Cidden söylüyorum bunlara takılma
Allah ol diyor ve oluyor sanırım vakti zamanı gelince, hiç üzülme, ben 4,5,6 ve 7. Günleri baz alarak ve önceki
tüp bebek deneyimimdeki rakamlar ile karşılaştırarak kendi kendime kimyasal gebelik yaşadığıma ikma oldum ve koca bayramı ağlaya sızlaya geçirdim, eşim iş sebebi ile bir aydır şehir dışında ve ailelerimize bile tüp bebek yaptırdığımızı söylemediğimiz için, bildiğiniz deli gibi ağladım ve ona da olmadığını, tutmadığını söyledim, artık nasıl ağladıysam o da sormadı zaten üzülmemem için bir daha. Hatta nasılsa tutmadı deyip evde bir bol yorulmalı bir bayram temizliği yaptım bayramda nasılsa tek başımayım diye, hatta denize gidip bol bol yüzdüm, bol bol da sigara içtim, damacana taşımışlığım bile var
Doktorum bayramda test istedi ama bir güzel onu da tersledim, nasılsa tutmadı ben keyfimi kaçırıp da test vermeye gidemem dedim ve gitmedim çünkü o bilmiyor ya ben biliyorum
Nedendir bilmem sadece ilaçlarımı bırakmadım. Bayram dönüşü bir de ne göreyim sayılar katlanmış da katlanmış ❣Katlanma şekli 2 kat olarak seyretmiyor ama en son başka test yapmama gerek olmadığını söyledi doktorum, haftaya keseyi görmeye gidebilirsiniz dedi
Sayıların %60,70 artmasından dolayı kaygılarım çok, sevinemiyorum bile hala ama olsun buna da bin şükür be kızlar
Bu işin en güzel tarafı şu oldu; evlenmeden önce hamilelik haberini süpriz yapıp söylemek gibi bir hayalim vardı, nerden bilebilirdim ki eşimde azospermi olduğunu... ve ben sayılar katlanmaya başladıktan sonra eşime kimyasal gebelik değilmiş demedim hala☺ Benim için dua edin önümüzdeki hafta herşey yolunda gitsin ve ona güzel bir sürpriz yapayım