Aminnn canım. Allah sağlıkla nasip eder yine inşallahHoşgeldin CNm Rabbîm gönlünün dileğini versin inş
Of sorma ben de hiç sevmedim bu adet dönemimi.. Ben hapı bıraktığım için sanırım.. 3 gün sürdü adetim. Adet bitti ama belirtileri devam. Off bi rahatlayamadık..Kızlar benim adetim bitti ama kasıklarım ve belim agrıyo hala ya neden böyle anlamadım ya
Dur bakalım daha çok varmış, sıkma canını, stres de yapmaKIZLAR merhaba;
2 yıllık evliyim bir yıldır korunmuyoruz.. heralde günü denk gelmiyordur diye olumlu yaklaşıp ovulasyon testi aldım bu ay.. bir gün çift çizgiyi gördüm öncesinde ve sonrasında beraber olduk. 10., 12. ,14,16.,18.gün 14 gün çatladı yumurtam.. Çok umutluydum.daha BAT'a 7 gün var ama çenemde sivilce çıktı... tutmamış di mi??????
_Lavin_ inşallah en kısa zamanda tekrar yaşarsın o güzel duyguyu.. Kaç aylıktı, neden düşük yaşadın? Problem yok değil mi
ben bilmiyorum ama, umarım belirtidir. Benim adet dönemimde de oluyor, ama zaten belirtiler aynı gibi.. İnşallah hamilesindir, güzel haberlerini alırızKizlar bisey sorucam size. Ya bugun dus alirken farkettim gogusun kahverengi kisminda minik minik kabartilar olmus. Bide minik sivilce gibi isilik gibi biseyler cikmis bunlar belirti mi?
Ben de kimyasal yaşadım da öyle bir şey mi diye merak ettim. Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın:)6haftalık falandı canım. Kese vs görünmedi, beta da artış olarak durmuştu. Dış gebelik mi düşük mü 4-5 günlük belirsizlik derken düşük yaşadım işte.
Geçmiş olsun.. Ben hatırladım seni topiclerden.. İnşallahhh bizim ayımızdır gerçktenMerhaba kızlar. benim de bat 5 ağustos. geçen ay olmadı. mart ayında dört aylık hamileliğim sonlandırıldı. hepimiz için hayırlısı olsunumarım bu ay bizim ayımızdır
Canım ikisi de kopkoyu çıkmalı.. Hadi bakalım alırız inşallah güzel haberlerini:)kızlaaarr ovulasyonu yapmaya devam ediyorum hamileysem erkenden öğreneyim diyeburda öle okumuştum bu günn çok silik gölge gibi t çıktı eşim sen hayal görüyon dio umutlanma hemen dio .. inş bebişş geliyordurrr koyulaşmasını bekliycem testin
İnşallahh:) güzel haberlerini bekliyoruzSelam kizlar benim bata 8 gün kaldi yumurtlama doneminde sol kasigima giren sanci hala gecmedi bugun kahverengi mi desem sarimtirakmi desem bi leke farkettim kizimdada boyle olmustu ins gebeliktir
Benim de hamileyken silik çıkmıştı.kızlaaarr ovulasyonu yapmaya devam ediyorum hamileysem erkenden öğreneyim diyeburda öle okumuştum bu günn çok silik gölge gibi t çıktı eşim sen hayal görüyon dio umutlanma hemen dio .. inş bebişş geliyordurrr koyulaşmasını bekliycem testin
inşallh öyledir canım benimde yedi gün kala oldu kahverengi lekelenmem şimdi sarımsı lekeye döndü ama umutsuzum..Selam kizlar benim bata 8 gün kaldi yumurtlama doneminde sol kasigima giren sanci hala gecmedi bugun kahverengi mi desem sarimtirakmi desem bi leke farkettim kizimdada boyle olmustu ins gebeliktir
inşaallah öledir bu sabah yaptım daha belirgin ama hala silik 6 gün var bataBenim de hamileyken silik çıkmıştı.
bir de ne zmana kadar koyulaşmalı ??inşaallah öledir bu sabah yaptım daha belirgin ama hala silik 6 gün var batagebelik testi yaptım biraz önce tek çizgi hala umudum var sizin kaçıncı günde silik çıktı?
dört gün kala silik çıkmıştı benim de sonra hergün koyulaştı. ama tabii kişiye göre değişiyor yumurtlama zamanınıza bağlı çıkmasıbir de ne zmana kadar koyulaşmalı ??
teşekkür ederim inşaalah ben de hamileyimdir.. çenemde sivilcem çıktı die üzülmüştüm ama bugün sürekli yutkunuyorum tükrük salgım çoğaldı sanki başka bi belirti yok ben de sancı da yok bekliycez başka çare yokdört gün kala silik çıkmıştı benim de sonra hergün koyulaştı. ama tabii kişiye göre değişiyor yumurtlama zamanınıza bağlı çıkması
2-3 gün kala falandı. zaten gebeliğim kesinleşince yapmaya devam etmemiştim.inşaallah öledir bu sabah yaptım daha belirgin ama hala silik 6 gün var batagebelik testi yaptım biraz önce tek çizgi hala umudum var sizin kaçıncı günde silik çıktı?
Bayram'ın üçüncü günü yapmıştım tek çizgiydi.üç gün sonra tekrar Yaptım çok silik bir çizgi gördüm.bat a bir gün vardı.bat günümde kan tahlili yaptırdım 94 çıktı.Dört gün sonra tekrar yaptırdım 494 olmuştuinşaallah öledir bu sabah yaptım daha belirgin ama hala silik 6 gün var batagebelik testi yaptım biraz önce tek çizgi hala umudum var sizin kaçıncı günde silik çıktı?
adetin düzenli midir canım döngün nasıl yumurtlama zamanın belli miBayram'ın üçüncü günü yapmıştım tek çizgiydi.üç gün sonra tekrar Yaptım çok silik bir çizgi gördüm.bat a bir gün vardı.bat günümde kan tahlili yaptırdım 94 çıktı.Dört gün sonra tekrar yaptırdım 494 olmuştu
hayırlı olsun bu arada sağlıkla al bebeğini kucağına :)Bayram'ın üçüncü günü yapmıştım tek çizgiydi.üç gün sonra tekrar Yaptım çok silik bir çizgi gördüm.bat a bir gün vardı.bat günümde kan tahlili yaptırdım 94 çıktı.Dört gün sonra tekrar yaptırdım 494 olmuştu
Evet canım.28 günde bir adet oluyorum.ovulasyon testlerinden Alıp 10.günden sonra yapmaya başlamıştım.13.gün ikinci çizgi çıkmaya başladı 14.gün koyulaştı.çok tesekkür ederim darısı isteyen bütün Arkadaşlarımın başınaadetin düzenli midir canım döngün nasıl yumurtlama zamanın belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?