Kızlar sol bacağımla kasığımın birleştiği yere 3 saattir bi ağrı girip girip çıkıyor. Karnımda değil daha aşağıda. Arada da belime geçiyor ağrı. Geziyor derler ya öyle Böyle bişey yaşadınız mı? Tedirgin oldum biraz.

Canım test yaptın mı

canim onu ben tam tersi bagisikligi baskiliyor diye biliyorum benim doktorum onermemisti ama kimi doktorda oneriomus

canim onu ben tam tersi bagisikligi baskiliyor diye biliyorum benim doktorum onermemisti ama kimi doktorda oneriomus
Valla okuyom deminden beri baya mantıklı gelmeyede başladı. Kimi hastane yapmayınca gidip başka hastanede yaptırmış millet. Tüp bebek olmuş hastanesinde sonra başka hastaneye yaptırmış. Aslında ne kaybederim yaptırsammıki diyom. Tabi önce doktoruma sorcam tabi oda sertmi sertttthayır dicek. Acaba mı oldum biraz araştırmak doktorlarla görüşmek lazım sanki bilemedim

kizlar doktor gaza getirdi kan verdim 7.gun deger 16 cikti cok mu dusuk
Bence gayet iyi neden düşük olsun ki ?Önemli olan ikiye katlaması.Zaten 5.gün embriyosu en erken 5. Ve 6.gün hcg salgılıyor .2 gün sonra tekrar kan ver canım .Hayırlı olsun bu arada , içini ferah tut.Gayet güzel değerin

Canım her doktor uygulamıyor intralipid serumu. Bazı doktorlar deneysel olduğu için gereksiz diyor. Dışarda yaptırman çok zor, özel bi hastanenin kadın doğum doktoruna sormuştum, tüp bebek doktorun reçete ederse acilde yaptırırsın demişti, kendisi reçete etmek istedi, başka hastanede zor yani. Biz doktorumla konuştuk, serumu uygulamaya karar verdik ben de düşüklerim var çünkü. Ben bağışıklık baskılayıcı özelliği olduğunu düşünüyorum deneyim olarak, ilk serumu yaptırmamla daha serum bitmeden dudağımda uçuklar patladı. İkinci serumdan sonra da damaklarım şişti, hafiften grip başlıyor gibi.

insallah canim test gunune kadar kan vermeyi dusunmuyordum bu strese girmeyim diye doktor silik ciktiysa ikinci cizgi kan ver dedi bir anda dusuk gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…