- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.401
Kız kaset test yerine erken gebelik alsaydın daha iyi sonuç veriyor ana albi marka çok yanlış sonuç veren duydum beneşim gitmiş ondan almış ya .Zaten o kadar küçük birşey ki idrarı zor damlattım
Pozitif i gör inşallah canımHerkese merhaba
Aramıza yeni katıldık.
40 yaşındayım 10 yasında bir oğlum var,2.çocuk için tedavi goruyorum
bugün 2.gün embiriyosu 2 adet embiriyo transfer oldum.
Hepimizin hakkında hayırlısı allah emeklerimizi boşa cikarmasin versin bebislerimizi
Ben 3 gün sonra olmuştum canımArkadaşlar bişey soracağım size. Benim kimyasal oldu pazartesi günü ilaçları bırakmıştım hala regl olmadım. İlaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl olmuştunuz siz
Canım senin sonradan pozitif mi çıktıErkenden test yapan arklar için yazma gereği duydum
Beşinci gün embriyosu için test yapayım dedim 7.gun kaset test ve erken gebelik testi yaptım cıkmadı, bir suru ağladım burda da yazdım belkı okudunuz büyük bir boşluk o cizginin çıkmaması, kendinize eziyet etmeyin moral bozmaktan başka bişey deıl, ben bu forumda 5.gün cizgi görenler var diye benımde cıkar sandım, ucuz 5liralık kaset test ve erken Gebelik testi yaptım cıkmadı, boşa harap etmeyin kendinizi transferin en erken 9.günü varsa çıkar oda erken gebelik testi ile bu 5.gün embriyosu için yazıyorum eğer erken gebelikte silik çizgi varsa dikkate alın 8-9.gün ideal herkesin durumu farklı.
Rabbim inşallah nasip etmiştir canımBen 12. Gün yaptım kanda negatif çıktı doktoru aradım 14. Gun tekrar yap dedi kan testi bazen sonradan bile çıkabiliyomus bı umut dün yine kan verdim dua edin benim için bı mucize olsun
ayy burda erken gebelik testi yok Ya .Akşam eczaneden ilaç alcam o zaman bir soracağım bakalımKız kaset test yerine erken gebelik alsaydın daha iyi sonuç veriyor ana albi marka çok yanlış sonuç veren duydum ben
Aynen kuzum testi yapınca bir rahatlama geldiCanım için soğumuş en azından rahatlamisindir teste pek güvenme zaten o yuzden boşuna canını sıkma
Pazartesi günü dahil 6. günüm benimde. Acaba değerlerin yükselme ihtimali var mıBen 3 gün sonra olmuştum canım
Çok şükür cnm çok sevindim sağlıcakla ilerlersin inşallahKizlar cok sukur o kanamaya gore kesede var icinde yolk keseside var kimse umidini kaybetmesin rabbim hepimize guzel duygulari yasatsin
Valla canım bilmiyorum ki test yap istersen emin olmak içinPazartesi günü dahil 6. günüm benimde. Acaba değerlerin yükselme ihtimali var mı
Ya bin şükür çok sevindim canımKizlar cok sukur o kanamaya gore kesede var icinde yolk keseside var kimse umidini kaybetmesin rabbim hepimize guzel duygulari yasatsin
İnşallah canım olursa ne güzel mucize olurBen 12. Gün yaptım kanda negatif çıktı doktoru aradım 14. Gun tekrar yap dedi kan testi bazen sonradan bile çıkabiliyomus bı umut dün yine kan verdim dua edin benim için bı mucize olsun
Pazartesine kadar bekleyim de olmazsam Bi test daha yaptırmayı düşünüyorum canımValla canım bilmiyorum ki test yap istersen emin olmak için
Canım benim de geçen ay kimyasal oldu 5. Gün regl oldum hemşire bana 10’gün içinde olursun demişti değerlerin düşünce olursun sanırımPazartesine kadar bekleyim de olmazsam Bi test daha yaptırmayı düşünüyorum canım
Kimyasal yaşadığını nasıl anladin kan tahlilimi verdin canım kaç çıkmıştı degerin kaçıncı gündüPazartesine kadar bekleyim de olmazsam Bi test daha yaptırmayı düşünüyorum canım
Canım pazartesi günü 18di şimdiye kadar düşmüş olması gerekmez miydi çünkü öyle yüksek Bi değerim yoktuCanım benim de geçen ay kimyasal oldu 5. Gün regl oldum hemşire bana 10’gün içinde olursun demişti değerlerin düşünce olursun sanırım
Canım 10.gün 4.3 çıkmıştı 12.gün 22 çıktı 14.gün 30 16.gün 18e düşmüştü doktor embriyo ölmüş dedi ilaçları bırak dedi öyle bıraktım. Senin nasıldı değerlerin? Ama ben iki tedavimde de anladım ki düşük değerle başlayınca gebelik ilerlemiyor. Benim ilk tedavimde 26 lı değerlerde çıkmıştı boş gebelik olmuştuKimyasal yaşadığını nasıl anladin kan tahlilimi verdin canım kaç çıkmıştı degerin kaçıncı gündü
Benim dün 7. Günümdu değerim 3.6 çıktı doktor pazartesi tekrar yaptır dedi bugün bir iki damla kan geldi sonra da çamur gibi lekelenme oldu devamı gelmedi bende kimyasal diye dusundum ama pazartesi belli olucak. İnsallah hemen adet olursun canım. Olsa bir türlü olmasa bir türlüCanım 10.gün 4.3 çıkmıştı 12.gün 22 çıktı 14.gün 30 16.gün 18e düşmüştü doktor embriyo ölmüş dedi ilaçları bırak dedi öyle bıraktım. Senin nasıldı değerlerin? Ama ben iki tedavimde de anladım ki düşük değerle başlayınca gebelik ilerlemiyor. Benim ilk tedavimde 26 lı değerlerde çıkmıştı boş gebelik olmuştu
7.gün çok erken değil mi canım lekelenmen belki tutunmaya işarettir. Hatta inşallah öyledir.Benim dün 7. Günümdu değerim 3.6 çıktı doktor pazartesi tekrar yaptır dedi bugün bir iki damla kan geldi sonra da çamur gibi lekelenme oldu devamı gelmedi bende kimyasal diye dusundum ama pazartesi belli olucak. İnsallah hemen adet olursun canım. Olsa bir türlü olmasa bir türlü
Amin canım inşallahAmin canım olabilir tabi. Allah çok büyük, pes edilecek bi konu değil. Rabbim en kısa sürede kucağımızı doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?