Canım biz rapor alamıyoruz daha o yüzden ozellde yaptırmak istiyoruz eşim varikosel .tedavi olmalı ve amaliyat önerdiler amaliyattan sonra en az 6 ay deneyin sonra rapor dediler
Anladım canım o vakit Ahmet Seçkin Önoğlu diyebilirim

Canimmm masallahhh.. gayett iyii..6. Gunde..2 gune bir yaptirmayi dusunurmusun..artis miktarini kontrol etmis olursun hem kuzum..tebrike derimm ya..cok sevindimm..darsii basimiza insallah
Dualarımdasın canım yaptırırım canım büyük ihtimalde şehir dışına çıkacam aynı yerde olsun diyorlar ya nasıl olur bilmiyorum idrar testi ile kontrol edecem koyuluğu da canım

Albi marka teste güvenme canım güvenirliliği yok

6.gun için iyi bi deger canım gözün aydın şükür sana idrar testide yaptırdık ya
Kız hiç sorma yapmıcam diye diye yaptım :) dün kan çıksa asla yapmazdım sanırım. Gece boyu hiç uyumadım stres oldum sürekli sonucu kontrol ettim. Yok sabah oldu yok dedim pazartesi ye kadar düşüneceğime sonuç çıksın ağlayım kendime gelirim negatif olursa dedim bir hışımla kalktım yataktan teste damlattım ama gözüm kapalı elim titriyor saniyesinde çıktı ikinci çizgi ama nefesim kesilecekti o derece heyecan inşallah sağlıklı ilerler test fobim i yendim

Süper canım Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah çok sevindim artık belirti derdi de yok

Albi marka teste güvenme canım güvenirliliği yok
eşim gitmiş ondan almış ya .Zaten o kadar küçük birşey ki idrarı zor damlattım

Arkadaşlar bişey soracağım size. Benim kimyasal oldu pazartesi günü ilaçları bırakmıştım hala regl olmadım. İlaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl olmuştunuz siz

Canım için soğumuş en azından rahatlamisindir teste pek güvenme zaten o yuzden boşuna canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…