insallah artar canim daha yeni 10. gün olmus belli olmaz insallah kat kat artar

İnşallah kızlar çok sağolun Desteğiniz için . Ne yerdeyim ne gökte . Böyle değer az artıp sonra yükselen var mıdır acaba ? Umut arıyorum kendime sanırım

İnşallah kızlar çok sağolun Desteğiniz için . Ne yerdeyim ne gökte . Böyle değer az artıp sonra yükselen var mıdır acaba ? Umut arıyorum kendime sanırım
canim tek bir ihtimal var 2 embriyoysa birinin gelisimi durmus digeri devam edicek olabilir.tekrar kan testi ver insallah yukselir biri tutunmustur.

Tebrikler, hayırlı olsun Belirtileriniz var mıydı acaba? Sağlıkla kucağınıza alın
Açıkçası pek bı belırtı olmadı ama kasıklarım hafıf hafıf ara ara sancıyo gıbıydı bıde benımmı ole ılacların etkısınden mı bılmıyorum ama gaz problemim var resmen karnım gaz ıcınde

Hanı kımısı dıyo ya lekelenme gıbı ole bısı olmadı mesela çok araştırıyodum bı belırtı arıyodum kendımce ama kasık agrısı dışında bısı olmadı dıyebılırım

Arkadaşlar kimyasal gebelikte düşük oluyor mu? Bugün ikindi arası çamur gibi siyah leke geldi akşamda şiddetli kasık ağrısı ve Rahim kasılmasıyla aşırı kanama ve et parçası düştü. Hemen acile gittik beta sıfırlanmış kadın doğuma sevk ettiler sabah gideceğim ama kafamda binbir tane soru var. Kan değerin düşük çıktıktan sonra tekrar etmedim 2gün sonra. Gelişmeye tutunmaya çalışan bişeyimi kaybettim ben şimdi? Yoksa zaten gelişimini durdurmuş muydu? Çok kızıyorum kendime neden tekrarlamadım ben bu testi en azından düşüşü kontrol ederdim. Doktorda ilgilenmedi tekrar test istemedi. Çok canım yanıyor.

Kendini hiç suçlama canım düşüşü takip etsen de değişen bir şey olmayacaktı sakın harap etme kendini nasibi yokmuş tez zamanda inşallah yavruns kavuşursun

Canım doktorum da bana bu bir nevi düşük sayılır demişti.ama ben de doktor ilaçları bırak dedikten sonra testi tekrarlamadım bunda kendini suçlu hissedecek bir durum yok aynen ben de parça parça attım reglimde rengi de çok tuhaftı zaten tekrar etseydin de testi değişme bir şey olmayacaktı kendini yıpratma lütfen inşallah bir dahaki sefere sımsıkı tutunsun yavrun

canim ben daha once kimyasal gebelik yasadim ve adetimle birlikte ayni seyler oldu et parcasi geldi cok aglamistim gozumle gordum diye dr a anlattigimda onu gozle gormen mumkun degil dedi. adetimiz geciktigi icin kan pihtilasip oyle geliyomus. sen canini sıkma hic bir sucun yok canim kendini hirpalama. tez zamanda Rabbim kucagini doldursun

Canım kimyasal gebelik diğer adıyla sessiz düşük. Beta değerin düşük oluyo 2 katı artmıyorsa doktor zaten ilaçları biraktiriyor. O yuzden canını sıkma. ben 2 defa yaşadığım ilkinde değerim baya artmisti hatta sonradan azalmaya başladı. Kimyasal da embriyo vücuda tutunamıyormuş sağlıklı değilmiş. Yani bizle alakalı bisey değilmiş. Sakın ama sakın kendini suçlama bu yüzden. Benim kendiliğinden düştü kimin de değer 5in altına düşmediği için parça falan olabilir diye doktor cagiriyormus. Beta ni takip et hayırlısıyla canın yanmadan 5 in altına düşer inşallah. Rabbim kucağınıza tez zaman doldurur inşllah

Kimyasal gebeliğin nedenleri neler acaba.Doktorunuz ne önerdi sebep olarak neleri gösterdi

Kimyasal gebeliğin nedenleri neler acaba.Doktorunuz ne önerdi sebep olarak neleri gösterdi
Kendinizi suçlamayın dedi. Embriyo tutunmak istemedi. Sizden dolayı bir şey yok dedi. Her kadın farkında olmadan kimyasal gebelik yaşarmış. Adeti 3 gün gecikti falan diye söylerler farkında olmadan sessiz düşük yaşarmış. Yapılacak bir şey yok mus sonrası için şu an 4. Tup bebek deyim embriyonu genetiğe göndermek istedim kimyasal yaşadığım için doktorum gerek duymadı. Ama her gün kalçadan igne vuruluyorum.

Kızlar malesef bizim buradaki sağlık ocağı kan almıyormuş .Hastanrye de gitme şansım yok Bugün.Bir tane test aldım , kaset test çıkmadı birşey , benim olmadı yüksek ihtimalle .Olsa çıkardı Bugün 7.gün .Hayırlsıı olsun

İdrarda çıkmamış olabilir cnm kana bakmadım umutsuzluğa kapılma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…