• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Benim de 9. Ayım. Hiçbir sorun yok. Herhalde Rabbim zamanını bekliyor.
11-13-16-18-20-23-25. Günler ilişki oldu. 31 günde bir adet oluyorum. 10 Ağustos adet günüm.

Son düzenleme:
Kızlar ben 29 haziranda ölü bebek doğurdum tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah bu ay olur

Bat a son 3 gün geç günler çabuk geç. . .

:) beklemek çok zor ama başka bir şeylerle oyalanmaya çalış canım. Umarım gü
bugün lh yaptım ikinci çizgiden eser yok bebiş yok galiba

Bu ovulasyon testlerinden hiç anlamıyorum da, yardımcı olabilir misiniz? Regliden sonra yapmaya başlayıp, en koyu iki çizgiyi yakaladığında yumurtlama gününü tespit ediyorsun. ondan sonraki24-36 saat önemli. Doğru mudur?

Sonrasında çizgilerden biri açılmaya başlıyor ve belki kayboluyor. eğer kaybolursa bebiş yok demek midir???

şimdiden teşekkürler.

Kızlar merhaba. Bende 12 temmuz regli oldum ve sonrasında eşim korunmayı bıraktı. Şu an regline 7 gün var ve belim kopucak sanki. Benim hep sğrılarım olurdu ama bu kadar olmazdı. Depresif bir hal aldım sanki. Dün ovulasyon testi yaptım çizgi mizgi çıkmadı. Beklemede olmak çok sıkıcı. Benim gibi sabırsız biri için özellikle :((

:) beklemek çok zor ama başka bir şeylerle oyalanmaya çalış canım. Umarım gü

Bu ovulasyon testlerinden hiç anlamıyorum da, yardımcı olabilir misiniz? Regliden sonra yapmaya başlayıp, en koyu iki çizgiyi yakaladığında yumurtlama gününü tespit ediyorsun. ondan sonraki24-36 saat önemli. Doğru mudur?

Sonrasında çizgilerden biri açılmaya başlıyor ve belki kayboluyor. eğer kaybolursa bebiş yok demek midir???

şimdiden teşekkürler.
adete yakın bebekten dolayı lh yükseliyormuş..ovulasyon testi adete iki üç gün kala çift ve koyu çizgi çıkıyorsa hamile olduğuna işaretmiş... ben de buralardan öğrendim..:KK49: ama ben hasta olucam ağrı girdi bu ay da olmadı o_O

Kızlar merhaba. Bende 12 temmuz regli oldum ve sonrasında eşim korunmayı bıraktı. Şu an regline 7 gün var ve belim kopucak sanki. Benim hep sğrılarım olurdu ama bu kadar olmazdı. Depresif bir hal aldım sanki. Dün ovulasyon testi yaptım çizgi mizgi çıkmadı. Beklemede olmak çok sıkıcı. Benim gibi sabırsız biri için özellikle :KK43:(
aynen bende çok sabırsızımdır hemen olacak bişey istiyorsam bekliyorsam ama işte bazen böyle beklemek zorunda kalıyoruz. olsun güzel hayırlı haberrler alalımda inşaAllah

Merhaba kızlar :) bizde ilk kez bu ay denedik adetime 3gün var az önce test yaptım ve çizgilerden biri silik çıktı. Kafam karıştı bu hamilelik mi oluyo. Kan testi yaptırsam yarın belli olur mu? Testimde aşağıdaki resimdeki gibi

Eklentiler

• IMG-20150804-WA0006.webp
    IMG-20150804-WA0006.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba kızlar :) bizde ilk kez bu ay denedik adetime 3gün var az önce test yaptım ve çizgilerden biri silik çıktı. Kafam karıştı bu hamilelik mi oluyo. Kan testi yaptırsam yarın belli olur mu? Testimde aşağıdaki resimdeki gibi
Evet canim benim hsmilelik oluyor. Hayirli olsun inşallah.

Evet canim benim hsmilelik oluyor. Hayirli olsun inşallah.
tebrik ederim ne güzel.... ben de yaptım ama yok yok yok :KK61: 3 gün var hastalığa, dün yapmıştım..

canım belirtilerin var mıydı? sivilce ve adet sancın oluyor mu??

Benim iki gündür reg ağrım var, regl olayım da ağustos ayı çalışmalarım başlasın artık:KK51:

Canım sen gebesinnnnn. Tebrik ederimmm. Çok şaşırdım seni görünce ama çok da sevindim

canım belirtilerin var mıydı? sivilce ve adet sancın oluyor mu??
Canım sürekli uyku isteği vardı ben acaba sıcaklardan mı diyodum onun dışında bi gün sancım oldu sonra geçti. Bugün sabahta midem bulanıyodu gerçi hala bulanıyor. Mide bulantısına dayanarak test yaptım zaten. Rabbim en hayırlı zamanda sana da verir inşallah

Canım sen gebesinnnnn. Tebrik ederimmm. Çok şaşırdım seni görünce ama çok da sevindim
Eşime demiştim sen sigarayı bırak hemen çalışmalara başlıcam die oda bıraktı bende beklemedim:) rabbim sana da nasip eder inşallah:)

canım yeni fark ettim mutlu haberi gerçekten çok sevindim bebiş haberi gelince bize de umut oluyor benim de 6. ayımdı inşallah bana da Allah bu ay nasip eder:)
Sagol canım her gün ilişki öneriyorum ben 6 aydır gün aşırı denedim olmadı bu ay her günle tuttu

Back