Hiç belli olmaz canım belki birden artar doktor bir şey dedi mi embiryo kalitesi vs nasıldı gögüs hassasiyeti sen de oldu mu
Göğüs hassasiyeti estrofem kullandıhimdan beri var canım. Doktor sıfir olmadığı için negatif diyemem dedi o yüzden pazartesi bir daha test istedi. Progestrani sabah 2 akşam 2 olmak üzere al dedi bakalım nasip artık elden bir şey gelmiyor

Kızlar benım bugün transferden sonra 7.gunum kan tahlilim 3.6 çıktı. Doktor pazartesi bir daha kan istedi ama artmaz bu deger çok dusuk olmadı malesef
canım benim de dün 7.günüm 16,3 çıktı değerim bugün idrar testi çok daha silik çıktı büyük ihtimal benimki kimyasal umarım seninki katlanıp artar

canım benim de dün 7.günüm 16,3 çıktı değerim bugün idrar testi çok daha silik çıktı büyük ihtimal benimki kimyasal umarım seninki katlanıp artar
Canım Kötü düşünme idrara gerçekten güven olmuyor beniim bütün idrar testlerimde pozitif çıktı ama erken gebelik testinde sabah çıkmadı ta ki 15 dakika sonra ama kaset testte ilk dakika çıktı birdaha idrar testi yapmam güven olmuyor . ben de bugün tekrar kan testi vereceğim 2 katı artış olmuştur inşallah çok korkuyorum.. bugün 8. günüm

Bugün de yaptın mı canım idrar testi

inşallah fazlasıyla katlanmıştır canım benim de dün kaset testte çok net çıkıp erken gebelik de silik çıktı bugün kaset test belli belirsizdi yarın bende kan vericem ne olcaksa olsun artık kendimi alıştırdım zaten

gerçekten ilk pozitifi görüp sonra düşmesi çok yıkıcı oluyor birde 4.deneme ve don donmuşlardı

Bugün de yaptın mı canım idrar testi

Evet canım yaptım hatta dün akşam Da kaset test yaptım silik çıktı . Bugün sabah erken gebelik yaptım Çıkmadı 15 dakika sonra çizgi belirdi . Az önce kaset yaptım yine 1 dakika içinde çıktı . O yüzden kan vermeden 2 kat yükselmiş mi görmeden Rahat Edemeyeceğim . Gerçi bize rahat yok her anımız korku belirsizlik Rabbim şu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsun . Pozitif görüp kaybetmek ağır yaşatmasın Rabbim inşallah hiçbirimize

İnşallah Rabbim’in izni ile katlanmıştır . Ondan hiç Ümit kesilir mi ? Yoktan var edene sığınalım. İnşallah kat kat katlanır ...

Ay çok tuhaf ya o yüzden sevmiyorum idrar testlerini cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…