• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şunu anladım ki bu yaşadığımız belirtilee hep ilaçlardan ve su jel yüzünden oluyor göğüslerde aşırı acıma vardı 8. Güne kadae sonra o acimalar gitti ve ben ordan anladım tutmadığını
Aynen çoğu belirti ilaçlardan , benim sabah pembe lekelenmem oldu tek fark bu .Eğer pozitif alırsam tek belirtim bu olacak

Ben şunu anladım ki bu yaşadığımız belirtilee hep ilaçlardan ve su jel yüzünden oluyor göğüslerde aşırı acıma vardı 8. Güne kadae sonra o acimalar gitti ve ben ordan anladım tutmadığını
Su gibi akıntı jel den buna emin oldum.

Aynn canım benim bende ordan anladım göğüs acım gitmeye başladı. Simdi onu düşünüyom aynı ilaçı kullanmaya devam ettik sonuçta ne değişti de göğüs acısı gitti

[QUOTE="Muallimezzz, post: 64605546, member: 9405
Benim de 3.denemem canım
[/QUOTE]
kaçıncı gün embriyon canım nerede yaptırdın tedavini

Evet canım 11 de oldu benimde belirtiler var mı nasıl gidiyo seninde inş 🌼🌼❤❤❤
Yani belirtiler aslında transferden öncekilerle aynı sayılır, sebebi de zaten kullandığımız ilaçlar cnm. Çok takılmıyorum o açıdan. Sadece arada unutuyorum sonra acaba bişey olmuş mudur diye içim içimi yiyo 🙈 sen de durumlar nasıl, verilen tarihe kadar bekleyecek misin?

Ama jel yüzünden olsa devam etmez miydi acı canım sonuçta jeli kullanmaya devam ediyorsun

Jel de kahve akıntı oluyor pembe olmuyor diye biliyorum
Valla bende anlamadım zaten peçete pembe geldi bildiğin kanın açık pembesi yani , o iç çamaşıra da geçmiş , kahvemi pembe mi bilmiyorum 😂3-4 güne belli olacak artık Eğer pozitif olursa yerleşme kanaması diyeceğim 🙂

Valla bende anlamadım zaten peçete pembe geldi bildiğin kanın açık pembesi yani , o iç çamaşıra da geçmiş , kahvemi pembe mi bilmiyorum 😂3-4 güne belli olacak artık Eğer pozitif olursa yerleşme kanaması diyeceğim 🙂
Ben öyle düşünüyorum canım valla inşallah öyledir

Back