- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalim hayirlisi olcucem olursada olmazsada yazarimAnlarsın tatlım ama adet zamanına kadar hiç düşme olmayacak hep normalden yüksek giderse diye biliyorum herhangi bir ateş ölçer ile ölçebilirsin inşallah belirtidir güzel haberlerini alırız canım :)
inşallah cnmSelam kızlar bizimde 6 ay oldu uğraşıyoruz bakalım bat 10 agustos ovülasyon haftasi her gün ilişki oldu inşallah bu sefer tutmuştur
Evet bende merak ediyorum bilen varsa anlatabilir miKızlar aranızda yumurta takibi yaptıran var mı doktor bu ay başlayalım dedi 6 ay geçtiği için ama tatile gitmek istiyorum nasıl oluyor bu yumurta takibi kaç gün gidiliyor?
Mutsuzperi seninle bizim durumumuz aynı galiba suan ne durumdasin testlerini yaptırdın mı doktor bana geçen ay tüm testleri yaptırdı bu ay da olmazsa esimden Sperm testi istedi benim içinde yumurta takibi yapalım adetin 10. Günü gel dedi ama kaç gün sürüyor nasıl oluyor bilmiyorumEvet bende merak ediyorum bilen varsa anlatabilir mi
Valla bizim 6.ayımız eşimin sperm testi iyi çıktı bendede gebeliğe engel bişey yok ama ben yumurtlama takibi vs dediğimde yolladı dr beni ne gerek var fln dedi daha erken dedi yani ciddiye almiyolar en son gidip 1 senedir olmuyo dicemMutsuzperi seninle bizim durumumuz aynı galiba suan ne durumdasin testlerini yaptırdın mı doktor bana geçen ay tüm testleri yaptırdı bu ay da olmazsa esimden Sperm testi istedi benim içinde yumurta takibi yapalım adetin 10. Günü gel dedi ama kaç gün sürüyor nasıl oluyor bilmiyorum
Bende 3 farklı doktora gittim septum teşhisi koymuşlardı en sonunda mr ile olmadığı ortaya çıktı doktorum psikolojik olarak cok etkilendiğim için başlayalım dedi ultrasonda falan tüplerin durumu ortaya çıkmıyor daha bakılması gereken başka şeyler de var keşke bunun da çekapı olsa en başından bilsek sorun var mı boşuna her ay umutlanmasakValla bizim 6.ayımız eşimin sperm testi iyi çıktı bendede gebeliğe engel bişey yok ama ben yumurtlama takibi vs dediğimde yolladı dr beni ne gerek var fln dedi daha erken dedi yani ciddiye almiyolar en son gidip 1 senedir olmuyo dicem
Haklısın canım keşke olsada bizde erkenden bilsek evet bende hsg cektirmek istiyorum ama erken mi diyorum biyandan tüpler içinBende 3 farklı doktora gittim septum teşhisi koymuşlardı en sonunda mr ile olmadığı ortaya çıktı doktorum psikolojik olarak cok etkilendiğim için başlayalım dedi ultrasonda falan tüplerin durumu ortaya çıkmıyor daha bakılması gereken başka şeyler de var keşke bunun da çekapı olsa en başından bilsek sorun var mı boşuna her ay umutlanmasak
Canim bana doktorum dediki hiç gebe kalmamış Rahmi çok zorlamak iyi değil hem hamile kalma açısından hem de bizim için acı verici oluyor bir muayene bile çok yorucu acı verici bişey o yüzden rahimde bir anormallik var mı diye normal mr çektirdi bana bişey çıkmadı suan için sadece yumurta takibi yaparız diğer yöntemleri 1 yıl sonra dene dedi ben de kendime böyle bir söz verdim 1 yıl dolmadan panik olmıycam ondan sonra tüm yöntemleri denerim artıkHaklısın canım keşke olsada bizde erkenden bilsek evet bende hsg cektirmek istiyorum ama erken mi diyorum biyandan tüpler için
Canım çok sağol evet haklı gerçekten bende öyle yapiyim o zaman bekliycem ce rahat olucam bende kendimi kasmiycam artıkCanim bana doktorum dediki hiç gebe kalmamış Rahmi çok zorlamak iyi değil hem hamile kalma açısından hem de bizim için acı verici oluyor bir muayene bile çok yorucu acı verici bişey o yüzden rahimde bir anormallik var mı diye normal mr çektirdi bana bişey çıkmadı suan için sadece yumurta takibi yaparız diğer yöntemleri 1 yıl sonra dene dedi ben de kendime böyle bir söz verdim 1 yıl dolmadan panik olmıycam ondan sonra tüm yöntemleri denerim artık
Hoşgeldin CNm Rabbîm gönlünün dileğini versin inşMerhabalar
Haziranda düşük yaptım, bu ay tekrar bebiş için çalışmaya başlayacağım. Sanırım benim de yerim burası.