- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 248
- 37
ayyyyy gebelik testi mi bu sende de var silik çizgiiiiiiiiKızlar bi de benim testime bakın hele...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy gebelik testi mi bu sende de var silik çizgiiiiiiiiKızlar bi de benim testime bakın hele...
Yani ben hayal görmüyorum dimi. Adete normal şartlarda 5 gün var..ayyyyy gebelik testi mi bu sende de var silik çizgiiiiiiii
yok canım ben de görüyorum :)Yani ben hayal görmüyorum dimi. Adete normal şartlarda 5 gün var..
Yok normal gebelik testi..yok canım ben de görüyorum :)
erken gebelik testi mi bu,adet gününde testi tekrarla koyulaşacaktır
çok ilginç demek ki döllenme çok erken olmuş çıktığına göre süpersin .)Yok normal gebelik testi..
yok canım ya sabah kalkıp tekrar baktım yoktu hayalet çizgi filan nese bekleyip göreceğiz...3.resimde belirgin geldi bana da canım.2-3gün sonra testi tekrarla bence :)
seninkini ben de gördüm hayırlı olsun.. allah tamamına erdirsin canım..Kızlar bi de benim testime bakın hele...
allah allah ama 3.resimde ben de gördüm,çok mu bekledi acaba ondan mı belirdiyok canım ya sabah kalkıp tekrar baktım yoktu hayalet çizgi filan nese bekleyip göreceğiz...
Üçüncü resim sanırım benimki. Film şeridi birleşti sanırım. Benimkinde de arkadaşın iki resmiyle benimki birleşmiş.allah allah ama 3.resimde ben de gördüm,çok mu bekledi acaba ondan mı belirdi
aa ,Üçüncü resim sanırım benimki. Film şeridi birleşti sanırım. Benimkinde de arkadaşın iki resmiyle benimki birleşmiş.
Hala kendimi ümitlendirmiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
bekle bekle benim de totemim var gün gelmeden ne ov.ne gebelik yapmıyorum test.benim de günüm yarın3.resim seher yıldızının canım ben iki resim ekledim.. erken gebelik testi alçaktım almıycam vazgeçtim bekleyip görek 4 gün kaldı..
Canın hatlar iyice karıştı. Biz seninle sabah konıştuk ya. Bat a 5 gün var. Erken gebelik testi değil normal gebelik testi.aa ,
hadi bakalım o zaman senin de gözün aydın canım.
ne kadar var bata erken gebelik testi mi bu gayet de var çizgii
ay dur benim kafa iyice gitti doğru diyosunnnnCanın hatlar iyice karıştı. Biz seninle sabah konıştuk ya. Bat a 5 gün var. Erken gebelik testi değil normal gebelik testi.
Olur öyle şeyler canım.
bat yarın benim beklemedeyimHiç kimsede güzel haberler yok mu. hadi kızlar ya....
Hiç test filan yaptın mı. kendinde değişiklik filan var mı...bat yarın benim beklemedeyim
yok yapmadım canım,kendi kendime sözüm var bat gelmeden yapmıcam diye.Hiç test filan yaptın mı. kendinde değişiklik filan var mı...