• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım her doktor uygulamıyor intralipid serumu. Bazı doktorlar deneysel olduğu için gereksiz diyor. Dışarda yaptırman çok zor, özel bi hastanenin kadın doğum doktoruna sormuştum, tüp bebek doktorun reçete ederse acilde yaptırırsın demişti, kendisi reçete etmek istedi, başka hastanede zor yani. Biz doktorumla konuştuk, serumu uygulamaya karar verdik ben de düşüklerim var çünkü. Ben bağışıklık baskılayıcı özelliği olduğunu düşünüyorum deneyim olarak, ilk serumu yaptırmamla daha serum bitmeden dudağımda uçuklar patladı. İkinci serumdan sonra da damaklarım şişti, hafiften grip başlıyor gibi.
bencede bagisikligi baskiliyor diye biliyorum ben doktora gore degisiyor dedigin gibi canim

insallah canim test gunune kadar kan vermeyi dusunmuyordum bu strese girmeyim diye doktor silik ciktiysa ikinci cizgi kan ver dedi bir anda dusuk gibi geldi
yok canım gayet normal .Cumartesi günü de ilk test verdiğin saatlerde ve aynı lab. Ver mutlaka .🙂

Bizim doktorda yapmak istemiyor bu serumu .daha doğrusu kanıtlanmayan hiçbirşey yapmıyor doktor bey .Ama burda bir arkadaş ısrar etmişti , o şekilde yapmışlar ona .Sende bir doktoruna ısrar et , belki yapmak ister

yok canım gayet normal .Cumartesi günü de ilk test verdiğin saatlerde ve aynı lab. Ver mutlaka .🙂
evet canim oyle yapiyim cok sagol

Valla cnm inşallah 🙏🙏 bakalım kan testi sonucunu görmeden bişey diyemicem testlere pek güven olmuyor tam kan vermeye gidiodum arkadaşın yazdığını gördüm korktum 😔
Olmaz inşalalh canım .Hem iki testte de silik çıkmış .Güzel haberlerini bekliyorum 🥰

Kızlar kaderdaslar ben dayanamayip hem idrar testi, hem de kan testi yaptım 6.günüm 94.10 çıktı değerim çok karışık duygular içerisindeyim 😍
Maşallahhh canım hayırlısı olsun 🧿 benimde bugün 6.gunum senin tek embriyomuydu

Back