllah canım cumartesi transfer inşallah embiryolar 5.gün e gelirseHayırlı olsun canım bol kaliteli yumurtalarin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım cumartesi transfer inşallah embiryolar 5.gün e gelirseHayırlı olsun canım bol kaliteli yumurtalarin olsun
Ya biliyorum aslında, gerçekten çok gaza geldim duramadım yaptırdım ama önce bir moralim bozulsa da kendimi iyi şartladım. 10. gün en erken ihtimalle bakmam gerekirdi.suan daha cok erken en azindan10. gunu bekleyin. moralinizi bozmayin sakin zaten 5 üstü gebelik var demek. siz cok erken bakmissiniz.
Kaçıncı gün embriyosuydu peki canımGünaydın herkese! Bugün dayanamadım kan verdim. Transferden sonra 7. Gün sonucum 3.49 bu değer yükselir mi sizce? 3 gün sonra asıl testim. Biraz moralim bozuldu inkar etmeyeyim. Ama şu an sakin olmaya ve asıl test gününe kanalize olmaya çalışıyorum.
5. gündü benim. Taze transfer yapılmıştı.Kaçıncı gün embriyosuydu peki canım
Merhaba, mesajınızı görünce üzülmüştüm ama şu mesajı görünce de içim rahatladı belki siz görmemişsinizdir.Günaydın herkese! Bugün dayanamadım kan verdim. Transferden sonra 7. Gün sonucum 3.49 bu değer yükselir mi sizce? 3 gün sonra asıl testim. Biraz moralim bozuldu inkar etmeyeyim. Ama şu an sakin olmaya ve asıl test gününe kanalize olmaya çalışıyorum.
9.gün 11
11. Gün 40
15. Gün 194 şeklinde yükseldi. Em son dün verdim doktorum daha vermene gerek yok dedi
Tamam canım hayırlı olsuncikolatakistim merhaba canım Nasipse 20 temmuzda transferim var.6.gün embriyosu 1 adet transfer edilecek .Listeye ekleyebilirsin
Çok teşekkür ederim canım. Senin değerin yükseldi mi?Hayyal canım ilk sonucumu aldığımda o kadar üzüldüm ağladım ki anlatamam. ama bak allahtan umut kesilmez. çok erken daha üzülmen için normal test gününü bekle bir üzme bebişi de
Merhaba, mesajınızı görünce üzülmüştüm ama şu mesajı görünce de içim rahatladı belki siz görmemişsinizdir.
Nameless Warrior nickli arkadaşın da düşğk çıkmış ama yükselmiş. İçinizi ferah tutun. Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah.
Kesinlikle ilişki yasak. Tedavi boyunca ilişki kesinlikle olmaması gerekiyor.Kızlar şimdi transfere kadar olan zaman içinde cinsel ilişki için bir kısıtlama yok dimi ?Doktor bu konuda birşey söylemedi .Bizde sormayı unuttuk
evet beklemek zor ve yorucu ama napalim bu da bizim sinavimiz ve yalniz degiliz insallah guzel haberler alirsinizYa biliyorum aslında, gerçekten çok gaza geldim duramadım yaptırdım ama önce bir moralim bozulsa da kendimi iyi şartladım. 10. gün en erken ihtimalle bakmam gerekirdi.
10. günü bekleyeceğim. Tek kafamdaki acaba 2 nin üzerinde olması değerimin. Bu yüzden çok umursamamaya çalışıyorum.
Beklemek gerçekten çok yorucu...
İyi ki sizler varsınız, Allah hepinizden razı olsun. Yalnız olmamak güzel birşey.evet beklemek zor ve yorucu ama napalim bu da bizim sinavimiz ve yalniz degiliz insallah guzel haberler alirsiniz
evet canım yükseldi. benim de 5. gün embriyosuydu.Çok teşekkür ederim canım. Senin değerin yükseldi mi?
Bebişin hayırlı olsun Allah hayırlı güzel bir hamilelik nasip etsin
her sey guzel olacak insallah bol bol su icin ve gulumseyinİyi ki sizler varsınız, Allah hepinizden razı olsun. Yalnız olmamak güzel birşey.
Eşime de diyorum KK da o kadar kişiyiz ki temmuzda transfer olan, beraber beklemek çok güzel geliyor...
Canım öyle birşey söylemedi bize doktor .Zaten benimki dondurulmuş embriyo transferi .Ki yumurta toplamadan bir kaç gün önce doktor kendisi söyledi ilişki olsun diye , sperm verileceği içinKesinlikle ilişki yasak. Tedavi boyunca ilişki kesinlikle olmaması gerekiyor.