- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.323
- 773
canım hoşgeldin aramıza ,birlikte bekleriz ne güzelMerhaba arkadaşlar. ben de varım bat bekleyen. 34 yaşındayım. 2008 doğumlu bir oğlum var. hep tek çocuk derken fikrimiz bir şekilde değişti ve ikinci çocuk istiyorum. geçen ayın 20 sinde spirali aldırdım. bat 7 eylül. Allah herkesin gönlün göre versin inşallah...
çok teşekkür ederim. Allah senin de gönlüne göre verir inşallah. senin ilk mi olacak bu bebek.canım hoşgeldin aramıza ,birlikte bekleriz ne güzel
allah evladına sağlıklı uzun ömür ve hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bi kardeş versin inşallah
amin inşallah canım.çok teşekkür ederim. Allah senin de gönlüne göre verir inşallah. senin ilk mi olacak bu bebek.
kaç senelik evlisin kaç yaşındasın. rabbim ilk önce ilk bebeğini isteyenlerin kucağını doldursun sonra das bizimkini.amin inşallah canım.
allah nasip ederse ilk olacak
28yaşındayım eylülde 3sene olacak nasipse ama 3.ayımız bu korunmayı bırakalı.kaç senelik evlisin kaç yaşındasın. rabbim ilk önce ilk bebeğini isteyenlerin kucağını doldursun sonra das bizimkini.
idrar testinde negatif gibi olup ta ışıkta gölge gibi çoooook silik çıkması sence göz yanılması mı.
valla koyulaşacak bir çizgi gerçekten var mı yoksa benim saçmalığım mı bilemedim.28yaşındayım eylülde 3sene olacak nasipse ama 3.ayımız bu korunmayı bırakalı.
canım silik çıkması hormonun düşük olmasından oluyormuş 1-2gün sonra testi tekrarla gebelik varsa koyulaşma olcaktır.inşallah da oluur .)
allah gönlüne göre versin inşallah :) ben de memnun oldummvalla koyulaşacak bir çizgi gerçekten var mı yoksa benim saçmalığım mı bilemedim.
sanki yıllardır çocuk için uğraşıyormuşum gibi kafayı sıyırdım herhalde. beklemek zormuş. rüyalarımda bile test yapar oldum. halbuki genç kızlığımdan beri tek çocuk dedim ve hiç fikrim değişmedi. ne olduysa şu son bir iki ay içinde oldu.
tanıştığıma da memnun oldum bu arada...
hiç belli olmaz canım belirtiler bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyormuş.inşallah güzel haberi alırsın :)bat a 5 gün var, ben de bir ağrı sızı yok henüz.. bir tek kabızım iki gündür.. normalde ben hiç olmam kabız... her şeyden umutlanıorum( inşallah bu ay gelir bebiş
benim bat 5 eylül, pazar günü kana baktırdım negatif çıktı, ama adetten bir hafta önce lekelenme olurdu o olmadı bu ay. acaba diyorum ama kendimide umutlandırmıyorum.günaydınnn evet yok mu batı gelen yaklaşan kızlaarrr
hadi bakalım canım kırmızıyı görmedikçe umut kesmiyoruz bişey kalmamış pazarabenim bat 5 eylül, pazar günü kana baktırdım negatif çıktı, ama adetten bir hafta önce lekelenme olurdu o olmadı bu ay. acaba diyorum ama kendimide umutlandırmıyorum.
Evet canım dün kan verdim bugün sonuz çıktı 361 olmuş degerim
oh çok şükür gözün aydın canım çok sevindimmEvet canım dün kan verdim bugün sonuz çıktı 361 olmuş degerim
3.resimde belirgin geldi bana da canım.2-3gün sonra testi tekrarla bence :)kızlar şimdi yaptım daha 5 gün var hayalet gölge var diorum eşim yok dior yarın erken gebelik testi alıcam inşşş vardır siz de fotoya bakın var mı yok mu pek belli olmuo gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?