Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Amin inşallah bende istiyorum :anneadayı:

hadi yaaa. bende sana bakmaya girmiştim siteye. ama olsun Allah'ın bir bildiği vardır. Demek ki hayırlı olmayacakmış. İnşallah eylülde güzel haberler alırız.
öyle canım çok moralim bozuldu sabah , ama rabbim bilir en doğrusunu zamanı vardır herşeyin

benim de regl günüm pazartesi ya ödüm kopuyor bi aksilik olur diye. bi kalp atışını kesesini görseydim balığın

sıkma canını desem anlamı yok ama gerçekten rabbim ne eylerse güzel eyler. biraz kafanı dağıt.
bu ay umutlanmıştım hayırlısı olsun elden birşey gelmiyo vardır rabbimin bildiği. ilk şoku atlatayım da bi kaç güne normale dönerim canım :)

kızlar 28 gün geçti hala bişey yok ama hava değişimi oldu yarında olmazsam ben de ümitlenicem göğüslerim batıo karnımada sanki bıcak saplanıo gibi ama şiş değilim ....bakalım beklemedeyim

:KK49::KK49:
Kızlar kan testi yaptırdım 220 çıktı. Haftaya cuma tekrar gideceğim.:KK46:
Kurban olduğum Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah...

cnm hayırlı olsunnn ilk denemende mi tuttu :KK49: ne güzel bir yıldır korunmıyorum 3 aydırda bilinçli denk getirmeye çalışıoruz ama gelen giden yok henüz

:KK49::KK49:

cnm hayırlı olsunnn ilk denemende mi tuttu :KK49: ne güzel bir yıldır korunmıyorum 3 aydırda bilinçli denk getirmeye çalışıoruz ama gelen giden yok henüz
Canım temmuz 21 de spirali aldırdım. ağustos 7 de adet oldum. yarın adet günüm normalde. cuma beta hcg 220 idi. bugün 513,9 çıktı. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah...

Canım temmuz 21 de spirali aldırdım. ağustos 7 de adet oldum. yarın adet günüm normalde. cuma beta hcg 220 idi. bugün 513,9 çıktı. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah...
inşallah hayırlısını istemek lazım hayırlısıysa olsun 30 gün oldu henüz gelen giden yok ama karnım ağrıyor göğüslerim şiş :110:

Tebrik ederım CNm bende 3aynoldu spirali çıkaralı hayırlısı bakalım sağlıkla gelsın yavrun ıns

canım kırmızı misafirim geldi :KK43: SEHER YILDIZI SEHER YILDIZI
Canım yaa senden ümitliydim ben. Neyse artık ümitler Eylül'e kaldı. Benim bat senle aynı gündü 3.9.15 ben hala kırmızıyı görmedim. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Tekrar test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Cumaya kadar bekleyeceğim.

Canım yaa senden ümitliydim ben. Neyse artık ümitler Eylül'e kaldı. Benim bat senle aynı gündü 3.9.15 ben hala kırmızıyı görmedim. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Tekrar test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Cumaya kadar bekleyeceğim.
ben de baya bi ümid etmişim canım gerçekten üzüldüm bu ay.hayırlısı artık zamanı gelmemiş demek daha.rabbim bilir. allah allah senin de 4gün geçmiş olabilir bence :) olsun kırmızıyı görene kdr umut var :) cuma günü direk kan ver bence ondan sonra testi de yap çift çizgiyi gör rhat rahat :D

merhaba aranıza yeni katıldım. adetime 10 gün var son adet 21 ağustos inşallah bu ay hamileyimdir :eek:

Back