çok üzüldüm canım ,yaşayan bilir ama biz bu yola girerken ihtimaller üzerine giriyoruz maalesef keşke garanti olsa, sonuçta elinden geleni yaptın, zamanı değilmiş demek ki. bakarsın kendiliğinden olur ne devlete ne özele gerek kalmaz inşallah

Sonucum negatif kızlar çok üzgünüm nasıl kendime gelicem bilmiyorum
Canım üzülme demiyorum, içindeki yangını bi biz anlarız. Tedavi sürecini ve durumu bilmiyorum. Ama geçenlerde bi kadın okudum, menapoz öncesi son bi yumurta alabilmişler zorla arkasından menopoza girmiş tüm umudu o bi yumurtaydı, noldu bilmiyorum, ya da eşi azospermi olup 2-3 kere tese geçirenler var. Böyle bir durumda değilsen çıkmamış candan umut kesilmez. Geçen iğnemi yapan hemşire yedinci denemede çocuğuna kavuştuğunu anlattı, 43 yaşındaymış, arkadan da bi tane doğal gelmiş sürpriz. Allah bize yediyi denetmesin tabi. Maalesef bu tedavi bizi güçlü olmak zorunda bırakıyor.

Arkadaşlar hayırlı haberlerle geldim şükürler olsun Rabbim'e.
Sonucum 19.31'den 42.01'e yükselmiş 18. gün
Canım o kadar çok sevindim ki senin adına O kadar pozitif düşünüyorsun ki bu pozitifliğin kana da yansıdı Doktorunla görüştün mü ne dedi

Arkadaşlar hayırlı haberlerle geldim şükürler olsun Rabbim'e.
Sonucum 19.31'den 42.01'e yükselmiş 18. gün
Canım çok sevindim gerçekten, Allah devamında da çok güzel değerler göstersin, kucağına almayı nasip etsin. İnanmak başarmanın yarısıdır derler

Arkadaşlar herkese çok çok teşekkür ederim. Doktora attım sonucumu, cevap bekliyorum. Genelde 2-3 saati buluyor dönmesi. Büyük ihtimal 21. gün Cuma gene test isteyecek.

Ben en başından beri hep bize inandım. Ve de biliyorum ki bebeğim bir kız. Hep onunla konuşuyorum.
Biliyorum önce bu döngüyü kurmak lazım. Madem madalyonun 2 yüzü var, ben olumlu tarafını seçiyorum. İnşallah bu böyle devam edecek, hepimiz için güzel şeyler olacağını biliyorum.

Son düzenleme:
Herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız daima bunu söylüyorum ve söyleyeceğim. Bu siteye ilk üye olduğumda işin lay lay lomundaydım, tam 11 sene önceydi, 23 yaşında bir kızdım.
Şimdi burada sizinle böyle özel duyguları paylaşıyor olmak çok özel. İyi ki böyle bir platform var ve hiç sesini duymadığım, görmediğim, tanımadığım kader ortaklarımla güzel yazgılar paylaşıyoruz. Allah'a bunun için şükürler olsun

Ben nasıl toparlıcam bilmiyorum yoruldum arkadaşım inşallah senin olur benim olmadı
Canım üzülme demek boş gelir biliyorum , o kadar emekten sonra yıkılıyor insan.
sağlığın yerinde,eşin yanında şükret ve yola devam et.sağlık olsun önce, tekrar denersiniz inşallah yılmak yok
nasipten öte köy yok,bizim de imtihanımız evlat yolu gözlemekmiş.sabrın sonu güzel olacak inşallah arkadaşım

Çevrede Yıldırdı benikuru kuru zayıflar vitaminsiz kuzenler hepsi çoçuk doğurdu. Biri hamile hatta. Sonra Allah sanada nasip etsin diyorlar. Üzülüyom işte soruyorlar. Uzaklaştım soranlardan ama nereye kadar. İnan beynim okadar yorgun ki. Ağlamaktan zaten kulaklarım tıkandı bişey duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…