Aynı durumdayız cnm, sebepsiz olunca da ucu öyle açık ki sebep olsa daha mı iyiydi en azından çözüme odaklanırdık diye düşünmeye başlıyo insan bi yerden sonra

kızlar yarın test günüm. 5. gün embriyosu yarın 10. gün olacak. ama geçen seneki 2tane 1. kalite5. gün embriyosunda kimyasal gebelik yaşayınca şimdi çok korkuyorum. hiç gidip sonucuma bakasım yok. birde bugün hala oldum nasıl güzel bir şey. rabbim herkese nasip etsin ama 8 yıldır annelik hasreti içime okadar oturmuşki eve geldim hüngür hüngür ağladım. yarına hiç gücüm yok

İnşallah sende yarın pozitif sonuç alırsın o duyguyu yaşarsın Benimde cumartesitest günüm. Seninle aynı duygular içindeyim hiç cesaretim yok. Test aldım onu bile yapamiyrm.

Benimde 5.gün embriyosu. 8.günü kanamam oldu. Kan testinde 11 çıktı, 10. Gün 20 14 gün 63! Doktor sağlıksız bir artış diyor. İlaçları 8. Gün bıraktım. Halen artış göstermesi normal mi anlamayandım? 4 gün sonra bir daha vereceğim kan.

Transferden sonra ciddii anlamda karın ağrısı yaşayan var mı aranizda arkadaşlar ?
İki gündür acayip karnim,yanlarim ağrıyor
Bende salı günü transfer oldum ama çok ağrım olmadı hatta hiç olmadı bi doktoruna danış istersen canım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…