- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #5.021
Canım testleri aynı hastanede ve aynı saatte yaptırmalısın. Farklı saatte yaptırdığında bile farkedebilir. Bugün akşam kan verip 2 gün sonra sabah verirsen sonuç yanıltıcı çıkabilir çünkü tam 48saat geçmesi gerekiyor. Değerin güzel artmiş inşallah 2 gün sonraki testinde hayırlı olurKızlar bebisim beni bi uzuyor bi mutlu ediyor
2.gün embiriyosu 2 embiriyo transfer edilmişti,9 .günde hafif kahverengi leke sonra pembemsi akıntı ,10. gün az bi kanamam gelmişti sonra kesildi
Test günüm 8 ağustostu(14. gün)
1.test 12. gün 57,90
2. test 14.gün 74,49
3. test 16. gün bugün 134,50
şükür ki 2 gün önceye göre katlanmış .Artık son testimi 12 ağustos çarşamba yaptırıcam
lütfen dua edin o da katlansın
çok sağol ,inşallah.Canım testleri aynı hastanede ve aynı saatte yaptırmalısın. Farklı saatte yaptırdığında bile farkedebilir. Bugün akşam kan verip 2 gün sonra sabah verirsen sonuç yanıltıcı çıkabilir çünkü tam 48saat geçmesi gerekiyor. Değerin güzel artmiş inşallah 2 gün sonraki testinde hayırlı olur
Benim 14.gün 2068 çıktı 5.hafta tek kese göründü 6.hafta iki kese gördük canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Rabbim hayırlısını versin13. Değerim 490
16. Gün 2000 e yakın . Acaba ikiz mıdır ikisi de tutmuş mudur diye düşünüyorum
Canım tebrik ederim tabiki hayirlisiyla olsunBenim 14.gün 2068 çıktı 5.hafta tek kese göründü 6.hafta iki kese gördük canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Rabbim hayırlısını versin
Canım benim tek embriyo 13.değerim 178213. Değerim 490
16. Gün 2000 e yakın . Acaba ikiz mıdır ikisi de tutmuş mudur diye düşünüyorum
Perşembe günü giricem canım aynı yumurta ikizleri aynı kesede oluyor ya belli oluyor mu ki hemen ama öyle birşey olursa çok şaşırırım çünkü ikiz istemediğim için tek embriyo koydurdumValla ben ıkız gıbı düşündüm değerlerını okuyunca ama ultrasona gırdın mı kese ıcın
Kızlar bana fikir verecek yok muArkadaşlar transfer sonrası 16. Gün 1384 çıktı değerim 4 gün sonra bugün baktırdım 4510 çıkmış. Sizce bir terslik mi var? Artmış ama işte normalde 5500 lere gelmesi gerekmez miydi dört günde.
Tek embriyo muydu ?Benim 14.gün 2068 çıktı 5.hafta tek kese göründü 6.hafta iki kese gördük canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Rabbim hayırlısını versin
Canim artis illaki %100 artmasi gerekmiyor.%60 tan fazla artis olasi gerekiyor iki gunde bir. Senin %80 oraninda artış olmuş gayet iyi benceKızlar bana fikir verecek yok mu
Canim naptin kan verdin miHerkese merhabalar, benim bugün 10. günüm, yarın kan vereceğim, bende ara ara kahverengi lekelenme oluyor ve ara ara sancılarım var . 9 ve 10. gün idrar testlerim negatif cıktı. Çok endişeliyim
Canım verdim maalesef değerim 0 çıktı. İnşallah sizlerin iyi haberleri ile avunacağım şimdilikCanim naptin kan verdin mi
Nedesem bos suan acinida dindiremem ama benim 4kaybim oldu beterin beteri var bunda da var bi hayir Allah daha kotu seyler korumak icin boyle olmasini istedi dedim hep ve oyle icimi ferahlattim sende oyle dusun vakti var herseyin Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlat versinCanım verdim maalesef değerim 0 çıktı. İnşallah sizlerin iyi haberleri ile avunacağım şimdilik
Valla hiç bellı olmaz o canım ıkız olma olasılığı var tek embrıyo olsadaCanım benim tek embriyo 13.değerim 1782
Perşembe günü giricem canım aynı yumurta ikizleri aynı kesede oluyor ya belli oluyor mu ki hemen ama öyle birşey olursa çok şaşırırım çünkü ikiz istemediğim için tek embriyo koydurdum
Hayır çiftTek embriyo muydu ?
Benim karından 5+6 da göründü kuzum biraz daha bekle bence garanti olsunCanım tebrik ederim tabiki hayirlisiyla olsun
5+1 de gitsem kese görünür mü diye düşünüyorum ben de
Benim bugün 5+6 bugün keseyi gördü.Canım tebrik ederim tabiki hayirlisiyla olsun
5+1 de gitsem kese görünür mü diye düşünüyorum ben de
Yaaa aslında randevumu da aldım neyse yine de gideyim belki görünür inşallah yaniBenim karından 5+6 da göründü kuzum biraz daha bekle bence garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?