- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.921
İnşallah insallahhhh Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versinCidden söylüyorum bunlara takılmaAllah ol diyor ve oluyor sanırım vakti zamanı gelince, hiç üzülme, ben 4,5,6 ve 7. Günleri baz alarak ve önceki tüp bebek deneyimimdeki rakamlar ile karşılaştırarak kendi kendime kimyasal gebelik yaşadığıma ikma oldum ve koca bayramı ağlaya sızlaya geçirdim, eşim iş sebebi ile bir aydır şehir dışında ve ailelerimize bile tüp bebek yaptırdığımızı söylemediğimiz için, bildiğiniz deli gibi ağladım ve ona da olmadığını, tutmadığını söyledim, artık nasıl ağladıysam o da sormadı zaten üzülmemem için bir daha. Hatta nasılsa tutmadı deyip evde bir bol yorulmalı bir bayram temizliği yaptım bayramda nasılsa tek başımayım diye, hatta denize gidip bol bol yüzdüm, bol bol da sigara içtim, damacana taşımışlığım bile var Doktorum bayramda test istedi ama bir güzel onu da tersledim, nasılsa tutmadı ben keyfimi kaçırıp da test vermeye gidemem dedim ve gitmedim çünkü o bilmiyor ya ben biliyorum Nedendir bilmem sadece ilaçlarımı bırakmadım. Bayram dönüşü bir de ne göreyim sayılar katlanmış da katlanmış ❣Katlanma şekli 2 kat olarak seyretmiyor ama en son başka test yapmama gerek olmadığını söyledi doktorum, haftaya keseyi görmeye gidebilirsiniz dedi Sayıların %60,70 artmasından dolayı kaygılarım çok, sevinemiyorum bile hala ama olsun buna da bin şükür be kızlar Bu işin en güzel tarafı şu oldu; evlenmeden önce hamilelik haberini süpriz yapıp söylemek gibi bir hayalim vardı, nerden bilebilirdim ki eşimde azospermi olduğunu... ve ben sayılar katlanmaya başladıktan sonra eşime kimyasal gebelik değilmiş demedim hala☺ Benim için dua edin önümüzdeki hafta herşey yolunda gitsin ve ona güzel bir sürpriz yapayım
Bı gaza geldim gittim verdim kendimi üzdümÇok erken vermemiş misin ? Çünkü 3.gün geç tutunuyomus hep yazmışlar Allah'ım nasip etsin inşallah tez zamanda güzel arkadaşım
İnanın hepiniz duamdasiniz her an ... Ben şuan 31 yaşındayım ve daha yeni 1 senemiz doldu , eşimle birbirimizi severek yıllarca bekledik 7 yıl daha doğrusu aileler engel oldu ,hep zorluklar ,hep göğüs germeler ile sabır ile ilerledik . Ve evlendigimiz ilk günden beri çocuk istedik nasip olmadı , öğrendik ki eşimde sperm ileri hareket ve morfoloji sıkıntılı çıktı ,normal yollarla olmayacağı vs hiç beklemeden aşılama sonra da şimdi tüp bebeğe geçtik . Eşimin ailesi hep üzerimize geliyorlar ,daha doğrusu çevre herkes bir çocuk bekleme derdinde biz sanki istemiyormusuz gibi ...ve durumu bilemyenler ,sorunun bende olduğunu dolaylı yoldan bana iletiyorlar . Çok şükür ki benim durumum güzel ama eşlerden birinde sıkınti olunca olmuyor ve aslında nasip meselesi ,boş ... Şimdi kendim zaten deli gibi çocukluğumdan beri anaç büyüdüm ve hep istedim. Duam şu Rabbim şu dünyada bana da anne olmayı nasip etsin inşallahCidden söylüyorum bunlara takılmaAllah ol diyor ve oluyor sanırım vakti zamanı gelince, hiç üzülme, ben 4,5,6 ve 7. Günleri baz alarak ve önceki tüp bebek deneyimimdeki rakamlar ile karşılaştırarak kendi kendime kimyasal gebelik yaşadığıma ikma oldum ve koca bayramı ağlaya sızlaya geçirdim, eşim iş sebebi ile bir aydır şehir dışında ve ailelerimize bile tüp bebek yaptırdığımızı söylemediğimiz için, bildiğiniz deli gibi ağladım ve ona da olmadığını, tutmadığını söyledim, artık nasıl ağladıysam o da sormadı zaten üzülmemem için bir daha. Hatta nasılsa tutmadı deyip evde bir bol yorulmalı bir bayram