• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Merhaba arkadaşlar. ben de varım bat bekleyen. 34 yaşındayım. 2008 doğumlu bir oğlum var. hep tek çocuk derken fikrimiz bir şekilde değişti ve ikinci çocuk istiyorum. geçen ayın 20 sinde spirali aldırdım. bat 7 eylül. Allah herkesin gönlün göre versin inşallah...

Merhaba arkadaşlar. ben de varım bat bekleyen. 34 yaşındayım. 2008 doğumlu bir oğlum var. hep tek çocuk derken fikrimiz bir şekilde değişti ve ikinci çocuk istiyorum. geçen ayın 20 sinde spirali aldırdım. bat 7 eylül. Allah herkesin gönlün göre versin inşallah...
canım hoşgeldin aramıza ,birlikte bekleriz ne güzel ;)
allah evladına sağlıklı uzun ömür ve hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bi kardeş versin inşallah

amin inşallah canım.
allah nasip ederse ilk olacak :KK200:
kaç senelik evlisin kaç yaşındasın. rabbim ilk önce ilk bebeğini isteyenlerin kucağını doldursun sonra das bizimkini.
idrar testinde negatif gibi olup ta ışıkta gölge gibi çoooook silik çıkması sence göz yanılması mı. :oops:

kaç senelik evlisin kaç yaşındasın. rabbim ilk önce ilk bebeğini isteyenlerin kucağını doldursun sonra das bizimkini.
idrar testinde negatif gibi olup ta ışıkta gölge gibi çoooook silik çıkması sence göz yanılması mı. :oops:
28yaşındayım eylülde 3sene olacak nasipse ama 3.ayımız bu korunmayı bırakalı.
canım silik çıkması hormonun düşük olmasından oluyormuş 1-2gün sonra testi tekrarla gebelik varsa koyulaşma olcaktır.inşallah da oluur .)

28yaşındayım eylülde 3sene olacak nasipse ama 3.ayımız bu korunmayı bırakalı.
canım silik çıkması hormonun düşük olmasından oluyormuş 1-2gün sonra testi tekrarla gebelik varsa koyulaşma olcaktır.inşallah da oluur .)
valla koyulaşacak bir çizgi gerçekten var mı yoksa benim saçmalığım mı bilemedim.
sanki yıllardır çocuk için uğraşıyormuşum gibi kafayı sıyırdım herhalde. beklemek zormuş. rüyalarımda bile test yapar oldum. halbuki genç kızlığımdan beri tek çocuk dedim ve hiç fikrim değişmedi. ne olduysa şu son bir iki ay içinde oldu.
tanıştığıma da memnun oldum bu arada...

Kızlar ben 4 yıllık evliyim. 9 aydır korunmuyoruz. Bir sorun yok. Ama olmadı henüz. Rabbim zamanını biliyor. Bu ay tatile gittik. Bu ay yoğun çalıştık. Kalpli olanlar ilişki günleri. Allahım ne olur bu ay olsun. 7 eylül adet günüm. 7sine kadar 2 günde bir çalışalım diyoruz. Acaba geç mi yumurtluyorum.

Eklentiler

• 2015-08-31-21-55-07.png
    2015-08-31-21-55-07.png
    684,4 KB · Görüntüleme: 49
valla koyulaşacak bir çizgi gerçekten var mı yoksa benim saçmalığım mı bilemedim.
sanki yıllardır çocuk için uğraşıyormuşum gibi kafayı sıyırdım herhalde. beklemek zormuş. rüyalarımda bile test yapar oldum. halbuki genç kızlığımdan beri tek çocuk dedim ve hiç fikrim değişmedi. ne olduysa şu son bir iki ay içinde oldu.
tanıştığıma da memnun oldum bu arada...
allah gönlüne göre versin inşallah :) ben de memnun oldumm :KK60:

bat a 5 gün var, ben de bir ağrı sızı yok henüz.. bir tek kabızım iki gündür.. normalde ben hiç olmam kabız... her şeyden umutlanıorum :KK43:( inşallah bu ay gelir bebiş
hiç belli olmaz canım belirtiler bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyormuş.inşallah güzel haberi alırsın :)

benim bat 5 eylül, pazar günü kana baktırdım negatif çıktı, ama adetten bir hafta önce lekelenme olurdu o olmadı bu ay. acaba diyorum ama kendimide umutlandırmıyorum.
hadi bakalım canım kırmızıyı görmedikçe umut kesmiyoruz bişey kalmamış pazara ;)

gözün aydın 9asiye9.allah tamamına erdirsin inşallah.
bende iki gündür durmadan test yapıyorum hayalet gölge çizgilere bel bağlıyorum heralde.

kızlar benim çok ciddi kilo sorunum vardı bir senedir yürüyüş ve diyetle 27 kilo verdim şimdi 68 - 70 arasıyım ama bu ara öyle bir iştahım açık ki. bir aydır folik asit içiyorum ondan mıdır bilmiyorum iyice düzenim bozulacak kilo alacağım diye çok korkuyorum. aklım fikrim bir şeyler yemekte. iki gündür de hiç uyuyamıyorum.
en son 7 ağustos adet oldum. spiral varken düzensizlik oluyordu ama şimdi olur mu bilmiyorum. daha çok günüme ama ben saçma sapan test yapıp duruyorum.

kızlar şimdi yaptım daha 5 gün var hayalet gölge var diorum eşim yok dior yarın erken gebelik testi alıcam inşşş vardır siz de fotoya bakın var mı yok mu pek belli olmuo gerçi ama

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    image.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 54
kızlar şimdi yaptım daha 5 gün var hayalet gölge var diorum eşim yok dior yarın erken gebelik testi alıcam inşşş vardır siz de fotoya bakın var mı yok mu pek belli olmuo gerçi ama
3.resimde belirgin geldi bana da canım.2-3gün sonra testi tekrarla bence :)

Back