• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet en iyisi canım bence bu arada sıkışıklığı rahimi tam görmek için istıyorlar canım şimdiden hayırlı olsun transferin
Anladım canım çok sagol hayırlısı artık bikere normal yolla kaldım sonlandı ama rahim gebeligi bikere yaşadı ya belki bunu tutar öyle umut ediyorum hayırlısı artık ne diyeyim

kızlar benim de 18 temmuz da 2 adet 5.gün embriyosu tranferim oldu.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
pozitif haberler okudukça çok mutlu oluyorum ,Rabbim devamını nasip etsin.
negatif alan arkadaşlarım üzülmeyin nasipten ötesi olmaz.herşey bizim için bu hayatta.biraz dinlenip tekrar yola koyulun,vazgeçmeyin
bol dua edin ve benim gibi bekleyen arkadaşlar test gününüzden önce test yapmayın
inşallah güzel haberlerle dolar burası

kızlar benim de 18 temmuz da 2 adet 5.gün embriyosu tranferim oldu.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
pozitif haberler okudukça çok mutlu oluyorum ,Rabbim devamını nasip etsin.
negatif alan arkadaşlarım üzülmeyin nasipten ötesi olmaz.herşey bizim için bu hayatta.biraz dinlenip tekrar yola koyulun,vazgeçmeyin
bol dua edin ve benim gibi bekleyen arkadaşlar test gününüzden önce test yapmayın
inşallah güzel haberlerle dolar burası
Aynı gün transfer olmuşuz canım benim de 2 adet 5.gün embiryosu transfer i yapıldı

Gebeliğini öğrenen arkadaşlar kasık ağrıniz tek taraflı mi oldu? Yumurtalama zamanı yumurtanın olduğu tarafta ağrı oluyordu ama şimdi embriyo rahime konuldu bende başta solda kasık ağrısı oldu bugünde sağ da ama çok hafif Bi şekilde oldunhemen geçti transferin 3.gunu bugün daha çok yeni ama ister istemez kafada deli sorular 😁

Back