- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.261
Durdur bence canm erken davranıyoruz farkındayız ama negatfı gorunce moral sıfır oluyor en iyisi yapmamak ınsallah guzel haberler alırsın canmCanım benimde Bugün transfer günü hariç 5.günümdeyim .Benimde dün geçeden beri sağ kasığımda değişik bir ağrı var.Dün sabah pembe lekelenmem oldu , bilmiyorum belki jel tahriş etmiştir ama zannetmiyorum .Dün sabah baya belim ağrıdı .Yani bunlar psikolojik belirtiler değil , transfer öncesi ilaç kullanırken yoktu sonradan oldu .Göğüs ağrım transfer öncesi de vardı o yüzden ona takılmıyorum .Evde normal gebelik testi var ama daha çok erken , kendimi zor durduruyorum
Canım ben onu üçüncü denemede konuştum. Gerek yok imsi de sağlıklılar seçiliyor zaten muhabbetleri oldu ama içime sinmedi. Bu Salı’ya randevu aldık, DNA hasar testi yaptırıyoruz. 10 güne çıkıyormuş sonuç.Canım eşinin sperm DNA hasarına felan bakıldı mı ?
İnşallah canım zaten pazartesi kan testi vereceğim her türlü .Yarın bir tane test yapacağım ama .Bu kadar ağrıya negatif olursa demek ki hepsi psikolojik ve ilaçlardan .Tek şüphelendiğim dünkü kanama .Senin güzel haberlerini bekliyorumDurdur bence canm erken davranıyoruz farkındayız ama negatfı gorunce moral sıfır oluyor en iyisi yapmamak ınsallah guzel haberler alırsın canm
İnşallah canım ınsan etkileniyor agrıdan umarım tutunma agrısı dırİnşallah canım zaten pazartesi kan testi vereceğim her türlü .Yarın bir tane test yapacağım ama .Bu kadar ağrıya negatif olursa demek ki hepsi psikolojik ve ilaçlardan .Tek şüphelendiğim dünkü kanama .Senin güzel haberlerini bekliyorum
Neyi nerde yaptırdım tam anlamadım tedaviyi miBende yaptım ama hıc bısey cıkmadı aynı gunlerımız nerde yaptrdnz acaba
Ay çok şükür sizde gördünüz rüya değil. Dünden beri belim ağrıyor gögüs ağrım geçti dedim adet olacam gögüs ağrısı da bitti tutmadı sandım inşallah devam ederCanım hayırlı olsun , gayet belli oluyor ❤
DNA hasarı varsa zaten antioksidan tedavisiyle düşüyormuş .Bizde yaptırmadık ki eşimin sperm sayısı çok çok az .Ama eşim 5-6 aydır sürekli vitamin vb, desteği alıyor .Varsa düşmüştür diye düşündük çünkü yine aynı tedaviyi verecek doktorlar .Eğer çıkarsa tedavi ediliyor zaten ve belki de sorun o .Hayırlısı olur inşallahCanım ben onu üçüncü denemede konuştum. Gerek yok imsi de sağlıklılar seçiliyor zaten muhabbetleri oldu ama içime sinmedi. Bu Salı’ya randevu aldık, DNA hasar testi yaptırıyoruz. 10 güne çıkıyormuş sonuç.
Evet var pempiş bı çizgi gayet de görünüyor İnşallah tutunmuştur bebisin annesi
Evet kuzum var .Hadi inşallah , Rabbim devamını getirsinAy çok şükür sizde gördünüz rüya değil. Dünden beri belim ağrıyor gögüs ağrım geçti dedim adet olacam gögüs ağrısı da bitti tutmadı sandım inşallah devam eder
gayet belli canim hayirli ugurlu olsun❤❤❤
Ay çok teşekkür ederim inşallah canım ya belirti aramaktan kafayı yedim dün kan verdim çıkmayı bilmedi gece hiç uyumadım çıkar mı diye kontrol ettim yok dedim yeter ya varsa çıkar idrarda çok şükür silik te olsa çıktı inşallah sağlıkla devam ederEvet var pempiş bı çizgi gayet de görünüyor İnşallah tutunmuştur bebisin annesi
Allah razı olsun canım gögüs ağrım geçince çok korkmuştumn
gayet belli canim hayirli ugurlu olsun❤❤❤
canim idrarda suan cikmayabilir daha degerler cok dusuk sonucta. en guzeli kan ama istersen bekle 2 gun daha.Bende yaptım ama hıc bısey cıkmadı aynı gunlerımız nerde yaptrdnz acaba
İnşAllah sağlıkla canım en önemlisi oEvet kuzum var .Hadi inşallah , Rabbim devamını getirsin
gogus agrisi bi geliyo bi gidiyo benim hala oyle. yakinda geri gelir merak etmeAllah razı olsun canım gögüs ağrım geçince çok korkmuştum
canım var gözüküyor inşallah kanda yüksek değer görürsün
Biz de canım yaptırmıştık dna hasarı şükür yüzde 12 çıkmıştıCanım ben onu üçüncü denemede konuştum. Gerek yok imsi de sağlıklılar seçiliyor zaten muhabbetleri oldu ama içime sinmedi. Bu Salı’ya randevu aldık, DNA hasar testi yaptırıyoruz. 10 güne çıkıyormuş sonuç.
Valla paranoyak oldum gece hiç uyumadım inangogus agrisi bi geliyo bi gidiyo benim hala oyle. yakinda geri gelir merak etme
Canım bizde DNA hasar testi yaptırmadık ama ben eşime proxeed plus ile impryl içiriyorum uzun bi süredir, sperm kalitesini artırması İçin. Sonradan duydum ben de hasar tedavisinde de bu ilaçlar kullanılıyormuş zaten. Proxeed plus’ı benim doktorlarından biri tavsiye etmişti, faydası olur demişti. İmpryli kampanyalı bulup 6 kutu almıştım, elimde çok diye eşime de içirmiştim. Bi süredir bunları kullandığı İçin hasar değeri yüksek çıkmaz diye umuyorum ama iki hafta sonra görcez bakalım. Canım siz de bi yaptırın isterseniz bu testi belki bi faydası olur.DNA hasarı varsa zaten antioksidan tedavisiyle düşüyormuş .Bizde yaptırmadık ki eşimin sperm sayısı çok çok az .Ama eşim 5-6 aydır sürekli vitamin vb, desteği alıyor .Varsa düşmüştür diye düşündük çünkü yine aynı tedaviyi verecek doktorlar .Eğer çıkarsa tedavi ediliyor zaten ve belki de sorun o .Hayırlısı olur inşallah
İnşAllah canım senin değerin de yükselir inşallahcanım var gözüküyor inşallah kanda yüksek değer görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?