• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben de adet olacak gibiyim ama vaktinden erken. bana 2. Gun gelirsin demişlerdi cuma gunu olursam haftasonu gidemem pazartesi 4.gun olacak bubu ayı kaçırmış oluyorum mu demek moralim bozuk zamanında olsam sıkıntı olmayacak ama sanki erken olacam😣

Kızlar ben de adet olacak gibiyim ama vaktinden erken. bana 2. Gun gelirsin demişlerdi cuma gunu olursam haftasonu gidemem pazartesi 4.gun olacak bubu ayı kaçırmış oluyorum mu demek moralim bozuk zamanında olsam sıkıntı olmayacak ama sanki erken olacam😣
Canım ben adetin 5.günü başladım tedaviye sıkıntı olmadı uzun protokol dü

Heh oldu

Eklentiler

• 1595514102163..jpg
    1595514102163..jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 97
Daha olmadım sanırım olursan arar sorarsın canım doktoru geliyim mi diye belki c.tesi olursun stres yapma kendine

Ca

Canım umutsuzluğa düşme lütfen olumsuz düşünme dur bakalım daha kaçıncı gün belki senin ki son iki gün artış gösterecek belli mi olur Allah ol dediyse olur canım 🙏🙏
inşallah canım iki gün sonra inşallah düzgün artış olur senin de hayırlı olsun canım harika değerin maşallah🙏

Ya kızlar bişi sorucam peki bu beta hcg normalde adet öncesi 0 mı çıkıyor kaç çıkıyor?Ben bugün bir delilik yaptım (5.gün embriyosu) transferin 4. günü ama kan testi yaptırdım, 2,41 çıktı sonuç.iyi mi kötü mü hiçbişey anlamadım🤨
Ben de 4.gün progesteron için bakarken meraktan baktırdım betahcg 3 dü ertesi gün tekrar baktırdım 12,45 olmuş daha test günüme çok var kısmetse pazartesi günü tekrar edeceğim.

Kızlar şu intralipid serum tedavisini her hastane yapmıyor mu yeni bir tedavimi. Bizde dışardan yaptırsak yada hastaneye söylesek. busefer senmisin doktor biz mi derler bişey de denilmiyo. Ne bilim okuyorum internette Bi çoğu memnun ve başarı şansını etkiliyor. Bide bağışıklığı güçlendiriyor muş ama bağışıklığın asıl çok güçlü olursa embriyo yu atmak ister gibi geliyo birazda saçma gibi ama bilemedim. Bilginiz var mı
6. Denememde bu kez onu. Denedim bilmiyorum nasıl sonuç alıcam ilk 5 i de pozitif Di devamı gelmiyordu bakalım inş bu kez işe yarar

Back