- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #2.221
Sağ ol canımSıcak olmasın yeter canım bı sıkıntı olacağını sanmıyorum bende olmadı
Erken gebelik testine kaçıncı gün çıkar bilgin var mi? 5.gun embriyosuBeni inan beklemek daha strese sokuyor o yüzden erken başlarım sanırım :)
Canım gögüs ağrısı tamamen progestan a bağlı sıkma canını bence o belirti bile değil ilaç etkisiKızlar bende transferin 11. Günündeyim ilk günden beri göğüslerde aci vardı bugün o acı kayboldu dün kasik batmalari oluyodu tek taraflı bugün oda yoktest yapmaya korkuyorum
Canım ben normal test yapmıştım 6.gün çok silik çıkmıştı 7.gün kan verdim değerim 59 du erken gebelik te 6 gün çıkar yaniErken gebelik testine kaçıncı gün çıkar bilgin var mi? 5.gun embriyosu
Canım test günün gelmedi mi? Valla çok belirti arama bence öle mi böylemi dusunmektense yap kurtul test benceKızlar bende transferin 11. Günündeyim ilk günden beri göğüslerde aci vardı bugün o acı kayboldu dün kasik batmalari oluyodu tek taraflı bugün oda yoktest yapmaya korkuyorum
Gaz çok var o belirti mi acabaCanım gögüs ağrısı tamamen progestan a bağlı sıkma canını bence o belirti bile değil ilaç etkisi
Doktorum 24 temmuzda yap dedi kan testi ama negatif görmekten çok korkuyorum mideme kramplar giriyor düşününceCanım test günün gelmedi mi? Valla çok belirti arama bence öle mi böylemi dusunmektense yap kurtul test bence
Rabbim en yakın zamanda kucagımızı doldursun inşallah kısmet değilmilKızlar bızım sonuc negatif 0.28 cıktı hayırlısı
Belirti arasında gaz diyen vardı canım inşallah belirtidir seninde kaçıncı gün embiryosuGaz çok var o belirti mi acaba
3. Gün embriyosu hatta 2 bile sayılır yani Çarşamba toplandı cuma transfer oldu tek embriyoyduBelirti arasında gaz diyen vardı canım inşallah belirtidir seninde kaçıncı gün embiryosu
Canım progestan fitil mi kullanıyorsun? Benim hala akıyorKızlar size bir soru soracağım: Transfer öncesi ve sonrasından itibaren kullandığım progestan fitil daima çamaşırımda çokça olurdu. Fakat gözlemlediğim bir durum var. 3-4 gündür özellikle fitil artık hiç çamaşıra gelmiyor. Tamamen vücut emiyor onu. Böyle mi devam edecek acaba? Bilgisi olan var mı?
Benim de gazım var ama canım çok ilaç kullanıyoruz hepsini yan etkileride varGaz çok var o belirti mi acaba
5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlarCanım test günün gelmedi mi? Valla çok belirti arama bence öle mi böylemi dusunmektense yap kurtul test bence
Ben şuan sadece coraspin folik asit ve jel kullanıyorum onların yan etkisi oluyor muBenim de gazım var ama canım çok ilaç kullanıyoruz hepsini yan etkileride var
Canım çarşamba toplandıysa cuma transfer olduğu için 2.gün embiryosu oluyor ben çok duydum 2.gün embiryosu tutan3. Gün embriyosu hatta 2 bile sayılır yani Çarşamba toplandı cuma transfer oldu tek embriyoydu
Tabi oluyor canımBen şuan sadece coraspin folik asit ve jel kullanıyorum onların yan etkisi oluyor mu
Günün varmış çıkar mı bilemem yanıltmak istemem seni ama bence düşünme kafanı oyaliyacak bi seyler bul canım hakkında hayırlısı olsunDoktorum 24 temmuzda yap dedi kan testi ama negatif görmekten çok korkuyorum mideme kramplar giriyor düşününce
İnşallah ya hemen çağrdilar bende olumsuz olcak diye düşünüyordum hepCanım çarşamba toplandıysa cuma transfer olduğu için 2.gün embiryosu oluyor ben çok duydum 2.gün embiryosu tutan
İnşAllah pozitif olur canımİnşallah ya hemen çağrdilar bende olumsuz olcak diye düşünüyordum hep
7.gun azda olsa kanda yükselme oluyor olese teşekkür ederim cnm5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar
transfer sonrası günler : Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir : Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki : Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç : Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört : Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş: Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı : Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi :Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?