• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de pozitif hamdolsun. 7. Gün kan verdim 33 çıktı, bugün de 9. Gün 71 çıktı çok şükür. İnşallah sağlıcakla almak nasip olur kucağımıza.🌸
Rabbim isteyen herkese özellikle de burada bizlere destek olan herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.

Hala inanamıyorum bu arada. 🤭🙈
Aminnnnnn canım bende inanamıyorum hâlâ 🙊 inşallah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder

Kan testi yaptım 258 çıktı çok şükür 😍 iki günde bir tekrarlicaz . Belirtileri anlatıyım. İlk iki gün sağ kasıkta batma oldu üçüncü gün bel ağrısı oldu sonra kesildi 6.gun adet ağrısı oldu tutmadı sandım. 7.gun sırt ve göğüs ağrısı yaşadım bugünde kasık batması var 🤗

Canım inan o kadar sevindim ki Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🥰🙏🤰

Ya çok şükür kuzum darısı bizler e inşallah :) belirtiler nelerdi:)
Canım ilk iki gün sağ kasık ağrım çok oldu üçüncü gün bel ağrısı o gün yola çıktım ben ona yormustum sonra kesildi belirtiler... 6.gun adet ağrısı ile uyandım hatta ümidimi kaybetmiştim 7.gun göğüs ağrısı kasık ağrısı yaşadım bugün kasık batması

Hamişler sizde bacak ağrısı oldumu belirtiler arasında çok ağrıyo diz arkam ayağımın altı. İştahtan da kesildim 🤔

Kan testi yaptım 258 çıktı çok şükür 😍 iki günde bir tekrarlicaz . Belirtileri anlatıyım. İlk iki gün sağ kasıkta batma oldu üçüncü gün bel ağrısı oldu sonra kesildi 6.gun adet ağrısı oldu tutmadı sandım. 7.gun sırt ve göğüs ağrısı yaşadım bugünde kasık batması var 🤗
Senin sonucunu da böyle bekliyorum 😘
İnşAllah kuzum Allah razı olsun :)

İçimden bir ses ikiz diyor😍

Yaa çok sevindim canım benim yaaa🧿🧿 inşallah kucağımıza aldığımız günlerimizi de görürüz ☺️☺️ 🙏🏻

Back