- Emoji Skoru
- 1.380
- Puanlar
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımmmm inşallahhhhhhhhhhCanım hayırlı haberlerini bekliyoruz ıns
canım eğer olacağı varsa tek birliktelikte bile tutunur şapşik hiç belli olmaz yani oKızlar benımde iki gundur yumurtlama gunlerımdi ıkı ay ovulasyon yapmıştım gecen ay 12.13 günler koyu çıkmıştı bu ay malesef ıkı gunu degerlendıremedik bügünde olurmu olmazmı bılmıyorum gectı sanırım günler
canım çok sevindimmmmmmmmmmmmm ne kdr geçmişti senin darısı başımıza inşallahhhhhhKızlar kan testi yaptırdım 220 çıktı. Haftaya cuma tekrar gideceğim.
Kurban olduğum Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah...
Bat 7 si canım. Hatırlarsan kaç gündür test yapıyorum burayada eklemiştim bi arkadaşınkine karışmıştı. Çizgiyi görmüştünüz testincanım çok sevindimmmmmmmmmmmmm ne kdr geçmişti senin darısı başımıza inşallahhhhhh
evet evettt hatırlıyorummmmmmm ay çok sevindim canım ya ben de bakayım gelen giden olmazsa pzt kan vercem nasipseBat 7 si canım. Hatırlarsan kaç gündür test yapıyorum burayada eklemiştim bi arkadaşınkine karışmıştı. Çizgiyi görmüştünüz testin
yarın yapıcam canım kısmetse haber vercem. sana da inan çok sevindim rabbim sağlıklı sorunsuz bi hamişlik sonucunda evladına kavuşmayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahhBen de dört gözle senin haberi bekliyorum. Sabah uyanır uyunmaz senden haber var mı diye baktım. Çünkü bu siteye geldiğimde seninle muhabbet ettim ilk
Evde bi test yapsan olmaz mıevet evettt hatırlıyorummmmmmm ay çok sevindim canım ya ben de bakayım gelen giden olmazsa pzt kan vercem nasipse
yarın yapcam kısmetse canım :) midem ağzımda yaşıyorum zaten 1haftadır allahım yüzüme gülsünEvde bi test yapsan olmaz mı
Canım benim ne güzel dua etmişsin. Bende bugün sana dua edeceğim oğlumla. (Bir ay önce de oğluşumla kendim için dua etmiştik beraberde)yarın yapıcam canım kısmetse haber vercem. sana da inan çok sevindim rabbim sağlıklı sorunsuz bi hamişlik sonucunda evladına kavuşmayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahh
allah razı olsun canımmm.allah'ın izniyle güzel düşün güzel olsun kese de kalp atışı da hepsi sorunsuz geçcek bak görCanım benim ne güzel dua etmişsin. Bende bugün sana dua edeceğim oğlumla. (Bir ay önce de oğluşumla kendim için dua etmiştik beraberde)
Kese görmedik değerin 1500 ü geçmesi gerekliymiş görünmesi için. Kimseye söylemedim daha. Bi kesemizi görelim kalp atışını duyalım sonra allah nasip ederse...
aminnn canım aminnn inşallahhhhhhh yazcam yazcammm ama sbh yapamam çünkü yrn öğlene kdr çalışıyorum iş çıkışı alcam mesai başlarken ecz. açılmamış oluyo çünkü. predictor alcam her saatte oluyomuş o,o yüzden sıkıntı olmaz :)Sabahın köründe yap hemen yaz buraya. ALLAH hayırlısıysa eğer nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah. ...
Internet ten o testle ilgili çok olumsuz şeyler duydum. Hem pahalı hrm dr çok yanlış sonuç veriyor diyorlar. Uydur kaydır ucuz testler daha güvenli diyorlar. Yine de sen bilirsin...aminnn canım aminnn inşallahhhhhhh yazcam yazcammm ama sbh yapamam çünkü yrn öğlene kdr çalışıyorum iş çıkışı alcam mesai başlarken ecz. açılmamış oluyo çünkü. predictor alcam her saatte oluyomuş o,o yüzden sıkıntı olmaz :)
gerçekten miInternet ten o testle ilgili çok olumsuz şeyler duydum. Hem pahalı hrm dr çok yanlış sonuç veriyor diyorlar. Uydur kaydır ucuz testler daha güvenli diyorlar. Yine de sen bilirsin...
Kızlar kan testi yaptırdım 220 çıktı. Haftaya cuma tekrar gideceğim.
Kurban olduğum Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah...