• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya süper maşallah hemen sorayım kaçıncı gün embiryosu bugün kaçıncı gün belirti neler :)))
Canım 5.gün embriyosu 17 temmuz'da transfer oldum adet olacak misim gibi ağrı kahverengi lekelenmeler gogus uçların da ağrı mide bulantısı bacak ağrısı bel ağrısı Allah ne verdiyse oldu ben de😀😀😀

Sende c.tesi yaptır belli olur dün akşam nasıl gaza geldim hemen idrar tahlilini yaptım sonra da eşime diyorum acaba gözüm silik çizgi mi arıyor biz mi yanlış goruyoruz 😀😀
Atsaydın ya dün gece 😂😂benim fobim var idrar testine diğer denemede gözüm şaşı olmuştu artık çizgi aramaktan

Canım 5.gün embriyosu 17 temmuz'da transfer oldum adet olacak misim gibi ağrı kahverengi lekelenmeler gogus uçların da ağrı mide bulantısı bacak ağrısı bel ağrısı Allah ne verdiyse oldu ben de😀😀😀
Ayy bana da umut oldun .Bel , bacak , göğüs ağrısı bende de var 🤗

Ya ben de 18 temmuz da transfer oldum gögüs ucu hassasiyeti mide bulantısı için çok çok erken biliyorum ama bugün acayip bulanıyor heleki yumurtayı görünce çok da yemedim yedim tiksindim desem ya da ben uyduruyorum psikolojik 😂bacak ağrısı şöyle anlık kramp tarzı üst bacakta ve alt bacakta ağrı oluyor bel ağrım yok

Jel mi kullanıyorsun canım ben fitil kullanıyorum hiç lekenlenme olmadı bende

Eklentiler

• IMG_20200723_095809.jpg
    IMG_20200723_095809.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 100
Back