• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

hanımlar beni de sona ekleyin bari..BAT 29 eylül.. her ay 2-3 gün önceden 1-2 damla gelir zamanı gelince de da coşar:)sabah 1-2 damla fark ettim idrarda. umutlar eylül sonuna kaldı anlayacağınız.az bi ihtimal ama cumaya kadar gelmezse test yapar yazarım. demek ki neymiş yumurtlamalar kaçınca ve belirti olmayınca bebiş olmuyomuş:)herkeslere bol bebişli ve pozitifli bir Eylül diliyorum. Bayrama kadar ADİOS:KK54:

Slm kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Iki yildir bebis için ugrasiyoruz ama nasip olmadi bi türlü iki düşugum var. Bu ay da aşılama yaptiriyoruz yarina kontrolüm var Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin inşallah

Slm arkadaslr son adetim 8 agstostu..bu ay dusunmeye baslasik ama yumurtlama tarihimi hic bilemedjm hesaplayicilara gore davrandk heray akintim olur anlaedm bu ay akintim hep sari oldu hicbirsey anlamadm:(
Ama suan sol bacagimin ust kismi cok sizliyor ara ara da midem bulaniyor gibi...bide hep yapiskan olmayan sari akontm var...herkeste yumurta aki gibi geliyir bende de yumurta sarisi gibi:KK48::KK48::KK49:umutlu pek degilim ama hamile miyimdr ki....

Tebrik ederim canım. Şimdi nasıl umutlandırdın beni bilemezsin. Bende dün (4 gün kala) erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Göğüz ağrısı hariç tüm belirtiler mevcut. Hatta 2 gün önce rüyamda ikiz bebeğe hamile gördüm kendimi.

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım. Şimdi nasıl umutlandırdın beni bilemezsin. Bende dün (4 gün kala) erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Göğüz ağrısı hariç tüm belirtiler mevcut. Hatta 2 gün önce rüyamda ikiz bebeğe hamile gördüm kendimi.
Seninde mi batin 2 eylul canim bende dun yaptim ve negatifi gordum.ama hicbir hamilelik belirtisi yok bende :( biraz kasiklarim ve belim agriyor sanirim hastalanacagim. Hamilelik belirtisi olarak cogu kisi gogus sancisindan bahsediyor benim adetten once olurdu hep bu ay o da yok. Cok kafam karisik :110:

kızlar yeni topiğe gelin. Başlık :
Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar benim bat 3 Eylül ama ovulasyon ağrım 3 gün geç olmuştu. Bu yüzden bat 6 gibi hesap yapıyorum. Bu ay çok ümitlendim. Rüyamda ikiz bebeğe hamile olduğumu gördüm falan. Hadi hayırlısı inşallah hepimiz için.

Seninde mi batin 2 eylul canim bende dun yaptim ve negatifi gordum.ama hicbir hamilelik belirtisi yok bende :KK43: biraz kasiklarim ve belim agriyor sanirim hastalanacagim. Hamilelik belirtisi olarak cogu kisi gogus sancisindan bahsediyor benim adetten once olurdu hep bu ay o da yok. Cok kafam karisik :110:
bat 3 eylül benim. Ovulasyon ağrım normalde 1 gün sürerdi. Bu ay 6 gün sürdü. Hatta doktora gittim. Çok az vaginit ve sistit var dedi ama sancı yapacak kadar değil. Hatta doğru düzgün ilaç bile vermedi. Benim göğüs ağrım çok nadir olur geçen ay çok ağrıdı mesela ama boş çıktı. bu ay benim de senin gibi hiç ağrım şişlik falan yok. 2 gündür yoğun gaz sancım var. Bugün de hafif kasık ağrım başladı.

bat 3 eylül benim. Ovulasyon ağrım normalde 1 gün sürerdi. Bu ay 6 gün sürdü. Hatta doktora gittim. Çok az vaginit ve sistit var dedi ama sancı yapacak kadar değil. Hatta doğru düzgün ilaç bile vermedi. Benim göğüs ağrım çok nadir olur geçen ay çok ağrıdı mesela ama boş çıktı. bu ay benim de senin gibi hiç ağrım şişlik falan yok. 2 gündür yoğun gaz sancım var. Bugün de hafif kasık ağrım başladı.
sanki beni anlattın canım hayırlısı bakalım benim de bat3 beklemedeyim.

Anlamadim bizim durum ne olacak:110: normalde adetim cok duzenliydi.3 aydir acayip sasirdi.birinde 30 gunde birinde 28 birinde 26 gunde oldu.bakalim bu ay nasil olacak. Keske hic olmasa :-)

Kızlar benim bat 3 Eylül ama ovulasyon ağrım 3 gün geç olmuştu. Bu yüzden bat 6 gibi hesap yapıyorum. Bu ay çok ümitlendim. Rüyamda ikiz bebeğe hamile olduğumu gördüm falan. Hadi hayırlısı inşallah hepimiz için.
hayırlısı canım .. ovülasyon gecikince BAT 'a ekliyor muyuz bunu ilk defa duydum yani 4-5 eylül'de hala olmadıysan gecikmiş olması gerekmez mi ?

hayırlısı canım .. ovülasyon gecikince BAT 'a ekliyor muyuz bunu ilk defa duydum yani 4-5 eylül'de hala olmadıysan gecikmiş olması gerekmez mi ?
Ovulasyon hesabı yapılırken bir sonraki tahmini bat tarihinden 14 gün düşülerek yapılır. Aylık döngün kaç gün olursa olsun yumurtlamadan 14 gün sonra hastalanırsın. O yüzden 3 gün geçse de ümitlenemeyeceğim :(

zannetmiyorum yoktur öyle bişey
Canım, linkte yer alan sitede döngüyü anlatıyor. http://www.jinekolognet.com/normal-adet-duzeni.asp
Alıntı olarak aşağıdaki kısmını iletiyorum.
Foliküler faz kadından kadına adet döneminin uzunluğuna bağlı olarak değişmekle birlikte luteal faz genellikle sabit olup yaklaşık 14 gündür. Bu nedenle kadınların yumurtlama tarihi adet periyodunun süresinden 14 gün çıkartılarak kabaca hesaplanabilir.

Canım, linkte yer alan sitede döngüyü anlatıyor. http://www.jinekolognet.com/normal-adet-duzeni.asp
Alıntı olarak aşağıdaki kısmını iletiyorum.
Foliküler faz kadından kadına adet döneminin uzunluğuna bağlı olarak değişmekle birlikte luteal faz genellikle sabit olup yaklaşık 14 gündür. Bu nedenle kadınların yumurtlama tarihi adet periyodunun süresinden 14 gün çıkartılarak kabaca hesaplanabilir.
daha neler öğrencem acabaaaaa o.O
o zaman döngü öne geldiğinde yumurtlama önce olmuş ve kaçırmış oluyoruz ..düzenli çalışma şart tezi bir kez daha doğrulanmış oluyo

Çook tebik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin belirtilerini yazarmısın canım
çok belirgin bir belirtim yoktu.göğüslerim acıyodu sadece o kadar.tutunma kanaması falan da yaşamadım çok şükür bulantı falan da olmadı.vücudunuzu dinlemeyin derim.Rabbim ol dediğinde olur..

Back