• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Korkuyorum kuzum ya :KK14: bu ay iyice stres oldum ark doğum yaptı yenı yaşadıklarını görünce korktum buyudu benımkıler nasıl olur die korkmaktan eşimden kaçıyorum yanaşmasın die :KK1:
2tanemiydi senin ? bende daha siftah yok o yüzden heralde bu deli cesareti :D ya aslında ben bu kıvama o kadar zor geldim ki anlatamam :/ çok zor kendimi hazırladım şimdi de gelen giden yok vardır bi hayır bekliyoruz bakalım

2tanemiydi senin ? bende daha siftah yok o yüzden heralde bu deli cesareti :KK70: ya aslında ben bu kıvama o kadar zor geldim ki anlatamam :/ çok zor kendimi hazırladım şimdi de gelen giden yok vardır bi hayır bekliyoruz bakalım
Ikı tane CNm bı 6 biri 4 Yaşında iki oğlum var ilk çocuk Bambaşka inş çok bekletmez Meleğin seni

Ikı tane CNm bı 6 biri 4 Yaşında iki oğlum var ilk çocuk Bambaşka inş çok bekletmez Meleğin seni
rabbim onlara uzun güzel ömür versin canım inşallah sana da bi prenses yakışır ama (içimden geçti) ;)
inşallah canım inşallahhhhhh bu ay da olmazsa 4.aya doğru gidicez :(

rabbim onlara uzun güzel ömür versin canım inşallah sana da bi prenses yakışır ama (içimden geçti) :KK66:
inşallah canım inşallahhhhhh bu ay da olmazsa 4.aya doğru gidicez :KK43:
Âmin CNm benim eşim o yuzden çok istiyor Benimde biliyo kızlara zafım oldugunu o yuzden baskı yapıyor hayırlısı neyse o olsun stres yapma kuzum zevk al ilişkiden zorunlu gbı yapma zaten neler yapılması gerekenleri biliyorsundur söylememe gerek yok

Âmin CNm benim eşim o yuzden çok istiyor Benimde biliyo kızlara zafım oldugunu o yuzden baskı yapıyor hayırlısı neyse o olsun stres yapma kuzum zevk al ilişkiden zorunlu gbı yapma zaten neler yapılması gerekenleri biliyorsundur söylememe gerek yok
rabbim gönlünüze göre versin,hayırlısı neyse o olsun evlatların ve sizin için canım.
yok çok şükür stres ve görev bilinci yok bende gayet tadını çıkarıyorum :) inşallah canım rabbim gel dediği zaman gelecek onun bilincindeyim o yüzden çok kafama takmıyorum vardır bi hayır

ya benim sol kasığımda adet sancısı gibi değilde batma oluyor sizce kist falan mı şu bal+tarçın çörekotu karışımını yapmıstım da bu ay

dün bi idrar testi yüklemiştim, tekrar denedim bugün ikisini de yüklüyorum yine. testte mi bi sapıtıklık var yoksa direk negatif mi?

Eklentiler

• image1 (1)_opt.jpg
    image1 (1)_opt.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 89
  • image1 (1).JPG
    image1 (1).JPG
    82,1 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar merhaba yeni üyeyim ama yaklaşık bir senedir takip ediyorum..bu testleri heyecanla yapıp görülen o umutsuz yamuk yumuk çizgiler için tavsiyem predictor digital test..çizgi çıkmıyor gebelik varsa yes yoksa no yazıyor böylece ışıkların altında çizgi var mı yok mu diye kendinizi yormamış oluyorsunuz

Kızlar merhaba yeni üyeyim ama yaklaşık bir senedir takip ediyorum..bu testleri heyecanla yapıp görülen o umutsuz yamuk yumuk çizgiler için tavsiyem predictor digital test..çizgi çıkmıyor gebelik varsa yes yoksa no yazıyor böylece ışıkların altında çizgi var mı yok mu diye kendinizi yormamış oluyorsunuz
evet çok mantıklıymış, baktım şimdi fiyatına da diğer erken gebelik testleri ile aynı fiyat. hiç gerek yok ışık altında çizgi aramaya :))

Kizlar selam bende yeni uyeyim. Bizde cok bebek istiyoruz. 6.deneme ayindayiz batim 2 eylül.beklemedeyim henuz. Acaba gebelik testi yapsam mi

Aslinda korkuyorum negatif sonuc gormekten :( bazi arkadaslar battan 4-5 gun once pozitif sonuc gorduklerini yazmislar. Acaba erken gebelik testlerinden mi yaptilar yoksa uygun fiyatli olan testlerden mi

evet çok mantıklıymış, baktım şimdi fiyatına da diğer erken gebelik testleri ile aynı fiyat. hiç gerek yok ışık altında çizgi aramaya :))
Aynen hemde early olan erken öğrenmeyi sağlıyor benim gibi sabırsızlar için birebir..:) gerçi geçen yes yazısı kimyasal gebelikle sonuçlandı ama umutla yine bekliyorum bakalım..

Dayanamadim yaptim testi sabah. Sonic yine husran :( gerci adet gunume daha var ama insan o ikinci cizgiyi gormeyi hep umut ediyor iste :(

Ya gunler gecmek bilmiyor ki. Iyi yada kotu bir sonuc gormek istiyor insan. Beklemek herseyden zor ;(

Back