canım benüm transferden önce gögüslerim çok hassastı transfer sonrası hafifledi ara ara kramp giriyo bel agrım yok şuan bu kadar 4 agustos test günüm bayramı böyle geçiremem erken gebelik yapayım diyorum arefe günü

Bende pembe kahve hatta bazen nokta nokta siyah jelin içinde şeyler gördüğüm oldu bel ağrısı yorgunluk karında şişlik kasıklarda batma hatta o batmalar olunca seviniyodum tutunuyo diye ama olmadii

Mart ayında negatif aldım canım tekrar başladım 5.gün embiryosu 2 adet transfer oldum adana acıbadem de işlemlerim oldu doktorum Bülent haydardedeoğlu
[/QUOTE]
Hadi saglıkla tutunsun bebişlerin canım benimm❤❤

Bende pembe kahve hatta bazen nokta nokta siyah jelin içinde şeyler gördüğüm oldu bel ağrısı yorgunluk karında şişlik kasıklarda batma hatta o batmalar olunca seviniyodum tutunuyo diye ama olmadii
Benimki jelin içinde değil canım .Yani jel uygulamadığım zaman lekelenmem oldu .Bilmiyorum neyse artık , bekleyip göreceğiz

Canım selam bugün tahlil yaptıracak mısın? Heyecanlansana takip ediyorum ve merakla bekliyorum olumlu sonuçlar alırsın inşallah
Sabah kan verdim canım da sağlık ocağında sonuç pazartesi çıkar dedi barkod aldım dahs önce görebilir miyim diye cuma günü yoğun oluyormuş o yüzden mümkün değil pazartesi sisteme düşer dedi bekle ki pazartesi gelsin ya

Benim belim hiç ağrımıyor bugün normal adet günüm sonuç ne olacak bakalım

Mart ayında negatif aldım canım tekrar başladım 5.gün embiryosu 2 adet transfer oldum adana acıbadem de işlemlerim oldu doktorum Bülent haydardedeoğlu
Hadi saglıkla tutunsun bebişlerin canım benimm❤❤
[/QUOTE]
Amin canım hepimizinki sıkı sıkı tutunsun inşallah embiryo fotosuna bakıp seviyorum ya

Tühhhh acile gitseydin keşke idrar testi mi yapsan

Test günün de 28 di normalde yanlış hatırlamıyosam canım.
hayırlı haberler olsun inşallah:)

Kızlar benım bugün transferden sonra 7.gunum kan tahlilim 3.6 çıktı. Doktor pazartesi bir daha kan istedi ama artmaz bu deger çok dusuk olmadı malesef

Kızlar benım bugün transferden sonra 7.gunum kan tahlilim 3.6 çıktı. Doktor pazartesi bir daha kan istedi ama artmaz bu deger çok dusuk olmadı malesef
Hiç belli olmaz canım belki birden artar doktor bir şey dedi mi embiryo kalitesi vs nasıldı gögüs hassasiyeti sen de oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…