• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Kızlar aranızda yumurta takibi yaptıran var mı doktor bu ay başlayalım dedi 6 ay geçtiği için ama tatile gitmek istiyorum nasıl oluyor bu yumurta takibi kaç gün gidiliyor?

Anlarsın tatlım ama adet zamanına kadar hiç düşme olmayacak hep normalden yüksek giderse diye biliyorum herhangi bir ateş ölçer ile ölçebilirsin inşallah belirtidir güzel haberlerini alırız canım :)
Bakalim hayirlisi olcucem olursada olmazsada yazarim

Selam kızlar bizimde 6 ay oldu uğraşıyoruz bakalım bat 10 agustos ovülasyon haftasi her gün ilişki oldu inşallah bu sefer tutmuştur

Evet bende merak ediyorum bilen varsa anlatabilir mi
Mutsuzperi seninle bizim durumumuz aynı galiba suan ne durumdasin testlerini yaptırdın mı doktor bana geçen ay tüm testleri yaptırdı bu ay da olmazsa esimden Sperm testi istedi benim içinde yumurta takibi yapalım adetin 10. Günü gel dedi ama kaç gün sürüyor nasıl oluyor bilmiyorum

Arkadaslarrrr işte calısıyorum bütün gun oturuyorum, yorulmuyorum ama bır haftadır ınanılmaz sıcak basıyor terlıyorum evet hava sıcak normaldır dıceksınız ama ben terleyen bırı bu kadar sıcaklayan bırı degılımdır normalde gece uykumdan uyanıyorum ensem sırtım sucuk gıbı oluyor kıyafet degıstırıyorum her an terlıyorum acaba hamılelık belırtısımı kı bu baska hıc belırtı yok adetıme 12 günvar bu arada

Mutsuzperi seninle bizim durumumuz aynı galiba suan ne durumdasin testlerini yaptırdın mı doktor bana geçen ay tüm testleri yaptırdı bu ay da olmazsa esimden Sperm testi istedi benim içinde yumurta takibi yapalım adetin 10. Günü gel dedi ama kaç gün sürüyor nasıl oluyor bilmiyorum
Valla bizim 6.ayımız eşimin sperm testi iyi çıktı bendede gebeliğe engel bişey yok ama ben yumurtlama takibi vs dediğimde yolladı dr beni ne gerek var fln dedi daha erken dedi yani ciddiye almiyolar en son gidip 1 senedir olmuyo dicem

Valla bizim 6.ayımız eşimin sperm testi iyi çıktı bendede gebeliğe engel bişey yok ama ben yumurtlama takibi vs dediğimde yolladı dr beni ne gerek var fln dedi daha erken dedi yani ciddiye almiyolar en son gidip 1 senedir olmuyo dicem
Bende 3 farklı doktora gittim septum teşhisi koymuşlardı en sonunda mr ile olmadığı ortaya çıktı doktorum psikolojik olarak cok etkilendiğim için başlayalım dedi ultrasonda falan tüplerin durumu ortaya çıkmıyor daha bakılması gereken başka şeyler de var keşke bunun da çekapı olsa en başından bilsek sorun var mı boşuna her ay umutlanmasak

Bende 3 farklı doktora gittim septum teşhisi koymuşlardı en sonunda mr ile olmadığı ortaya çıktı doktorum psikolojik olarak cok etkilendiğim için başlayalım dedi ultrasonda falan tüplerin durumu ortaya çıkmıyor daha bakılması gereken başka şeyler de var keşke bunun da çekapı olsa en başından bilsek sorun var mı boşuna her ay umutlanmasak
Haklısın canım keşke olsada bizde erkenden bilsek evet bende hsg cektirmek istiyorum ama erken mi diyorum biyandan tüpler için

Bana dikilmiş peygamber kılıcı bitkisi vardı ewlenmeme yakın 5 kök birden buyumustu şimdide çiçek açmak için tomurcuklanmaya başlamış annem ne niyetle dikmisti bilmiyorum. Ama inş çiçekler bebeğe isarettir

Benim ovulasyon donemim 23 du 27 si Dr test yaptı negatif dedi sizce hamile kalmış olma ihtimalim var mı sat 5 agustos bekliyorum 22 ve 24 ünde birlikte olduk eşimle

Haklısın canım keşke olsada bizde erkenden bilsek evet bende hsg cektirmek istiyorum ama erken mi diyorum biyandan tüpler için
Canim bana doktorum dediki hiç gebe kalmamış Rahmi çok zorlamak iyi değil hem hamile kalma açısından hem de bizim için acı verici oluyor bir muayene bile çok yorucu acı verici bişey o yüzden rahimde bir anormallik var mı diye normal mr çektirdi bana bişey çıkmadı suan için sadece yumurta takibi yaparız diğer yöntemleri 1 yıl sonra dene dedi ben de kendime böyle bir söz verdim 1 yıl dolmadan panik olmıycam ondan sonra tüm yöntemleri denerim artık

Canim bana doktorum dediki hiç gebe kalmamış Rahmi çok zorlamak iyi değil hem hamile kalma açısından hem de bizim için acı verici oluyor bir muayene bile çok yorucu acı verici bişey o yüzden rahimde bir anormallik var mı diye normal mr çektirdi bana bişey çıkmadı suan için sadece yumurta takibi yaparız diğer yöntemleri 1 yıl sonra dene dedi ben de kendime böyle bir söz verdim 1 yıl dolmadan panik olmıycam ondan sonra tüm yöntemleri denerim artık
Canım çok sağol evet haklı gerçekten bende öyle yapiyim o zaman bekliycem ce rahat olucam bende kendimi kasmiycam artık

Kızlar benim adetim bitti ama kasıklarım ve belim agrıyo hala ya neden böyle anlamadım ya :KK43:

KIZLAR merhaba;
2 yıllık evliyim bir yıldır korunmuyoruz.. heralde günü denk gelmiyordur diye olumlu yaklaşıp ovulasyon testi aldım bu ay.. bir gün çift çizgiyi gördüm öncesinde ve sonrasında beraber olduk. 10., 12. ,14,16.,18.gün 14 gün çatladı yumurtam.. Çok umutluydum.daha BAT'a 7 gün var ama çenemde sivilce çıktı... tutmamış di mi?????? :KK61:

Back