Baska
Sen de var mı sonsuz boşluk
Ben kullanmıyorum fitil. Başka bi belirtiniz var mi

Jelde başlarda pembe oluyordu bende şimdi kahveye döndü yoğun bı sekilde kahve gelmiş
Kaç gündür kullanıyorsunuz jeli bende kullanıyorum ama bazen jelin bir kısmı geri geliyor sonradan mı akıntıya dönüyor acaba ister istemez tedirgin oluyorum daha önce kahverengi akıntım başladığı zaman adet olurdum hep

Tahriş olmuştur demiş ya cnm acı var mı belki tahriş olmuştur goremiosundur peceteye sildiginde falan.inşallah yerleşme kanamasidir

10 temmuzdan beri kullanıyorum cnm jel akintida yapiyorda o beyaz oluyor bu topak şeklinde kahve rengi oluyor içerde toplanmış geri gelmiş akıntı gibi değil yani

Tahriş olmuştur demiş ya cnm acı var mı belki tahriş olmuştur goremiosundur peceteye sildiginde falan.inşallah yerleşme kanamasidir
Yok Ya hiç acı felan yok canım .Tahriş olduğunu zannetmiyorum sabah ta jeli yaptım kan felan gelmedi çok şükür.Bu çok Farklı ya bildiğin pembe kanama oldu ama birdaha gelmedi Muhtemeln tam geleceği zaman ben peçeteye sildim .Bir damla da iç çamaşıra geçmiş

Yaaaaaaaaa o nasıl iş kız beklenir mi pazartesiye kadar

Benim sabah kirpiklerim birbirine girmiş , kıvrılmıştı .Minnacık kirpiklerim var nasıl olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…