temizliği yaptım bayramda nasılsa tek başımayım diye, hatta denize gidip bol bol yüzdüm, bol bol da sigara içtim, damacana taşımışlığım bile var Doktorum bayramda test istedi ama bir güzel onu da tersledim, nasılsa tutmadı ben keyfimi kaçırıp da test vermeye gidemem dedim ve gitmedim çünkü o bilmiyor ya ben biliyorum Nedendir bilmem sadece ilaçlarımı bırakmadım. Bayram dönüşü bir de ne göreyim sayılar katlanmış da katlanmış ❣Katlanma şekli 2 kat olarak seyretmiyor ama en son başka test yapmama gerek olmadığını söyledi doktorum, haftaya keseyi görmeye gidebilirsiniz dedi Sayıların %60,70 artmasından dolayı kaygılarım çok, sevinemiyorum bile hala ama olsun buna da bin şükür be kızlar Bu işin en güzel tarafı şu oldu; evlenmeden önce hamilelik haberini süpriz yapıp söylemek gibi bir hayalim vardı, nerden bilebilirdim ki eşimde azospermi olduğunu... ve ben sayılar katlanmaya başladıktan sonra eşime kimyasal gebelik değilmiş demedim hala☺ Benim için dua edin önümüzdeki hafta herşey yolunda gitsin ve ona güzel bir sürpriz yapayım
Çok belirti yaşayınca bı de doktorum iyiye işaret diyince tutamadım kendimiÇok erken vermemiş misin ? Çünkü 3.gün geç tutunuyomus hep yazmışlar Allah'ım nasip etsin inşallah tez zamanda güzel arkadaşım
İnşallah olucak buna inan eninde sonunda olacak pes etmek yok . Sizi anlıyorumÇok belirti yaşayınca bı de doktorum iyiye işaret diyince tutamadım kendimi ☺
Aminnnnnnnnnn inşallah en yakın zamanda duanın karşılığını alırsınİnanın hepiniz duamdasiniz her an ... Ben şuan 31 yaşındayım ve daha yeni 1 senemiz doldu , eşimle birbirimizi severek yıllarca bekledik 7 yıl daha doğrusu aileler engel oldu ,hep zorluklar ,hep göğüs germeler ile sabır ile ilerledik . Ve evlendigimiz ilk günden beri çocuk istedik nasip olmadı , öğrendik ki eşimde sperm ileri hareket ve morfoloji sıkıntılı çıktı ,normal yollarla olmayacağı vs hiç beklemeden aşılama sonra da şimdi tüp bebeğe geçtik . Eşimin ailesi hep üzerimize geliyorlar ,daha doğrusu çevre herkes bir çocuk bekleme derdinde biz sanki istemiyormusuz gibi ...ve durumu bilemyenler ,sorunun bende olduğunu dolaylı yoldan bana iletiyorlar . Çok şükür ki benim durumum güzel ama eşlerden birinde sıkınti olunca olmuyor ve aslında nasip meselesi ,boş ... Şimdi kendim zaten deli gibi çocukluğumdan beri anaç büyüdüm ve hep istedim. Duam şu Rabbim şu dünyada bana da anne olmayı nasip etsin inşallah
Gayet güzel artmış sen beslenmene dikkat et gerisini düşünme rabbim nasip edecekse her türlü olacak O kadar yüksek değerler Kolay kolay düşmez sen beslenmene bak yararlı şeyler tüket o kese görünecekCanım sagolasin 5. Gün embriyosuydu 11. Gün 240 13. Gün 490 gördüm çok şükür Allah'a şükür
Ama keseyi görene kadar test yaptıranlar varmış aklım karışıyor içim rahat etmiyor bu huzursuzluk hep devam edecek sanirim
İlk testin kaçıncı günde ve kaç çıktı canımDarısı başına insallah
Yarin 2.testi de gorursem.inşallah bende biraz rahatliycam
Öyle ama insanlar garip varlıklar ve herkes bizler gibi değil . Bir süre cocuğu olmayan insanlara anormal gözle bakmaları ve bunu dayatmaları saçma sapan . Zaten bizim uzerimizde psikolojik olarak kendi ruh halimiz yetmiyor gibi birde insanlar... Mahvediyor ama ben çok şükür güçlü bir yapıya sahibim ama eşim benim gibi değil ,hemen yıkılan çöken vs . Allah'ın bildiği var ve biz vaktinizi bekliyoruz bebeklerimize kavuşmak içinAminnnnnnnnnn inşallah en yakın zamanda duanın karşılığını alırsın☺Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm .
