• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

dün kan testi yaptım sonuç 35 çıktı düşük gibi geldi bana ama idrarda pozitif çıkmıştı siz ne düşünüyorsunuz:110:o_O

BENİM BAT 6 SINDA .. hiç umudum yok.. bu ay sık deneyemedik.. aslında hiç sık deneyemioruz.. :( eşimde hep bi isteksizlik var.. testesteronu 10.11 çıktı.. düşük geldi bana sonuçları da doktora gösteremedik... bebek de istemior benim kadar zaten.. :(

BENİM BAT 6 SINDA .. hiç umudum yok.. bu ay sık deneyemedik.. aslında hiç sık deneyemioruz.. :KK43: eşimde hep bi isteksizlik var.. testesteronu 10.11 çıktı.. düşük geldi bana sonuçları da doktora gösteremedik... bebek de istemior benim kadar zaten.. :KK43:
canım hoşgeldin aramıza :KK60:
öncelikle bu topiğin en birincil kuralı umutsuzluk ,karamsarlık ,stres yok :KK20:
burda pozitif oluyoruz,birbirimize destek oluyorz,bugün olmazsa yarın olacağına inanıyoruz .sinerji enerji o biçim burda ona göre şimdi o asık suratını düzelt ve gülümse hadi gülümsemene ihtiyacımız var çünkğğ :KK76::KK49:

kızlaaar hamileyim :) kan vermiştim sonuç çıkmamıştı anca yazma fırsatı bulabildim :) çok şükür Rabbime isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin!

Back