• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın herkese! Mutlu huzurlu sağlık dolu bir gün olsun ❤🌸 hava süper bugün İstanbul’da ☀ İnşallah günümüz de böyle aydınlık olur.
Ben kan testimi verdim geldim sonucumu bekliyorum 🥰
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım , dualarım seninle :KK36:

Amin canım... Sen nasılsın? Günün nasıl geçiyor?
Güzel canım şimdilik.Kendimi hasta moduna sokmadım hiç , öyle dinleniyorum biraz .Günlük işlerimi yapıyorum , sadece ağır işler yapmıyorum o kadar .İnşallah 1 haftaya güzel sonuçlar alırım bende :anneadayı:

Gittim yemek yiyorlarmış telefon num aldılar msj atıcaklarmış. Bide öylen çıkar sonuç dedi. 🤷‍♀️Beklemeye devam. Kuzum hiçmi belirtin yoktu ya azıcıktamı. Böyle değince umut kaplıyor içimi
Canım benim bu 4.günüm bilmiyorum benimki de belki negatif ama cidden hiç transfer olmamış gibiyim

Güzel canım şimdilik.Kendimi hasta moduna sokmadım hiç , öyle dinleniyorum biraz .Günlük işlerimi yapıyorum , sadece ağır işler yapmıyorum o kadar .İnşallah 1 haftaya güzel sonuçlar alırım bende :anneadayı:
Hasta değilsini hamilesin inşallah :KK200: :nazar: :dua:
Ay ne güzel beklemeler bunlar, doğum beklemesini de beraber görmek nasip olsun :anneadayı:

Aslında ben idrar testini bu yüzden sevmiyorum ve yapmıcam kan verecem direk
Canım selamlar. Bugün kaçıncı günündü? Bence de idrar testi verme, insanın durduk yere modunu düşürebiliyor.
Güzel sonuçlar bizimle :KK200::dua::nazar::anneadayı:

Hasta değilsini hamilesin inşallah :KK200: :nazar: :dua:
Ay ne güzel beklemeler bunlar, doğum beklemesini de beraber görmek nasip olsun :anneadayı:

Canım selamlar. Bugün kaçıncı günündü? Bence de idrar testi verme, insanın durduk yere modunu düşürebiliyor.
Güzel sonuçlar bizimle :KK200::dua::nazar::anneadayı:
Transfer gününü saymazsak 3.gün sayarsak 4.gün canım erken dahs

Back