- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #2.161
Kanda belli olmuyormuş canım ama inşallah neyse nasibim razıyımİçimden bir ses ikiz diyor
Bende oldu romatizma ağrısı gibiHamişler sizde bacak ağrısı oldumu belirtiler arasında çok ağrıyo diz arkam ayağımın altı. İştahtan da kesildim
Evet arkadaşım benimde ağrım var 2 gündür .. ağzın bal yesin seninBende oldu romatizma ağrısı gibi
benim de var gaz ama ilaçlardan da olabiliyormuş kötü düşünmeyelimBenim oluyor16 sında oldum transfer adet onceside oluyordu gaz şimdi de oluyor korkuyorum aynı belirtiler var diye
Aynen ya aslında çok belirti aramamak lazım kendi kendimizin moralini bozuyoruz bir sürü ilaç bir sürü yan etki zaten adet belirtileri ile hamilelik belirtileri de aynı derler hayırlısı diyoruz artıkbenim de var gaz ama ilaçlardan da olabiliyormuş kötü düşünmeyelim
Allah hayırlısını versin canım uzulmemek elde değil tabi o kadar emek veriyorsun fedakarlık ediyorsun ama demek zamanı değilbendede adet oncesindede olurdu simdide oldu ve negatif aldm malesef baş agrimda oldu o da adet oncesi oluyordu
inşallah sende hamilelik belirtisidir benim icin hayırlısı böyleymişAllah hayırlısını versin canım uzulmemek elde değil tabi o kadar emek veriyorsun fedakarlık ediyorsun ama demek zamanı değiladet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynıdır zaten bide çok ilaç kullanıyoruz onların yan etkileride olabilir
Yarın güzel sonucu alicaz inşallahEvet arkadaşım benimde ağrım var 2 gündür .. ağzın bal yesin seninağrım olduğuna sevinir oldum şuan
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bol kaliteli yumurtalarin Embriyolarn olsunMerhaba kizlar, yarin yumurta toplama islemim olacak sabah 10 gbi. Cok heyecanliyim, sanki ilkkez gibiTaze transfer yapmayalim dedi doktorum, bir kac ay bekleyecekmişiz. Opudan sonraki bikac gun beni strese sokuyor, oncekinde siskinligim ve agrim olmustu yumurta sayim 15ti, simdi de bu civarlardaymis. Bakalim neler olacak, olumlu haberler aldikca moralimiz yukseliyor Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Canım gün içinde dinlendin mi iş yaptın mı normal hayatına döndün mü? Neler yedin:)Kanda belli olmuyormuş canım ama inşallah neyse nasibim razıyım
Ben ilk iki gün yattım üçüncü gün yola çıktım 4saat sürdü ailemin yanına geldim. Sadece iğne için sağlık ocağına gidiyorum . Ama bugün doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi. Beslenme zaten ben iki yıldır dikkat ediyorum, extra kabak çekirdeği ,fıstık , ceviz fındık, havuç suyu, avokado, ananas yedim. Maydanoz dereotu otu yasak, bakliyat sebze kırmızı et salata her gün bir yumurta yiyorum. Aklıma gelenler bu:)Canım gün içinde dinlendin mi iş yaptın mı normal hayatına döndün mü? Neler yedin:)
Canım gün içinde sürekli yattın mı iğne dışındaBen ilk iki gün yattım üçüncü gün yola çıktım 4saat sürdü ailemin yanına geldim. Sadece iğne için sağlık ocağına gidiyorum . Ama bugün doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi. Beslenme zaten ben iki yıldır dikkat ediyorum, extra kabak çekirdeği ,fıstık , ceviz fındık, havuç suyu, avokado, ananas yedim. Maydanoz dereotu otu yasak, bakliyat sebze kırmızı et salata her gün bir yumurta yiyorum. Aklıma gelenler bu:)
Ya çok ama çok sevindim şükürler olsun hayırlı olsun canımKan testi yaptım 258 çıktı çok şüküriki günde bir tekrarlicaz . Belirtileri anlatıyım. İlk iki gün sağ kasıkta batma oldu üçüncü gün bel ağrısı oldu sonra kesildi 6.gun adet ağrısı oldu tutmadı sandım. 7.gun sırt ve göğüs ağrısı yaşadım bugünde kasık batması var
Sağol canım benimYa çok ama çok sevindim şükürler olsun hayırlı olsun canım
Biz cmtsi gittik keseyi gördük çok şükür. Kan değerimde 15binlerde çıktı. Bende hala büyük bir belirti yok. Duygusal dalgalanmalarım başladı. Dün mutfağım biraz dağınıktı oturdum ağladım eşime. Benim evim hiç böyle dağınık olmazdı bişey yapamıyorum ve yapmak da istemiyorum diyeAy evet canım birlikte bu yoldayız:)
Ay maşallah rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahBiz cmtsi gittik keseyi gördük çok şükür. Kan değerimde 15binlerde çıktı. Bende hala büyük bir belirti yok. Duygusal dalgalanmalarım başladı. Dün mutfağım biraz dağınıktı oturdum ağladım eşime. Benim evim hiç böyle dağınık olmazdı bişey yapamıyorum ve yapmak da istemiyorum diyeama 5 dakka sonra geçti o duygum bişeylere gülüyordum evde.
En güzel anlat bence tadını çıkarmak lazım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAy maşallah rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Bende bundan korkuyorum yandık desene , geçici menopoz iğnesi yüzünden zaten sürekli alıngan , pimpirikli oldum şimdi bu da eklenirse yandık
Aynen canım isteyen bekleyen herkese nasip etsinEn güzel anlat bence tadını çıkarmak lazım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHerkes yaşasın bu durumları. Kucaklarına alsınlar sağsalim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?