Çook tebik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin belirtilerini yazarmısın canımkızlaaar hamileyim :) kan vermiştim sonuç çıkmamıştı anca yazma fırsatı bulabildim :) çok şükür Rabbime isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin!
Testte normalde çizgi olmaz canım iki gün sonra tekrar dene inşaallah hamişsindrkızlar şuna bir de buradan baksanız? ne düşünüyorsunuz? testin kendinden mi acaba o yoksa bişey var mı?
owww beklenen gün gelmiş he :)
hadi bakalım inşallah yrn güzel haberler ver bizee
Bence de tekrarlakızlar şuna bir de buradan baksanız? ne düşünüyorsunuz? testin kendinden mi acaba o yoksa bişey var mı?
Bence de tekrarlaben gördüm ama ümitlendirmek istemem:)
o zaman bu hissi bırakma devam ettirBenimde içime hamileymisim gibi doğuyor
hadi bakalımmmmmm bekliyoruz heyecanlaa ümitleee güzel haberiniyarın da olmazssam umutlanacam bakalım inşllh olmam ama test yapmaya da korkuyorum beklicem hayırlısı olsun inşlh hepimiz içinn
günaydınnn evet yok mu batı gelen yaklaşan kızlaarrrGünaydın kızlar öpüyorum sizi kocaman
Valla güzel haber alsakta keyfimiz yerine gelsegünaydınnn evet yok mu batı gelen yaklaşan kızlaarrr
aynennnn valla canımm benim kaldı 5günValla güzel haber alsakta keyfimiz yerine gelse
Benim daha var kuzum bata 19 Eylül 8 gun bugun yumurtlama olur heralde 12 gun koyu çıktı ıkı ay ovulasyon testinde bu ay Yapmıyorum inş güzel haberlerını alırız senınaynennnn valla canımm benim kaldı 5günsende durum ne
en güzel zamanlar senin zamanlar çalışmakla geçtiği için umut dolu oluyo insan son hafta çok sinir bozucu.Benim daha var kuzum bata 19 Eylül 8 gun bugun yumurtlama olur heralde 12 gun koyu çıktı ıkı ay ovulasyon testinde bu ay Yapmıyorum inş güzel haberlerını alırız senın
Valla regl bittiğinden beri hiç olmadı çalışma yapasımda gelmiyoen güzel zamanlar senin zamanlar çalışmakla geçtiği için umut dolu oluyo insan son hafta çok sinir bozucu.
inşallah canım benim inşallah güzel haberler verelim alalım
aa yapma ama öyle günleri güzel dğeerlendirmek gerek teşvik et kendini içindeki cevheri çıkarValla regl bittiğinden beri hiç olmadı çalışma yapasımda gelmiyobi garip haller içindeyim
Valla çıkmıyo cevher boşver yatsın uyusunaa yapma ama öyle günleri güzel dğeerlendirmek gerek teşvik et kendini içindeki cevheri çıkar
ayy o zaman istememeye devam et de gelsin şapşik haberiValla çıkmıyo cevher boşver yatsın uyusunben bu ay istemiyorum ya olsun diye kesın olur
Ben Hakkımı sana devrediyorum bebeğim ben almiyimayy o zaman istememeye devam et de gelsin şapşik haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?