Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kırmızı misafirim geldi SEHER YILDIZI
öyle canım çok moralim bozuldu sabah , ama rabbim bilir en doğrusunu zamanı vardır herşeyinhadi yaaa. bende sana bakmaya girmiştim siteye. ama olsun Allah'ın bir bildiği vardır. Demek ki hayırlı olmayacakmış. İnşallah eylülde güzel haberler alırız.
sıkma canını desem anlamı yok ama gerçekten rabbim ne eylerse güzel eyler. biraz kafanı dağıt.öyle canım çok moralim bozuldu sabah , ama rabbim bilir en doğrusunu zamanı vardır herşeyin
kaç yaşındasın. kaçıncı çocuğu stiyorsun ve ne zamandır istiyorsun.,allah gönlündeki muradı versin tez zamanda...Amin inşallah bende istiyorum
27 yaş 4 aylık evliyim dahakaç yaşındasın. kaçıncı çocuğu stiyorsun ve ne zamandır istiyorsun.,allah gönlündeki muradı versin tez zamanda...
ben de ilk bebeğime 27 yaşında hamile kaldım. Allah tez zamanda güzel haberler almanı nasip etsin...27 yaş 4 aylık evliyim daha
bu ay umutlanmıştım hayırlısı olsun elden birşey gelmiyo vardır rabbimin bildiği. ilk şoku atlatayım da bi kaç güne normale dönerim canım :)sıkma canını desem anlamı yok ama gerçekten rabbim ne eylerse güzel eyler. biraz kafanı dağıt.
İnşallah canım hayırlısıylaben de ilk bebeğime 27 yaşında hamile kaldım. Allah tez zamanda güzel haberler almanı nasip etsin...
Kızlar kan testi yaptırdım 220 çıktı. Haftaya cuma tekrar gideceğim.
Kurban olduğum Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah...
Canım temmuz 21 de spirali aldırdım. ağustos 7 de adet oldum. yarın adet günüm normalde. cuma beta hcg 220 idi. bugün 513,9 çıktı. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah...
cnm hayırlı olsunnn ilk denemende mi tuttu ne güzel bir yıldır korunmıyorum 3 aydırda bilinçli denk getirmeye çalışıoruz ama gelen giden yok henüz
inşallah hayırlısını istemek lazım hayırlısıysa olsun 30 gün oldu henüz gelen giden yok ama karnım ağrıyor göğüslerim şişCanım temmuz 21 de spirali aldırdım. ağustos 7 de adet oldum. yarın adet günüm normalde. cuma beta hcg 220 idi. bugün 513,9 çıktı. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah...
Tebrik ederım CNm bende 3aynoldu spirali çıkaralı hayırlısı bakalım sağlıkla gelsın yavrun ınsCanım temmuz 21 de spirali aldırdım. ağustos 7 de adet oldum. yarın adet günüm normalde. cuma beta hcg 220 idi. bugün 513,9 çıktı. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah...
Canım hayırlısı olsun hakkında ıns Sıkma Can'ını hayırlı zamanda sağlıkla gelsin yavrun ınsöyle canım çok moralim bozuldu sabah , ama rabbim bilir en doğrusunu zamanı vardır herşeyin
aminnn canım inşallahhh vardır bi hayır bunda da mutlaka ne yapalımCanım hayırlısı olsun hakkında ıns Sıkma Can'ını hayırlı zamanda sağlıkla gelsin yavrun ıns
Canım yaa senden ümitliydim ben. Neyse artık ümitler Eylül'e kaldı. Benim bat senle aynı gündü 3.9.15 ben hala kırmızıyı görmedim. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Tekrar test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Cumaya kadar bekleyeceğim.canım kırmızı misafirim geldi SEHER YILDIZI
ben de baya bi ümid etmişim canım gerçekten üzüldüm bu ay.hayırlısı artık zamanı gelmemiş demek daha.rabbim bilir. allah allah senin de 4gün geçmiş olabilir bence :) olsun kırmızıyı görene kdr umut var :) cuma günü direk kan ver bence ondan sonra testi de yap çift çizgiyi gör rhat rahatCanım yaa senden ümitliydim ben. Neyse artık ümitler Eylül'e kaldı. Benim bat senle aynı gündü 3.9.15 ben hala kırmızıyı görmedim. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Tekrar test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Cumaya kadar bekleyeceğim.