Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sende c.tesi yaptır belli olur dün akşam nasıl gaza geldim hemen idrar tahlilini yaptım sonra da eşime diyorum acaba gözüm silik çizgi mi arıyor biz mi yanlış goruyoruz
Canım 5.gün embriyosu 17 temmuz'da transfer oldum adet olacak misim gibi ağrı kahverengi lekelenmeler gogus uçların da ağrı mide bulantısı bacak ağrısı bel ağrısı Allah ne verdiyse oldu ben de
Sende c.tesi yaptır belli olur dün akşam nasıl gaza geldim hemen idrar tahlilini yaptım sonra da eşime diyorum acaba gözüm silik çizgi mi arıyor biz mi yanlış goruyoruz
Canım 5.gün embriyosu 17 temmuz'da transfer oldum adet olacak misim gibi ağrı kahverengi lekelenmeler gogus uçların da ağrı mide bulantısı bacak ağrısı bel ağrısı Allah ne verdiyse oldu ben de
Ya ben de 18 temmuz da transfer oldum gögüs ucu hassasiyeti mide bulantısı için çok çok erken biliyorum ama bugün acayip bulanıyor heleki yumurtayı görünce çok da yemedim yedim tiksindim desem ya da ben uyduruyorum psikolojik bacak ağrısı şöyle anlık kramp tarzı üst bacakta ve alt bacakta ağrı oluyor bel ağrım yok
Cevapla yaptıktan sonra dosya ekleden yukluyorsun uygulama indirip girdiysen ordan bende atamadım normal Google kadınlar kulübüne giriş yap hesabımla ordan atılıyor