• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçıncı gün embriyosuydu canım bnm 3. Gün embriyosu bugün 10. Günüm kan verdim 4 5 gibi çıkar desi sonuç
Canım senin 3.gün olduğu için daha idrar testinde çıkmaması çok normal bence , içini ferah tut , kanda güzel sonuçlar alırsın inşallah

Sonucum negatif kızlar çok üzgünüm nasıl kendime gelicem bilmiyorum 😢
Çok üzüldüm şimdi bütün teselliler boş gelecek sana biliyorum ama zamanı değilmiş demekki canim böyle düşün böyle rahatlatmaya çalış kendini. Bende 4 gün önce negatif sonuç aldım yıkıldım adeta hala aklıma geldiğinde gozlerim doluyor ama tutuyorum kendimi. Sağlığımız yerinde ya en büyük şükür sebebimiz bu olmalı ve sağlığımız yerinde oldukça Rabbimde maddi manevi güç verdikçe tekrar tekrar deneriz yılmak yok.

Çok üzüldüm şimdi bütün teselliler boş gelecek sana biliyorum ama zamanı değilmiş demekki canim böyle düşün böyle rahatlatmaya çalış kendini. Bende 4 gün önce negatif sonuç aldım yıkıldım adeta hala aklıma geldiğinde gozlerim doluyor ama tutuyorum kendimi. Sağlığımız yerinde ya en büyük şükür sebebimiz bu olmalı ve sağlığımız yerinde oldukça Rabbimde maddi manevi güç verdikçe tekrar tekrar deneriz yılmak yok.
Kendime gelemiyorum çok heveslendim olcak diye. Bide benim devlet. Doğru ilgi alaka yok. Gittiğimde daha çok geriliyom. Aradım şimdi geleyimmi diyom gelme çok yoğunluk var dedi. İlacını bırak dedi. Yine sıraya gircekmişim. Kimbilir nekadar daha beklerim sıra gelmesi ni. Sorunun ne dıyo. Ne biliyim dedim gelince doğru bişey anlamıyorsunuz sormaya korkuyom dedim. Hadi diyom bırakıyım devleti özele gideyim yumurta toplama var ohhs oluyom Bır ayda ona bekle. Ne bileyim napıyım. Çok üzgünüm 😢😢😢😢😢😢

Back