- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #3.041
Bende çok umutlanmak istemiyorum canım ama adet olacakmış gibi belim ağrıyor Bugün İnşallah olumlu şeylerdir bu belirtilerHemşireler hemen umut vermek istemiyor kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok umutlanmak istemiyorum canım ama adet olacakmış gibi belim ağrıyor Bugün İnşallah olumlu şeylerdir bu belirtilerHemşireler hemen umut vermek istemiyor kuzu
Şimdi jeli yaptım kan felan gelmedi , birde hemşire iç çamaşırına geçti mi dedi ben sabah uykusuyla farketmedim .Bir damla o zaman kahverengi leke geçmiş .Hemşireler hemen umut vermek istemiyor kuzu
Aynen çoğu belirti ilaçlardan , benim sabah pembe lekelenmem oldu tek fark bu .Eğer pozitif alırsam tek belirtim bu olacakBen şunu anladım ki bu yaşadığımız belirtilee hep ilaçlardan ve su jel yüzünden oluyor göğüslerde aşırı acıma vardı 8. Güne kadae sonra o acimalar gitti ve ben ordan anladım tutmadığını
ben de hakan hocadaydım ama istifa etmiş bayram sonu transferim var ahmet zeki ışık la devam ediyorumProf Ahmet zeki ışığa gdiyorum canım ben sen kime gidiyorsun
Su gibi akıntı jel den buna emin oldum.Ben şunu anladım ki bu yaşadığımız belirtilee hep ilaçlardan ve su jel yüzünden oluyor göğüslerde aşırı acıma vardı 8. Güne kadae sonra o acimalar gitti ve ben ordan anladım tutmadığını
Aynn canım benim bende ordan anladım göğüs acım gitmeye başladı. Simdi onu düşünüyom aynı ilaçı kullanmaya devam ettik sonuçta ne değişti de göğüs acısı gittiBen şunu anladım ki bu yaşadığımız belirtilee hep ilaçlardan ve su jel yüzünden oluyor göğüslerde aşırı acıma vardı 8. Güne kadae sonra o acimalar gitti ve ben ordan anladım tutmadığını
Evet canım 11 de oldu benimde belirtiler var mı nasıl gidiyo seninde inş ❤❤❤A şimdi tekrar okuyunca anladım, sizin de bugün oldu sanırım. Hayırlı olsun, herşey dilediğiniz gibi olsun
Hoşbuldum canımm ❤22 temmuz 5.gün embriyosuHoşgeldiniz Transfer günü tarihi ve kaçıncı gün Embriyosu yazabilir misin canım
Yani belirtiler aslında transferden öncekilerle aynı sayılır, sebebi de zaten kullandığımız ilaçlar cnm. Çok takılmıyorum o açıdan. Sadece arada unutuyorum sonra acaba bişey olmuş mudur diye içim içimi yiyo sen de durumlar nasıl, verilen tarihe kadar bekleyecek misin?Evet canım 11 de oldu benimde belirtiler var mı nasıl gidiyo seninde inş ❤❤❤
Ama jel yüzünden olsa devam etmez miydi acı canım sonuçta jeli kullanmaya devam ediyorsunBen şunu anladım ki bu yaşadığımız belirtilee hep ilaçlardan ve su jel yüzünden oluyor göğüslerde aşırı acıma vardı 8. Güne kadae sonra o acimalar gitti ve ben ordan anladım tutmadığını
kaçıncı gün embriyon canım nerede yaptırdın tedavini[QUOTE="Muallimezzz, post: 64605546, member: 9405
Benim de 3.denemem canım
Jel de kahve akıntı oluyor pembe olmuyor diye biliyorumŞimdi jeli yaptım kan felan gelmedi , birde hemşire iç çamaşırına geçti mi dedi ben sabah uykusuyla farketmedim .Bir damla o zaman kahverengi leke geçmiş .
Aynen canım ilaçtan olsa neden gitsin ki acı devam ederAynn canım benim bende ordan anladım göğüs acım gitmeye başladı. Simdi onu düşünüyom aynı ilaçı kullanmaya devam ettik sonuçta ne değişti de göğüs acısı gitti
Valla bende anlamadım zaten peçete pembe geldi bildiğin kanın açık pembesi yani , o iç çamaşıra da geçmiş , kahvemi pembe mi bilmiyorum 3-4 güne belli olacak artık Eğer pozitif olursa yerleşme kanaması diyeceğimJel de kahve akıntı oluyor pembe olmuyor diye biliyorum
Canım bana mı sordunkaçıncı gün embriyon canım nerede yaptırdın tedavini
Ben öyle düşünüyorum canım valla inşallah öyledirValla bende anlamadım zaten peçete pembe geldi bildiğin kanın açık pembesi yani , o iç çamaşıra da geçmiş , kahvemi pembe mi bilmiyorum 3-4 güne belli olacak artık Eğer pozitif olursa yerleşme kanaması diyeceğim
evet canımCanım bana mı sordun
Ayy canım inşallah öyledirBen öyle düşünüyorum canım valla inşallah öyledir