- 22 Eylül 2011
- 459
- 160
- 123
öyle canım hayırlısı olsun inşallah hakkında.. bat kaç
bat 3 eylül canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle canım hayırlısı olsun inşallah hakkında.. bat kaç
ayyy aynıyız hadi hayırlısı bakalımbat 3 eylül canım.
ayyy aynıyız hadi hayırlısı bakalım
umutsuzluk yok canım kırmızıyı görene kdr,olur da görürsek de gene umutsuzluk yok sadece umutlar bi sonrak, aya geçiş yapar sadecebenim pek umudum yok ama senin inşallah iyi haberlerini alırız canım :)
aminn canım inşallah rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin.Kızlar belki size yardımcı olurum .
Hamile kalmadan önceki ay yani Temmuz ayı reglim 5 gün gecikmişti , hiç şaşmazdı normalde ..
Regl olduğumda da kanamam yoğun ve koyu renkliydi , korkmuştum ..
Bu ay göğüs uçlarımda ağrım olmadı. Göğüslerim adet öncesine göre daha dolgun hissediyordum sadece.
Ve yaşadığım kasık ağrısı..
Tamam şimdi hastalanıyorum kesin dediğim o kadar çok an oldu ki .
Uykumdan kasık ağrımla uyandım bu sefer kesın hastalandım dedım ama yıne olmadı..
Ve tarifi olmayan bi bacak ağrısı .Nasıl anlatsam 3 saat koşmuşum gibi sadece sağ bacağımda olan gece uyutmayan bi ağrı.
Bunun dısında ben de ekstra bi belirti olmadı,size de yardımcı olurum belki..
Allahım her isteyenin kucağını doldursun inşallah ..
off senin durum da farklı ..spiral taktırmayı düşünmedin miGünaydın kızlar kafam çok Karışık benım ya ben 3.cocuk için 1 sene daha beklemek istiyorum ama eşim çok istiyor reglim bitti resmen adamdan kaçıyorum ya
Vardı kuzum zaten evde huzursuzluk çıktı eşimden sebep çıkarttım 3 ay oldu çıkartalı bılmıyorum ya ofoff senin durum da farklı ..spiral taktırmayı düşünmedin mi
sen istemiyormusun 3.yü yoksa daha erken miVardı kuzum zaten evde huzursuzluk çıktı eşimden sebep çıkarttım 3 ay oldu çıkartalı bılmıyorum ya of
Ya ben 28 yaşındayım ama eşim 43 o Yaşından sebep acele ediyor bu sene Arda 1 e başlıcak ve zor bı çocuk o yuzden nasıl Yaparım bılmıyorum hamileliklerinde bulantı kusma olmadı ama aşşagıda taşıdım o yuzden zor gectı hepsen istemiyormusun 3.yü yoksa daha erken mi
ne güzel erkenden anne olmuşsun ama doğru diyosun zor bi karar .eşinle orta yolu bulmayı denemelisin mesela biraz daha zaman vermeli sanaYa ben 28 yaşındayım ama eşim 43 o Yaşından sebep acele ediyor bu sene Arda 1 e başlıcak ve zor bı çocuk o yuzden nasıl Yaparım bılmıyorum hamileliklerinde bulantı kusma olmadı ama aşşagıda taşıdım o yuzden zor gectı hep
Ah kuzum ah bilmiyorum napıcamne güzel erkenden anne olmuşsun ama doğru diyosun zor bi karar .eşinle orta yolu bulmayı denemelisin mesela biraz daha zaman vermeli sana
hayat kadınlar için ne kadar zor :/ bi şekilde orta yolu bulmanızı dilerim inşallah eşin anlayışla karşılar umarım.Ah kuzum ah bilmiyorum napıcam
ardaemre çalışıyo musun?ayrıca eşin bebek ve çocuk bakımında sana yardımcı oluyor mu geçen ay sen de istiyorsun diye hatırlıyorum.fikrini değiştiren ne oldu?kadın erkekten daha önemli bi faktör bebek konusunda. eşin genç değil ama yaşlı da sayılmaz erkeklerin 70 inde bile çocuğu oluyor.ha sperm kalitesi düşermiş ona lafım yok.Ah kuzum ah bilmiyorum napıcam
CNm ev hanımıyım eşim çok ilgili baba Allah için evet ama Arda'nın 1 e Başlaması Korkutuyor benı eşimde diyor zaten yuvaya gidiyorlar temizlik içinde kadın alırsın gelen kadınım var zaten ama bılmıyorum kafam karmakarışık bıraz bekliyelim diyorum 50 yaşındamı baba olucam ben diyor çocuğun. Hiç bişeyini göremem belki diyor ofardaemre çalışıyo musun?ayrıca eşin bebek ve çocuk bakımında sana yardımcı oluyor mu geçen ay sen de istiyorsun diye hatırlıyorum.fikrini değiştiren ne oldu?kadın erkekten daha önemli bi faktör bebek konusunda. eşin genç değil ama yaşlı da sayılmaz erkeklerin 70 inde bile çocuğu oluyor.ha sperm kalitesi düşermiş ona lafım yok.
eşin de haklı sen akışına bırak bence.hem yardımcı da olur diyosun.CNm ev hanımıyım eşim çok ilgili baba Allah için evet ama Arda'nın 1 e Başlaması Korkutuyor benı eşimde diyor zaten yuvaya gidiyorlar temizlik içinde kadın alırsın gelen kadınım var zaten ama bılmıyorum kafam karmakarışık bıraz bekliyelim diyorum 50 yaşındamı baba olucam ben diyor çocuğun. Hiç bişeyini göremem belki diyor of
Etraftanda baskı yapıyorlar zaten sanki ikisini büyütürken onlardan yardım istedim daha küçük Arda zaten hareketli bu sene bire başlıcak falan falan uzar gidereşin de haklı sen akışına bırak bence.hem yardımcı da olur diyosun.
tamam da sen de yıllarca beklicem demiyosun ki :/ ay bilemedim ya bi yandan ne güzel hepsi birlikte büyür bi yandan da senin işin de çok zorCNm ev hanımıyım eşim çok ilgili baba Allah için evet ama Arda'nın 1 e Başlaması Korkutuyor benı eşimde diyor zaten yuvaya gidiyorlar temizlik içinde kadın alırsın gelen kadınım var zaten ama bılmıyorum kafam karmakarışık bıraz bekliyelim diyorum 50 yaşındamı baba olucam ben diyor çocuğun. Hiç bişeyini göremem belki diyor of