Rabbim bu mübarek gunlerde sana ve isteyen bekleyenn herkese beklediğini nasip etsin . İnşallah hayırlı haberler alirsin

Nasıl hangi gün oldu anlatırmısın canım benimde dün parçalı kanamam oldu acildeydim
tabi canim transferden 22 gun sonra kasigimda normalde agri oluyordu ardarta agri girdi sonra vcye gittigimde cok fazla bi kanama ve 10-15 dk da bir buyuklu kucuklu parcalar gelmeye basladi ve ped kullandm doktoru aradm progestan vajinal 2 tane bide agizdan 1tane al sabah gel dedi baktigimizda kanama bolgesi vardi ve keseyi gorduk dunde kalp atisini gorduk bugun transferimin 29. Gunu 2 temmuzda transfer oldum simdi kanama bolgeside gitmis cok sukur

Ben kullaniyorum, gunde 2 flakon Prolutex ve 2 kez Crinone jel. Ama henuz transferimin 2. gunu o yuzden hamilelikte ne olur bilemiyorum

Kizlar selam ben de 29 temmuzda transferimi oldum cok sukur Biraz macerali oldu doktor 1 gun once progesteron tahlil istedi biraz dusuk geldi sonuc sonra transfer sabahi 4 te tekrar istedi, o gece cok stresli gecti uyu uyan git test ver bi de olacak mi olmayacak mi belli degil. Neyse cok sukur baya artmis degerim transferimi oldum hayirlisiyla Sizde de boyle progesteron bakildi mi donmus transfer oncesi? Benim Era test sonucum zaten standard transferden 1 gun sonra transfer yapilmasi lazim diye gelmisti, doktor demek ki senin progesteron gec yukseliyor dedi. Bugun 2. gunum dun biraz batma vardi ama bugun hic bisey yok. Bana test gunu 8 Agustos yaziyo kagitta ama hemsire bana kendisi 7. gunde baktirin varsa cikiyor ben sizi durterim dedi benimkiler de kendileri zorla erken baktiracak

Evet canim doktorum da istedi transfer oncesi cunku progesteron degeri dusurse yerlesme sansin azaliyo benimki biraz dusuk cikti , transferden sonra ek igne verdi degerim simdi gayet iyi

canın kaç embriyo verildi ben 27 sinde transfer oldum bana da 8 Ağustos dedi senden 2 gün önce oldum bende çarşamba 5 ağustosta yapmayı düşünüyorum 9.günü

Negatif sonuçlanan transfer sonrası Bugün adet oldm bende .6.gün embriyosu 5bb kalitede iyiye yakın kalitede bir embriyoydu , rahim gayet iyiydi ,ilk denememdi.Pozitif sonuç bekliyordum açıkçası .4.gün sabahı pembe lekelenmem bile olmuştu , yerleşme diye düşünmüştüm değilmiş .O kadar kaşık ağrısı felan çektim , belirti sandım değilmiş .Kendimi çok dinledim , çok stres yaptım , daha 5.günden kaset test yapmaya başladım , iyice gerildim, erkenden üzüldüm .Demem o ki arkadaşlar boş yere belirti aramayın, vücudunuzu dinlemeyin , çoğu belirtiler ilaçlardan .İlaçları bıraktıktan sonra kaşık ağrılarım , göğüs ağrılarım azalarak kayboldu.Ve lütfen evde test yapmayın , zamanını bekleyin ve kan verin direk .Negatif olsa Bile erkenden üzülüp kendinizi strese sokmamış olursunuz .1 tane dondurulmuş 3.gÜn embriyom Kaldı , eylülde transfer olacağım inşallah .Pek umudum yok ama Rabbim ol derse olur biliyorum , o yüzden şimdiden stresi uzaklaştırmaya çalışıyorum .Ve asla belirti aramayacağım bu sefer ve günü gelmeden test yapmayacağım , o kadar sabırsız biri olduğum halde .Rabbim isteyen herkese versin bir an önce .1.denemenin şokunu atlattım inşallah ikinci için daha pozitif düşünmeye çalışıyorum .Eğer olmazsa Başka bir merkezde denemeyi düşünüyorum .Herkes için hayırlısı olsun

Evet canim doktorum da istedi transfer oncesi cunku progesteron degeri dusurse yerlesme sansin azaliyo benimki biraz dusuk cikti , transferden sonra ek igne verdi degerim simdi gayet iyi
Tesekkurler, biz de panik olduk sabah 4 te gittik eger guzel degilse deger yapmayacagim dedi ama neyse ki artmis. Demek bakiliyomus boyle benim onceki transferimde olmamisti. Hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…