• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı gün transfer olmuşuz canım benim de 5.gün embiryosu 2 adet transfer edildi yani transfer olduğumu bilmesem her şey normal dicem o kadar sıfır belirti :)
Benim de aynı. Sabahtan beri annem kayınvalidem babam arayıp belirti soruyor.. Gerçekten hiçbir belirtim yok. Normal gebeliklerimde göğsüm şişerdi bunda o da olmadı ilaçlardan sanırım hayırlısı artık.. 28i test günü:)

Benim de aynı. Sabahtan beri annem kayınvalidem babam arayıp belirti soruyor.. Gerçekten hiçbir belirtim yok. Normal gebeliklerimde göğsüm şişerdi bunda o da olmadı ilaçlardan sanırım hayırlısı artık.. 28i test günü:)
Benim de 28 i test günü canım da cuma kan veririm ben :)

Kızlar size bir soru soracağım: Transfer öncesi ve sonrasından itibaren kullandığım progestan fitil daima çamaşırımda çokça olurdu. Fakat gözlemlediğim bir durum var. 3-4 gündür özellikle fitil artık hiç çamaşıra gelmiyor. Tamamen vücut emiyor onu. Böyle mi devam edecek acaba? Bilgisi olan var mı?

Kızlar size bir soru soracağım: Transfer öncesi ve sonrasından itibaren kullandığım progestan fitil daima çamaşırımda çokça olurdu. Fakat gözlemlediğim bir durum var. 3-4 gündür özellikle fitil artık hiç çamaşıra gelmiyor. Tamamen vücut emiyor onu. Böyle mi devam edecek acaba? Bilgisi olan var mı?
Emmesi daha iyi canım aslında

Valla kuzum cesaret etsekte etmesekte sonuç değişmiyor aslında sadece süreç biraz uzuyor benim düşüncem o yani bu arada transfer den ne kadar sonra duş aldınız
Doğru diyorsun canim beklemek bazen daha stres yaratıyor hemen sonuca ulaşabilsek keşke ☺️ aslında duş alabilirsin dediler ama ben 2 gün sonra aldım soğuğa yakın suyla almaya çalıştım

Doğru diyorsun canim beklemek bazen daha stres yaratıyor hemen sonuca ulaşabilsek keşke ☺️ aslında duş alabilirsin dediler ama ben 2 gün sonra aldım soğuğa yakın suyla almaya çalıştım
Anladım canım ben de duş alıp gittim cumartesi transfer oldum duş alacam bugün dayanamıyorum bir sıkıntı olmaz

Kızlar bende transferin 11. Günündeyim ilk günden beri göğüslerde aci vardı bugün o acı kayboldu dün kasik batmalari oluyodu tek taraflı bugün oda yok 😔 test yapmaya korkuyorum

Back