• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün transfer günün değil mi ♥ İnşallah çok güzel bir transfer geçirip evine döneceksin biliyorum ♥ Bebeğin sana sımsıkı tutunsun arkadaşım 🌸
Çok teşekkür ederim canım 🥰İnşallah hayırlısıyla atlatırım transferi 🙂Sonra 10 gün beklemece , nasıl dayanacaksam tabi :emir_bebek:

Günaydın herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun ❤ Çok güzel haber alalım ve verelim 🌸
cikolatakistim cikolatakistim canım çok tebrik ederim inşallah çok güzel bir hamilelik yaşarsın 💕
D Duaherderdedeva tatlım ben cumartesi mesajını geç gördüm. Durumun nasıl bir daha ne zaman kan vereceksin?
Canım bugün test vereceğim tekrardan

Transferin bugün 3.günü hiç belirti yok kasık batması vs sanki hiç transfer olmamış gibiyim o derece yani :)
Canım moralini hiç bozma. Belirti de arama bence. Çünkü bizlerin hamileliği normal hamilelik gibi doğal bir hormon artışı olmadığı için, çoğu belirti olarak gördüğümüz aslında ilaçların yan etkisi.
Boşver, keyfine bak. Bol bol eğlenceli şeyler izle. Dua et, kitap oku, meditasyon yap. :KK200:

Çok teşekkür ederim canım 🥰İnşallah hayırlısıyla atlatırım transferi 🙂Sonra 10 gün beklemece , nasıl dayanacaksam tabi :emir_bebek:
Bekleme süreci kolay geçmiyor kabul ediyorum ama hayatımız daima bişeyleri beklemekle geçmiyor mu?
Bir bakmışsın bırak 10 günü 10 ay geçmiş bebişin kucağında :dua:

Biliyorum bugün harika haberlerle gelip bizi sevindireceksin.
Ben de yarın test vereceğim. 15. gün.
Ya inşallah canım. O kadar endişeliyim ki. Günlerdir sayfa sayfa topik topik yazılar okuyorum moralim alt üst oldu. Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah hepimize

Merhabalar benimde 3. Denememdi. Bugünkan testi yaptırdım. Negatif geldi. Başka dondurulmuşumuz da yok. Başladığımız yere geri döndük. Allah sizlere olumlu sonuç almayı nasip etsin. İnşallah birgün ben de pozitif oldu diye yazabilirim buraya 😔
Üzülmeyin hayırlısı olsun, ali beyle görüştünüz mü? Bakalım o ne diyecek.

Ya inşallah canım. O kadar endişeliyim ki. Günlerdir sayfa sayfa topik topik yazılar okuyorum moralim alt üst oldu. Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah hepimize
Yok yok endile yapma lütfen, bebeğini üzüyorsun stres yaparak. Mümkün olduğunca güzel beslen, bol su iç. Ve iyi olduğundan emin ol herşeyin. Çünkü bu bizim hakkımız. 2021 de hepimiz anne olduğumuzu göreceğiz biliyorum. :KK200: :dua:

Canım moralini hiç bozma. Belirti de arama bence. Çünkü bizlerin hamileliği normal hamilelik gibi doğal bir hormon artışı olmadığı için, çoğu belirti olarak gördüğümüz aslında ilaçların yan etkisi.
Boşver, keyfine bak. Bol bol eğlenceli şeyler izle. Dua et, kitap oku, meditasyon yap. :KK200:
Bol bol film izliyorum kuzum aklım yine de karnımda belimde kasığımda😂

Back