- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.323
- 773
Canım benimde göğüslerim bir kaç gün önce acırdı ama bu sefer bir haftadır filan çok acıyor. bide son günlerde karnım ağrıyor sürekli. normalde bir senedir düzenli yürüyüş yapıyorum ama karnımdan mideme kadar yani o kasıktan göğüslerimin altına kadar genişçe bir alanda bi ağrı bir şişkinlik var. hakkımızda hayırlısı. yarın test yapacak mısın yoksa geçmesini mi bekleyeceksinıyok yapmadım canım,kendi kendime sözüm var bat gelmeden yapmıcam diye.
karın ağrım falan 9gün önce başladı devam ediyo,normal dönemden tek farkım bat'dan 1 hafta önce başlayan göğüs ağrımdan ses yok
beklemedeyim.. bakalım
cumartesi yaparım heralde canım belki gecikmiştir bilmiyorum ki,dayanabilirsem tabii :)Canım benimde göğüslerim bir kaç gün önce acırdı ama bu sefer bir haftadır filan çok acıyor. bide son günlerde karnım ağrıyor sürekli. normalde bir senedir düzenli yürüyüş yapıyorum ama karnımdan mideme kadar yani o kasıktan göğüslerimin altına kadar genişçe bir alanda bi ağrı bir şişkinlik var. hakkımızda hayırlısı. yarın test yapacak mısın yoksa geçmesini mi bekleyeceksinı
Canım yapmadınmı test yapsaydın keske bat bugun zatencumartesi yaparım heralde canım belki gecikmiştir bilmiyorum ki,dayanabilirsem tabii :)
yok canım yapmadım yaa ,en azından geciksin diyorum bugün heran gelme durumu olabilri zaten günü bugünCanım yapmadınmı test yapsaydın keske bat bugun zaten
Bekle bakalım bugun olmazsa sabah yap olmadı ilk idrarla varmı testin evdeyok canım yapmadım yaa ,en azından geciksin diyorum bugün heran gelme durumu olabilri zaten günü bugün
yok canım testim de yok iş çıkışı alırım bugün olmazsam eğerBekle bakalım bugun olmazsa sabah yap olmadı ilk idrarla varmı testin evde
Hadi ins hayırlı haberlerini bekliyorumyok canım testim de yok iş çıkışı alırım bugün olmazsam eğer
inşallah canım rabbim gönlümüze göre versin hepimiznnnHadi ins hayırlı haberlerini bekliyorum
benim ağrım 10gündür devam ediyo canım bat bugün ..benim belim ağrıyo yaa.. gelio hissediyorum.. bata iki gün var bari sizden iyi haberler duyalım..
benim çoğalıyor canımKızlar yumurtlama Döneminde akıntı çoğalıncamı çatlıyo yoksa yumurtlamamı oluyor
Benımde şuan yoğun kuzum ama çoğaldığında yumurtlamamı oluyor yoksa çatlıyormu yumurta onu merak ediyorumbenim çoğalıyor canım
ben çatlıyor diye biliyorum...Benımde şuan yoğun kuzum ama çoğaldığında yumurtlamamı oluyor yoksa çatlıyormu yumurta onu merak ediyorum
canım o konularda çok bilgili değilim :/Benımde şuan yoğun kuzum ama çoğaldığında yumurtlamamı oluyor yoksa çatlıyormu yumurta onu merak ediyorum
canım o konularda çok bilgili değilim :/
ov.testi fln da kullanmıyorum.
çatlama ağrım oluyo ama benim
Anladım kızlar Sağolunben çatlıyor diye biliyorum...
akıntı çoğaldığında çatlar o gün sadece çoğalma değil kıvam değişikliği de olur bir iki gün sürer sabah kalkıp idrar yaptığınızda altınızdan akıntınız uzar.Anladım kızlar Sağolun
buradayım canımm :)Cansu1109 nerelerdesin. Var mı bir gelişme. Güzel haber bekliyoruz senden....
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz ınsburadayım canımm :)
dündü günüm henüz gelen giden yok yrn test yapıcam eğr hala gelmezse heyecanla beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?