- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 36
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.381
Süpeerr hadi gözün aydın sımsıkı tutunsun melegin canımKizlar cok sukur o kanamaya gore kesede var icinde yolk keseside var kimse umidini kaybetmesin rabbim hepimize guzel duygulari yasatsin
Aminn canımmSağ ol kuzum sarısı tüm isteyenlere
Anladım canım o vakit Ahmet Seçkin Önoğlu diyebilirimCanım biz rapor alamıyoruz daha o yüzden ozellde yaptırmak istiyoruz eşim varikosel .tedavi olmalı ve amaliyat önerdiler amaliyattan sonra en az 6 ay deneyin sonra rapor dediler
Dualarımdasın canım yaptırırım canım büyük ihtimalde şehir dışına çıkacam aynı yerde olsun diyorlar ya nasıl olur bilmiyorum idrar testi ile kontrol edecem koyuluğu da canımCanimmm masallahhh..gayett iyii..6. Gunde..2 gune bir yaptirmayi dusunurmusun..artis miktarini kontrol etmis olursun hem kuzum..tebrike derimm ya..cok sevindimm..darsii basimiza insallah
Albi marka teste güvenme canım güvenirliliği yokKızlar sabah test yaptım dayanamadım , kaset test markası albi mi neydi .Tabi ki negatif zaten sırf o evdeki testi kullanıp atayım diye yaptım .Yoksa merakımdan sürekli yapasım geliyordu zaten .Açıkcası erken olduğunu biliyorum , üzülmedim.Zaten pazartesi kan vereceğim 7.gün olacak varsa az çok bir değer çıkar herhalde .Ama kendimi hem olumlu hem olumsuza hazırladım .Belirtileri dikkate almayacağım .Artık pazartesi belli olacak herşey .
6.gun için iyi bi deger canım gözün aydınDün sabah 9 da verdiğim Kan testi 6.gün 37 çıkmış kızlar nasıl sizce
Kız hiç sorma yapmıcam diye diye yaptım :) dün kan çıksa asla yapmazdım sanırım. Gece boyu hiç uyumadım stres oldum sürekli sonucu kontrol ettim. Yok sabah oldu yok dedim pazartesi ye kadar düşüneceğime sonuç çıksın ağlayım kendime gelirim negatif olursa dedim6.gun için iyi bi deger canım gözün aydınşükür sana idrar testide yaptırdık ya
Belki olabilirNe bilim belkı garantı olsun dıye mı ole dedı kı doktorun canım
Super..canim.Dualarımdasın canım yaptırırım canım büyük ihtimalde şehir dışına çıkacam aynı yerde olsun diyorlar ya nasıl olur bilmiyorum idrar testi ile kontrol edecem koyuluğu da canım
Süper canım Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah çok sevindim artık belirti derdi de yokKız hiç sorma yapmıcam diye diye yaptım :) dün kan çıksa asla yapmazdım sanırım. Gece boyu hiç uyumadım stres oldum sürekli sonucu kontrol ettim. Yok sabah oldu yok dedim pazartesi ye kadar düşüneceğime sonuç çıksın ağlayım kendime gelirim negatif olursa dedimbir hışımla kalktım yataktan teste damlattım ama gözüm kapalı elim titriyor saniyesinde çıktı ikinci çizgi ama nefesim kesilecekti o derece heyecan inşallah sağlıklı ilerler test fobim i yendim
Geç olsunda güç olmasın cnm beklemek zor ama napcan doktor ne derse o olcak mecburBelki olabilir
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerlerCanım çok sevindimmmmm
Benim de 3 ağustos cnmEvet bnde takılmıyorum daha önce yaşadım aynılarını biraz tecrğbe oluyor insan ne de olsa senin test günün ne zaman bana 4 agustos dediler
Kız kafayı yedim siz biliyorsunuz yazıyorum buraya önüme gelene belirti soruyorumSüper canım Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah çok sevindim artık belirti derdi de yok
Erkenden test yapan arklar için yazma gereği duydum
Beşinci gün embriyosu için test yapayım dedim 7.gun kaset test ve erken gebelik testi yaptım cıkmadı, bir suru ağladım burda da yazdım belkı okudunuz büyük bir boşluk o cizginin çıkmaması, kendinize eziyet etmeyin moral bozmaktan başka bişey deıl, ben bu forumda 5.gün cizgi görenler var diye benımde cıkar sandım, ucuz 5liralık kaset test ve erken Gebelik testi yaptım cıkmadı, boşa harap etmeyin kendinizi transferin en erken 9.günü varsa çıkar oda erken gebelik testi ile bu 5.gün embriyosu için yazıyorum eğer erken gebelikte silik çizgi varsa dikkate alın 8-9.gün ideal herkesin durumu farklı.
eşim gitmiş ondan almış ya .Zaten o kadar küçük birşey ki idrarı zor damlattımAlbi marka teste güvenme canım güvenirliliği yok
İnşallah canım belirtim var sözde baya Eğer pozitif olmazsa iyi yanılmış olacağımBe
bencede daha erken canım 10 günde testte çıkıyormuş hayırlısı inşallah
Canım için soğumuş en azından rahatlamisindir teste pek güvenme zaten o yuzden boşuna canını sıkmaKızlar sabah test yaptım dayanamadım , kaset test markası albi mi neydi .Tabi ki negatif zaten sırf o evdeki testi kullanıp atayım diye yaptım .Yoksa merakımdan sürekli yapasım geliyordu zaten .Açıkcası erken olduğunu biliyorum , üzülmedim.Zaten pazartesi kan vereceğim 7.gün olacak varsa az çok bir değer çıkar herhalde .Ama kendimi hem olumlu hem olumsuza hazırladım .Belirtileri dikkate almayacağım .Artık pazartesi belli olacak herşey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?