Benim de 8. Ya da 9. Gün gece aynı böyle gece uyandıran bir sancım olmuştu inşallah iyiye işarettir yine de dayanamazsan doktora git
Doktorumi arayacam şimdi muayene saati bitsin diye bekliyrm .
Allah razı olsun buradaki bütün arkadaşlardan dar anımizda yetisiyorsunuz yaşanmışlıklarla

Doktorumla konuştum karın ağrısı çok iyiymiş . İnşallah daha çok ağrısın dedi.Gebelik olmasa karın ağrımaz kolay kolay dedi.
Ama ben yinede çok ümitlenmek istemiyrmiki negatiften sonra (hepside 5.gun birinci kaliteliydi) bu 3.gun embriyosu.

Hadi inş canım insan sürekli negatifle karşılaşınca sevinemiyor maalesef iyi düşün iyi olsun

bendede 5.6. gün hafif adet olacak gibi ağrıdı o kadar 2-3 gündür hiçbişey yok

Benim değer 1.20 Hiç yükselmedi ki
O zamn adetini gecikmiş mi oluyor ki benim degerim baştan çok düşuktu ve artisi iyi değildi salı günü 63 çıktı ve ilaclari bıraktım.canim eger olmucksa yükselmemesi daha iyi. Ben çok yıprandım arttı mı artacak mı sonra artis az oldu şimdi düşecek mi stresi adrt olsam değerim düşse rahatlicm

Kizlar değerim 57,89 çıktı
Asil test günüm.Cumartesiyi inşallah katlanarak sağlıklı devam eder
sizlerin basıldı
Çok iyi değerin canım 2.gün embiryosu na göre kat kat artar inşallah böylece görmüş olduk ki rabbim yeterki ol desin. 5.gün 3.gün 2.gün fark etmiyor

Çok iyi değerin canım 2.gün embiryosu na göre kat kat artar inşallah böylece görmüş olduk ki rabbim yeterki ol desin. 5.gün 3.gün 2.gün fark etmiyor
Çok sağol canım
Evet öyle gerçekten allah ol deyince oluyor.
Kanamam olunca çok uzulmustum o da geçti şükür
2 embiriyo kondu doktorum.ikiz de olabilir degerlerin gune gore cok iyi dedi bakalım.inşallah cumartesi günü katlanir.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…