• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sabah namaza kalktığımda peçeteye sildikçe pembe renkli kan geldi .Baya tedirgin oldum .Adet mi oluyorum acaba diye :KK14:Ama o kadar ilaç kullanıyorum olmaz imkansız nerdeyse ve adetime daha 1 hafta var .Sonrasında bir daha kan gelmedi .Tam kanda denilemez ama bilemedim.Sabah doktorumu arayıp bilgilendireceğim

Kızlar sabah namaza kalktığımda peçeteye sildikçe pembe renkli kan geldi .Baya tedirgin oldum .Adet mi oluyorum acaba diye :KK14:Ama o kadar ilaç kullanıyorum olmaz imkansız nerdeyse ve adetime daha 1 hafta var .Sonrasında bir daha kan gelmedi .Tam kanda denilemez ama bilemedim.Sabah doktorumu arayıp bilgilendireceğim
Tutunmadir insallah canim🤗
Bu arada progestan fitil kullanıyorsan bazen o da yapabiliyor.yine de en doğru cevap doktorundan gelecektir.

Tutunmadir insallah canim🤗
Bu arada progestan fitil kullanıyorsan bazen o da yapabiliyor.yine de en doğru cevap doktorundan gelecektir.
İnşallah canım yerleşmedir .jel kullanıyorum ama o yapar mı ?Dün gece 10 da yaptım ama en son.Adet oldum diye çok korktum

Canım büyük ihtimalle yerleşme kanaması aynen pembe renk ve kahverengi tonu oluyormuş kırmızı olursa sıkıntı diyorlar

Canım jel kullanıyor musun eğer onu kullanıyorsan o yapar ve Genelde yerleşme kanaması ile birlikte olur çok sevindim 😍

canım sakin ol derin derin nefes al ne kadar dingin olursan ne kadar kasmazsan o kadar rahat geçer transfer
Kafamda deli sorular dönüp duruyor ilk tüp bebek deneyişim çok farklı duygular yaşamaktayım nedense fazlasıyla korkuda var ama herşeyin hayırlısı tek temennim sağlıklı evlat🤲🏻🙏🏻 Allah hepimize nasip etsin sağlıklı evlat🙏🏻🤲🏻

Kafamda deli sorular dönüp duruyor ilk tüp bebek deneyişim çok farklı duygular yaşamaktayım nedense fazlasıyla korkuda var ama herşeyin hayırlısı tek temennim sağlıklı evlat🤲🏻🙏🏻 Allah hepimize nasip etsin sağlıklı evlat🙏🏻🤲🏻
aminn inşallah:dua::dua:kendini Allaha teslim et daha da kolay olacak bak gör :)
transfer çok kolay zaten 5 dakikada bitecek,dediğim gibi kendini kasma rahat bırak
hem de hayırlı bir gündeyiz güzel olacak merak etme:)))

transfer edilirken elini karnına koy İnna fetahna leke fethan mübina diye devamlı söyle olurmu. Çok anlamlı bir ayet olan fetih suresinin ilk mısrası. Hatta transferden sonra devamlı söyle. İlk saatlerde önemli. Hayırlı haberler alırsın inşallah

Back