Zaten dış etkenler değil mi insani yoran
Size bir şey diyeyim mi halimize gerçekten bin şükür, ben eşimde azospermi olduğunu öğrendiğimde acaba Rabbim bize de tüp bebek yapabilmeyi nasip edecek mi diye çok dua etmiştim, şuan hepimiz için tüp bebek deneyebilmek bile öyle güzel bir mucize ve umut ki anlatamam, tutsun ya da tutmasın yaptıklarımız tevekkülden ibaret ve vaktiniz olursa azospermi ya da tüp bebeği engelleyen diğer sorunlarla alakalı forumları okuyun, gerçekten şükürler olsınİnanın hepiniz duamdasiniz her an ... Ben şuan 31 yaşındayım ve daha yeni 1 senemiz doldu , eşimle birbirimizi severek yıllarca bekledik 7 yıl daha doğrusu aileler engel oldu ,hep zorluklar ,hep göğüs germeler ile sabır ile ilerledik . Ve evlendigimiz ilk günden beri çocuk istedik nasip olmadı , öğrendik ki eşimde sperm ileri hareket ve morfoloji sıkıntılı çıktı ,normal yollarla olmayacağı vs hiç beklemeden aşılama sonra da şimdi tüp bebeğe geçtik . Eşimin ailesi hep üzerimize geliyorlar ,daha doğrusu çevre herkes bir çocuk bekleme derdinde biz sanki istemiyormusuz gibi ...ve durumu bilemyenler ,sorunun bende olduğunu dolaylı yoldan bana iletiyorlar . Çok şükür ki benim durumum güzel ama eşlerden birinde sıkınti olunca olmuyor ve aslında nasip meselesi ,boş ... Şimdi kendim zaten deli gibi çocukluğumdan beri anaç büyüdüm ve hep istedim. Duam şu Rabbim şu dünyada bana da anne olmayı nasip etsin inşallah
İlk testim 12.günde 57,89 ciktiİlk testin kaçıncı günde ve kaç çıktı canım
Yarın itibariyle kullanmaya başlayacağım teşekkür ederim tekrardan , amin canım hepimizin inşallahRica ederim canım bir ay yeterli bir süre baslamanda fayda var umarım gönlünce olur herşey
Maşallah kuzum yarın güzel haberlerini bekliyoruzİlk testim 12.günde 57,89 cikti
Size bir şey diyeyim mi halimize gerçekten bin şükür, ben eşimde azospermi olduğunu öğrendiğimde acaba Rabbim bize de tüp bebek yapabilmeyi nasip edecek mi diye çok dua etmiştim, şuan hepimiz için tüp bebek deneyebilmek bile öyle güzel bir mucize ve umut ki anlatamam, tutsun ya da tutmasın yaptıklarımız tevekkülden ibaret ve vaktiniz olursa azospermi ya da tüp bebeği engelleyen diğer sorunlarla alakalı forumları okuyun, gerçekten şükürler olsınİstersen transferden önce istediğin kadar sağlıklı beslen, folik asit kullan, transferden sonra ayağını uzat ve bütün gün dinlen, ilaçlarını saati saatine kullan, yemeğini ayağına getirsinler ve sen beş yıldızlı bir transfer süreci geçir, olmayınca olmuyor. Ve bazen koşulların elvermediği için dinlenme, işe git, gel,kendi yemeğini, temizliğini kendin yap, hatta tutmadığını düşünüp hoyatça geçir günlerini, eğer olacağı varsa oluyor...Aslında bugüne kadar hayatımızdaki tüm nimetler beklemediğimiz, ummadığımız anlarda gelmedi mi girmedi mi hayatımıza? Belki eşlerimiz bile Bakarsınız bebişlerimiz de böyle girer hayatımıza❣
Ne güzel yazmissinÖyle ama insanlar garip varlıklar ve herkes bizler gibi değil . Bir süre cocuğu olmayan insanlara anormal gözle bakmaları ve bunu dayatmaları saçma sapan . Zaten bizim uzerimizde psikolojik olarak kendi ruh halimiz yetmiyor gibi birde insanlar... Mahvediyor ama ben çok şükür güçlü bir yapıya sahibim ama eşim benim gibi değil ,hemen yıkılan çöken vs . Allah'ın bildiği var ve biz vaktinizi bekliyoruz bebeklerimize kavuşmak içininanıyorum ki bende anne olacağım ,içimdeki inanç o kadar çok ki belki de bu inanç buna neden olacak bu yüzden hepiniz inanın ,inanmayı asla bırakmayın . Ve dua ... Bende size yazicam hamileyim ve değerim su diye bu da burda kalsın inşallah
Bende senden bekliyorumNe güzel yazmissinmaşallah
En yakın zamanda enguzel haberleri bekliyoruz senden.
Canim cok sevindim.bende 27 temmuzda transfer oldum ama maalesef tutunamadi bebegimCanım sen ne zaman tedavi gördün Bende Cem beyle yeni pozitifi aldım çok şükür
Bnm 3. Gün embriyosuydu cnm:)) maşallah kardeşlerim darısı başıma ve diğer bekleyen tüm kardeşlerime , hiç 3 .gün yok mu ya kaliteli 3.gün olan
İnşallah canımBende senden bekliyorumkalbini ferah tut emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?