Merhaba kizlar, yarin yumurta toplama islemim olacak sabah 10 gbi. Cok heyecanliyim, sanki ilkkez gibi Taze transfer yapmayalim dedi doktorum, bir kac ay bekleyecekmişiz. Opudan sonraki bikac gun beni strese sokuyor, oncekinde siskinligim ve agrim olmustu yumurta sayim 15ti, simdi de bu civarlardaymis. Bakalim neler olacak, olumlu haberler aldikca moralimiz yukseliyor Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

benim de var gaz ama ilaçlardan da olabiliyormuş kötü düşünmeyelim
Aynen ya aslında çok belirti aramamak lazım kendi kendimizin moralini bozuyoruz bir sürü ilaç bir sürü yan etki zaten adet belirtileri ile hamilelik belirtileri de aynı derler hayırlısı diyoruz artık

bendede adet oncesindede olurdu simdide oldu ve negatif aldm malesef baş agrimda oldu o da adet oncesi oluyordu
Allah hayırlısını versin canım uzulmemek elde değil tabi o kadar emek veriyorsun fedakarlık ediyorsun ama demek zamanı değil adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynıdır zaten bide çok ilaç kullanıyoruz onların yan etkileride olabilir

inşallah sende hamilelik belirtisidir benim icin hayırlısı böyleymiş

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bol kaliteli yumurtalarin Embriyolarn olsun

Canım gün içinde dinlendin mi iş yaptın mı normal hayatına döndün mü? Neler yedin:)
Ben ilk iki gün yattım üçüncü gün yola çıktım 4saat sürdü ailemin yanına geldim. Sadece iğne için sağlık ocağına gidiyorum . Ama bugün doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi. Beslenme zaten ben iki yıldır dikkat ediyorum, extra kabak çekirdeği ,fıstık , ceviz fındık, havuç suyu, avokado, ananas yedim. Maydanoz dereotu otu yasak, bakliyat sebze kırmızı et salata her gün bir yumurta yiyorum. Aklıma gelenler bu:)

Canım gün içinde sürekli yattın mı iğne dışında

Ya çok ama çok sevindim şükürler olsun hayırlı olsun canım

Ay evet canım birlikte bu yoldayız:)
Biz cmtsi gittik keseyi gördük çok şükür. Kan değerimde 15binlerde çıktı. Bende hala büyük bir belirti yok. Duygusal dalgalanmalarım başladı. Dün mutfağım biraz dağınıktı oturdum ağladım eşime. Benim evim hiç böyle dağınık olmazdı bişey yapamıyorum ve yapmak da istemiyorum diye ama 5 dakka sonra geçti o duygum bişeylere gülüyordum evde.

Ay maşallah rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Bende bundan korkuyorum yandık desene , geçici menopoz iğnesi yüzünden zaten sürekli alıngan , pimpirikli oldum şimdi bu da eklenirse yandık

Ay maşallah rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Bende bundan korkuyorum yandık desene , geçici menopoz iğnesi yüzünden zaten sürekli alıngan , pimpirikli oldum şimdi bu da eklenirse yandık
En güzel anlat bence tadını çıkarmak lazım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Herkes yaşasın bu durumları. Kucaklarına alsınlar sağsalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…