- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 36
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.241
Benim pembe ile başladı kanamaya dönüştü parça geldiBenim de 10.günüm az önce peceteye kahverengi leke geldi.korktum ya. Sen doktoruna sordun mu normal mi. Senin ne renkti
Rabbim bu mübarek gunlerde sana ve isteyen bekleyenn herkese beklediğini nasip etsin . İnşallah hayırlı haberler alirsin3 saat sonra çıkıcak dedi e nabız dan da bakabilirsin bayramın 2.günü tekrar gel bakalım sonuca göre şuan kistlerin var pko vardı bende embriyo henüz küçük oldugu için rahimde görmemiz zor dedi henüz test gününe varmış eger kanaman çogalırsa muhtemel düşük olmuştur dedi
tabi canim transferden 22 gun sonra kasigimda normalde agri oluyordu ardarta agri girdi sonra vcye gittigimde cok fazla bi kanama ve 10-15 dk da bir buyuklu kucuklu parcalar gelmeye basladi ve ped kullandm doktoru aradm progestan vajinal 2 tane bide agizdan 1tane al sabah gel dedi baktigimizda kanama bolgesi vardi ve keseyi gorduk dunde kalp atisini gorduk bugun transferimin 29. Gunu 2 temmuzda transfer oldum simdi kanama bolgeside gitmis cok sukurNasıl hangi gün oldu anlatırmısın canım benimde dün parçalı kanamam oldu acildeydim
Nasıl oldun canim ne yaptılar açıldı test falan yaptın miAcildeydim akşam canım
Ben kullaniyorum, gunde 2 flakon Prolutex ve 2 kez Crinone jel. Ama henuz transferimin 2. gunu o yuzden hamilelikte ne olur bilemiyorumkizlar merhaba, size bir sey soracagim. ben dimdiye kadar progestan igne oluyodum her gun. ama 2 gundur alerji oldum her yerim sisti yuzum gozum ellerim. simdi kontrole gittim ignemi degistirdi hoca. ültiker olmusum bi cesit alerji ignede yapabilir streste dedi. ignemi denemek icin degistirdun gobekten yapilan prolutex verdi. bu igneyi kullanan varmi? progestan kadar etkili degil kanama yapabilir o yuzden crinon jeli gunde 2 ye cikar dedi. dondurulmus embriyo transferi olup prolutex kullanan var mi kanama oldu mu? cok korktum
Merhaba canım ben Çarşamba günü 12. Günümde test yapmayı planlıyorum eğer sabrima yenilmezsem sen ??Merhaba canım yakınmışız ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Evet canim doktorum da istedi transfer oncesi cunku progesteron degeri dusurse yerlesme sansin azaliyo benimki biraz dusuk cikti , transferden sonra ek igne verdi degerim simdi gayet iyiKizlar selam ben de 29 temmuzda transferimi oldum cok sukurBiraz macerali oldu doktor 1 gun once progesteron tahlil istedi biraz dusuk geldi sonuc sonra transfer sabahi 4 te tekrar istedi, o gece cok stresli gecti uyu uyan git test ver bi de olacak mi olmayacak mi belli degil. Neyse cok sukur baya artmis degerim transferimi oldum hayirlisiyla Sizde de boyle progesteron bakildi mi donmus transfer oncesi? Benim Era test sonucum zaten standard transferden 1 gun sonra transfer yapilmasi lazim diye gelmisti, doktor demek ki senin progesteron gec yukseliyor dedi. Bugun 2. gunum dun biraz batma vardi ama bugun hic bisey yok. Bana test gunu 8 Agustos yaziyo kagitta ama hemsire bana kendisi 7. gunde baktirin varsa cikiyor ben sizi durterim dedi benimkiler de kendileri zorla erken baktiracak
canın kaç embriyo verildi ben 27 sinde transfer oldum bana da 8 Ağustos dedi senden 2 gün önce oldum bende çarşamba 5 ağustosta yapmayı düşünüyorum 9.günüKizlar selam ben de 29 temmuzda transferimi oldum cok sukurBiraz macerali oldu doktor 1 gun once progesteron tahlil istedi biraz dusuk geldi sonuc sonra transfer sabahi 4 te tekrar istedi, o gece cok stresli gecti uyu uyan git test ver bi de olacak mi olmayacak mi belli degil. Neyse cok sukur baya artmis degerim transferimi oldum hayirlisiyla Sizde de boyle progesteron bakildi mi donmus transfer oncesi? Benim Era test sonucum zaten standard transferden 1 gun sonra transfer yapilmasi lazim diye gelmisti, doktor demek ki senin progesteron gec yukseliyor dedi. Bugun 2. gunum dun biraz batma vardi ama bugun hic bisey yok. Bana test gunu 8 Agustos yaziyo kagitta ama hemsire bana kendisi 7. gunde baktirin varsa cikiyor ben sizi durterim dedi benimkiler de kendileri zorla erken baktiracak
Benim cuma günü test günüm ama bende çarşamba 5 ağustosta yapmayı düşünüyorum 9.günüm de hem doğum günüm belki güzel bi hediye alırımMerhaba canım ben Çarşamba günü 12. Günümde test yapmayı planlıyorum eğer sabrima yenilmezsem sen ??
Bu arada kaçıncı gün embriyosuydu kaç taneydiMerhaba canım ben Çarşamba günü 12. Günümde test yapmayı planlıyorum eğer sabrima yenilmezsem sen ??
Erken değil mi benim bugün 9. Gün ama yapmaya korkuyorumcanın kaç embriyo verildi ben 27 sinde transfer oldum bana da 8 Ağustos dedi senden 2 gün önce oldum bende çarşamba 5 ağustosta yapmayı düşünüyorum 9.günü
Olursun canım inşallah bir kaç güne stres yapmaBen hala adet olamadım delireceğim . Bir an önce olsam Keşke kaç gün oldu . 2 gün önce değerim 8 e düşmüştü . Demek ki sıfırlanmadan adet olamayacağım ...
Olursun canım inşallah bir kaç güne stres yapma
Tesekkurler, biz de panik olduk sabah 4 te gittik eger guzel degilse deger yapmayacagim dedi ama neyse ki artmis. Demek bakiliyomus boyle benim onceki transferimde olmamisti. Hayirli olsunEvet canim doktorum da istedi transfer oncesi cunku progesteron degeri dusurse yerlesme sansin azaliyo benimki biraz dusuk cikti , transferden sonra ek igne verdi degerim simdi gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?