- Konu Sahibi cikolatakistim
- #2.341
Kaçıncı gün embriyosuydu canım bnm 3. Gün embriyosu bugün 10. Günüm kan verdim 4 5 gibi çıkar desi sonuç15.
İnşallah hayırlı sonuçlarla size 1 saate kadar geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün embriyosuydu canım bnm 3. Gün embriyosu bugün 10. Günüm kan verdim 4 5 gibi çıkar desi sonuç15.
İnşallah hayırlı sonuçlarla size 1 saate kadar geliyorum
Aynen canım en kesin sonuç kanAslında ben idrar testini bu yüzden sevmiyorum ve yapmıcam kan verecem direk
5. gün embriyosu benim.Kaçıncı gün embriyosuydu canım bnm 3. Gün embriyosu bugün 10. Günüm kan verdim 4 5 gibi çıkar desi sonuç
Hadi canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz kuranın kescez valla bi bugün sonucumu hayırlısıyla alayim da5. gün embriyosu benim.
Canım senin 3.gün olduğu için daha idrar testinde çıkmaması çok normal bence , içini ferah tut , kanda güzel sonuçlar alırsın inşallahKaçıncı gün embriyosuydu canım bnm 3. Gün embriyosu bugün 10. Günüm kan verdim 4 5 gibi çıkar desi sonuç
Canım çok üzüldüm , ne diyeceğimi bilemiyorum .Acını yaşa , gerekiyorsa ağla .Emin ol sonra toparlanıp ikinci tedavi için kendinde güç bulacaksınSonucum negatif kızlar çok üzgünüm nasıl kendime gelicem bilmiyorum
Amin canım inşallah bu nasıl bir heyecan yaCanım senin 3.gün olduğu için daha idrar testinde çıkmaması çok normal bence , içini ferah tut , kanda güzel sonuçlar alırsın inşallah
Çok üzüldüm ya sen umut olacaktın bana hayırlısı yılmak yokSonucum negatif kızlar çok üzgünüm nasıl kendime gelicem bilmiyorum
canim kac cikti degerin erken test yaptirmistin sankiSonucum negatif kızlar çok üzgünüm nasıl kendime gelicem bilmiyorum
9. Gün bugün canım olsa çıkardıcanim kac cikti degerin erken test yaptirmistin sanki
Çok üzüldüm şimdi bütün teselliler boş gelecek sana biliyorum ama zamanı değilmiş demekki canim böyle düşün böyle rahatlatmaya çalış kendini. Bende 4 gün önce negatif sonuç aldım yıkıldım adeta hala aklıma geldiğinde gozlerim doluyor ama tutuyorum kendimi. Sağlığımız yerinde ya en büyük şükür sebebimiz bu olmalı ve sağlığımız yerinde oldukça Rabbimde maddi manevi güç verdikçe tekrar tekrar deneriz yılmak yok.Sonucum negatif kızlar çok üzgünüm nasıl kendime gelicem bilmiyorum
canim idrarda negatif cikti die umutsuz olma hic benim ilk denemede 2.gun embriyosuydu 12.gun erken gebelik testi tek cizgiydi kanda pozitifti herkesin bunyesi ayri gec gecio idraraAmin canım inşallah bu nasıl bir heyecan ya
Ben nasıl toparlıcam bilmiyorum yoruldum arkadaşım inşallah senin olur benim olmadıÇok üzüldüm ya sen umut olacaktın bana hayırlısı yılmak yok
Mart ayında negatif aldım yıkıldım ama tekrar başladım canım çok üzülüyor insan ama başlıyor yılmak yokBen nasıl toparlıcam bilmiyorum yoruldum arkadaşım inşallah senin olur benim olmadı
canim uzulme denmiyor cok iyi anliyorum 4.denemenin sonucunu bekliyorum bende zamani geldiginde olcak elbet insallah en dogru zamanda hayirlisiyla olsun9. Gün bugün canım olsa çıkardı
Kendime gelemiyorum çok heveslendim olcak diye. Bide benim devlet. Doğru ilgi alaka yok. Gittiğimde daha çok geriliyom. Aradım şimdi geleyimmi diyom gelme çok yoğunluk var dedi. İlacını bırak dedi. Yine sıraya gircekmişim. Kimbilir nekadar daha beklerim sıra gelmesi ni. Sorunun ne dıyo. Ne biliyim dedim gelince doğru bişey anlamıyorsunuz sormaya korkuyom dedim. Hadi diyom bırakıyım devleti özele gideyim yumurta toplama var ohhs oluyom Bır ayda ona bekle. Ne bileyim napıyım. Çok üzgünümÇok üzüldüm şimdi bütün teselliler boş gelecek sana biliyorum ama zamanı değilmiş demekki canim böyle düşün böyle rahatlatmaya çalış kendini. Bende 4 gün önce negatif sonuç aldım yıkıldım adeta hala aklıma geldiğinde gozlerim doluyor ama tutuyorum kendimi. Sağlığımız yerinde ya en büyük şükür sebebimiz bu olmalı ve sağlığımız yerinde oldukça Rabbimde maddi manevi güç verdikçe tekrar tekrar deneriz yılmak yok.
Amin canımcanim uzulme denmiyor cok iyi anliyorum 4.denemenin sonucunu bekliyorum bende zamani geldiginde olcak elbet insallah en dogru zamanda hayirlisiyla olsun
Neden olmadı peki senin nie 3 kere oldun tutmadı bişey demiyolarmıbende yoruldum 5 senedir yaşayan bilirMart ayında negatif aldım yıkıldım ama tekrar başladım canım çok üzülüyor insan ama başlıyor yılmak yok
Allah razı olsun saolCanım çok üzüldüm , ne diyeceğimi bilemiyorum .Acını yaşa , gerekiyorsa ağla .Emin ol sonra toparlanıp ikinci tedavi için kendinde güç bulacaksın
Canım benim 3.gün embiryosu ikinci kaliteydi Mart ayında embiryo kalitesiz olduğu için dediler. Bu 5.gün embiryosu bakalım bu aslında nasip 3 e 5 e bakmaz yaniNeden olmadı peki senin nie 3 kere oldun tutmadı bişey demiyolarmıbende yoruldum 5 senedir yaşayan bilir