İnşallah insallahhhh Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin

Çok erken vermemiş misin ? Çünkü 3.gün geç tutunuyomus hep yazmışlar Allah'ım nasip etsin inşallah tez zamanda güzel arkadaşım
Bı gaza geldim gittim verdim kendimi üzdüm
Yarın yine verecem inşallah bı mucize olur
Diğer transferlerim 5.gun embriyosuydu onlardada ilk transferim kimyasal oldu.
6 ayda 3 negatif baya yıprattı anlayacağın maddi manevi her türlü

İnanın hepiniz duamdasiniz her an ... Ben şuan 31 yaşındayım ve daha yeni 1 senemiz doldu , eşimle birbirimizi severek yıllarca bekledik 7 yıl daha doğrusu aileler engel oldu ,hep zorluklar ,hep göğüs germeler ile sabır ile ilerledik . Ve evlendigimiz ilk günden beri çocuk istedik nasip olmadı , öğrendik ki eşimde sperm ileri hareket ve morfoloji sıkıntılı çıktı ,normal yollarla olmayacağı vs hiç beklemeden aşılama sonra da şimdi tüp bebeğe geçtik . Eşimin ailesi hep üzerimize geliyorlar ,daha doğrusu çevre herkes bir çocuk bekleme derdinde biz sanki istemiyormusuz gibi ...ve durumu bilemyenler ,sorunun bende olduğunu dolaylı yoldan bana iletiyorlar . Çok şükür ki benim durumum güzel ama eşlerden birinde sıkınti olunca olmuyor ve aslında nasip meselesi ,boş ... Şimdi kendim zaten deli gibi çocukluğumdan beri anaç büyüdüm ve hep istedim. Duam şu Rabbim şu dünyada bana da anne olmayı nasip etsin inşallah

Aminnnnnnnnnn inşallah en yakın zamanda duanın karşılığını alırsınAllah mutluluğunuzu daim etsin cnm .
Zaten dış etkenler değil mi insani yoran

Gayet güzel artmış sen beslenmene dikkat et gerisini düşünme rabbim nasip edecekse her türlü olacak O kadar yüksek değerler Kolay kolay düşmez sen beslenmene bak yararlı şeyler tüket o kese görünecek

Aminnnnnnnnnn inşallah en yakın zamanda duanın karşılığını alırsın☺Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm .
Zaten dış etkenler değil mi insani yoran
Öyle ama insanlar garip varlıklar ve herkes bizler gibi değil . Bir süre cocuğu olmayan insanlara anormal gözle bakmaları ve bunu dayatmaları saçma sapan . Zaten bizim uzerimizde psikolojik olarak kendi ruh halimiz yetmiyor gibi birde insanlar... Mahvediyor ama ben çok şükür güçlü bir yapıya sahibim ama eşim benim gibi değil ,hemen yıkılan çöken vs . Allah'ın bildiği var ve biz vaktinizi bekliyoruz bebeklerimize kavuşmak için inanıyorum ki bende anne olacağım ,içimdeki inanç o kadar çok ki belki de bu inanç buna neden olacak bu yüzden hepiniz inanın ,inanmayı asla bırakmayın . Ve dua ... Bende size yazicam hamileyim ve değerim su diye bu da burda kalsın inşallah

Size bir şey diyeyim mi halimize gerçekten bin şükür, ben eşimde azospermi olduğunu öğrendiğimde acaba Rabbim bize de tüp bebek yapabilmeyi nasip edecek mi diye çok dua etmiştim, şuan hepimiz için tüp bebek deneyebilmek bile öyle güzel bir mucize ve umut ki anlatamam, tutsun ya da tutmasın yaptıklarımız tevekkülden ibaret ve vaktiniz olursa azospermi ya da tüp bebeği engelleyen diğer sorunlarla alakalı forumları okuyun, gerçekten şükürler olsınİstersen transferden önce istediğin kadar sağlıklı beslen, folik asit kullan, transferden sonra ayağını uzat ve bütün gün dinlen, ilaçlarını saati saatine kullan, yemeğini ayağına getirsinler ve sen beş yıldızlı bir transfer süreci geçir, olmayınca olmuyor. Ve bazen koşulların elvermediği için dinlenme, işe git, gel,kendi yemeğini, temizliğini kendin yap, hatta tutmadığını düşünüp hoyatça geçir günlerini, eğer olacağı varsa oluyor...Aslında bugüne kadar hayatımızdaki tüm nimetler beklemediğimiz, ummadığımız anlarda gelmedi mi girmedi mi hayatımıza? Belki eşlerimiz bile Bakarsınız bebişlerimiz de böyle girer hayatımıza

Ne güzel düşünüyorsun , ben senin ve sizler gibi insanlar görünce o kadar mutlu oluyorum ki. Yemin ederim şurada insanların hamile kaldığını okuyunca sizde de oluyor mu bilmiyorum ben bildiğin mutluluktan gülüyorum ,niye mi çünkü neler yaşadıklarımızı belki yeni belki uzun süreçte o duruma düşen her çifti anlıyorum. Bizler evlatlarımıza kavuşmak için herşeyi göze alıyoruz ,eşim hep isyana girmeye çalışınca "niye bizim herseyimiz zor oluyor" ben inanıyorum zor oluyor belki ama hayırlı ve güzel oluyor

Ne güzel yazmissin maşallah
En yakın zamanda enguzel haberleri bekliyoruz senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…