ben alırım seve seve de senin de olsun kız ne güzel seviniriz birlikteBen Hakkımı sana devrediyorum bebeğim ben almiyim
Korkuyorum kuzum yaben alırım seve seve de senin de olsun kız ne güzel seviniriz birlikte
2tanemiydi senin ? bende daha siftah yok o yüzden heralde bu deli cesaretiKorkuyorum kuzum yabu ay iyice stres oldum ark doğum yaptı yenı yaşadıklarını görünce korktum buyudu benımkıler nasıl olur die korkmaktan eşimden kaçıyorum yanaşmasın die
Ikı tane CNm bı 6 biri 4 Yaşında iki oğlum var ilk çocuk Bambaşka inş çok bekletmez Meleğin seni2tanemiydi senin ? bende daha siftah yok o yüzden heralde bu deli cesaretiya aslında ben bu kıvama o kadar zor geldim ki anlatamam :/ çok zor kendimi hazırladım şimdi de gelen giden yok vardır bi hayır bekliyoruz bakalım
rabbim onlara uzun güzel ömür versin canım inşallah sana da bi prenses yakışır ama (içimden geçti)Ikı tane CNm bı 6 biri 4 Yaşında iki oğlum var ilk çocuk Bambaşka inş çok bekletmez Meleğin seni
Âmin CNm benim eşim o yuzden çok istiyor Benimde biliyo kızlara zafım oldugunu o yuzden baskı yapıyor hayırlısı neyse o olsun stres yapma kuzum zevk al ilişkiden zorunlu gbı yapma zaten neler yapılması gerekenleri biliyorsundur söylememe gerek yokrabbim onlara uzun güzel ömür versin canım inşallah sana da bi prenses yakışır ama (içimden geçti)
inşallah canım inşallahhhhhh bu ay da olmazsa 4.aya doğru gidicez
rabbim gönlünüze göre versin,hayırlısı neyse o olsun evlatların ve sizin için canım.Âmin CNm benim eşim o yuzden çok istiyor Benimde biliyo kızlara zafım oldugunu o yuzden baskı yapıyor hayırlısı neyse o olsun stres yapma kuzum zevk al ilişkiden zorunlu gbı yapma zaten neler yapılması gerekenleri biliyorsundur söylememe gerek yok
evet çok mantıklıymış, baktım şimdi fiyatına da diğer erken gebelik testleri ile aynı fiyat. hiç gerek yok ışık altında çizgi aramaya :))Kızlar merhaba yeni üyeyim ama yaklaşık bir senedir takip ediyorum..bu testleri heyecanla yapıp görülen o umutsuz yamuk yumuk çizgiler için tavsiyem predictor digital test..çizgi çıkmıyor gebelik varsa yes yoksa no yazıyor böylece ışıkların altında çizgi var mı yok mu diye kendinizi yormamış oluyorsunuz
Aynen hemde early olan erken öğrenmeyi sağlıyor benim gibi sabırsızlar için birebir..:) gerçi geçen yes yazısı kimyasal gebelikle sonuçlandı ama umutla yine bekliyorum bakalım..evet çok mantıklıymış, baktım şimdi fiyatına da diğer erken gebelik testleri ile aynı fiyat. hiç gerek yok ışık altında çizgi aramaya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?