Kızlar bende transferin 11. Günündeyim ilk günden beri göğüslerde aci vardı bugün o acı kayboldu dün kasik batmalari oluyodu tek taraflı bugün oda yok test yapmaya korkuyorum
Canım gögüs ağrısı tamamen progestan a bağlı sıkma canını bence o belirti bile değil ilaç etkisi

Kızlar bende transferin 11. Günündeyim ilk günden beri göğüslerde aci vardı bugün o acı kayboldu dün kasik batmalari oluyodu tek taraflı bugün oda yok test yapmaya korkuyorum
Canım test günün gelmedi mi? Valla çok belirti arama bence öle mi böylemi dusunmektense yap kurtul test bence

Canım progestan fitil mi kullanıyorsun? Benim hala akıyor

Canım test günün gelmedi mi? Valla çok belirti arama bence öle mi böylemi dusunmektense yap kurtul test bence
5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar

transfer sonrası günler : Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir : Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki : Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç : Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört : Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş: Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı : Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi :Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

Doktorum 24 temmuzda yap dedi kan testi ama negatif görmekten çok korkuyorum mideme kramplar giriyor düşününce
Günün varmış çıkar mı bilemem yanıltmak istemem seni ama bence düşünme kafanı oyaliyacak bi seyler bul canım hakkında hayırlısı olsun

7.gun azda olsa kanda yükselme oluyor olese teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…